Πολιτικό καφεδάκι στη Μελιγού (pics)

Δευ, 07/01/2019 - 17:26
Image
Image
Image

Στον ζεστό και παραδοσιακό χώρο ενός μικρού καφενείου στη Μελιγού μέλη της αντιπολίτευσης, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, απόλαυσαν το -πολιτικό- καφεδάκι το απόγευμα της Κυριακής 6 Ιανουαρίου. Και... ήταν όλοι εκεί!

Εντάξει, όχι και όλοι...

Στο ίδιο τραπέζι παραβρέθηκαν για λίγο ο βουλευτής του Νομού Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Βλάσης, ο οποίος είχε τιμήσει και το πολιτικό ουζάκι της παράταξης Μαντά, η πολιτευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Εύη Τατούλη, σε μια σπάνια, ομολογουμένως, κοινή τους εμφάνιση σε παρόμοιες συγκεντρώσεις, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Γιώργος Ρουμελιώτης, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος κ. Κατσής -«μπαλαντέρ» για την ημέρα- και ο Μανώλης Σκαντζός, (όχι ακριβώς στο τραπέζι ), για τον οποίον ακουγόταν σε όλα τα πηγαδάκια ότι θα κατεβεί ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Ο Μανώλης μονοπωλεί το ενδιαφέρον, θα λέγαμε, καθώς φήμες τον ήθελαν να διοργανώνει και ένα μίνι-τουρ με τον Κώστα Βλάση από το Παράλιο ως τη Μελιγού.

Ό,τι συμβαίνει στη Μελιγού, μένει στη Μελιγού;.. Θα δείξει!

Σχόλια επισκεπτών

Ειναι απαραδεκτο που ηρθαν μονο 4-5 Μελιγιωτες στη συγκεντρωση.Ενω ειναι ευκαιρια για τον τοπο μας να συζητηθουν τα προβληματα μας ,οι συντοπιτες μας μποϋκοταρησαν,προφανως απο ανωθεν εντολες.

Από όλους αυτούς πιο πιθανο να στηρίξει καμπυλη είναι ο Σκαντζός.Γι αυτό γελοκόπαγε ο Μαντάς στα δικά του τραπεζώματα.Ξυπνήστε γιατί αν πάρει εβδομήντα κι ογδόντα τοις εκατό θα τον φορτωθούμε άλλες δύο τετραετίες.

Και φυσικά στον φυσικό του χώρο θα επιστρέψει και ο Σκαντζος μετά τον Κατσή ακολουθώντας την κομματική επιταγή.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρουν οι κομματικοί ψήφοι έχω όμως την περιέργεια και την ανησυχία να δω το ποσοστό των τυχοδιωκτών .

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio