Έργα αναπλάσης της παραλιακής στο Παράλιο Άστρος ύψους 1,5 εκατ. ευρώ

Δευ, 03/12/2018 - 19:54
Image

Την ανάπλαση της παραλιακής οδού Καλλίτση στο Παράλιο Άστρος αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιου Βόρειας Κυνουρίας την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, στο δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης τα μέλη κλήθηκαν να αποφασίσουν για την υποβολή του τεχνικού δελτίου για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων προϋπολογισμού 1.500.000,00 ευρώ.

Όπως αναφέρθηκε στην εισήγηση, το έργο αφορά στη διαμόρφωση  - ανάπλαση της παραλιακής οδού Καλλίτση στο Παράλιο Άστρος Κυνουρίας μήκους περίπου 400 μέτρων και κυμαινόμενου πλάτους από 14 μέχρι 20 μέτρα.

Βορειοδυτικά (παράλληλα με τη θάλασσα) διαμορφώνεται το μέτωπο των κτιρίων με τις κάθετες παρόδους, στο οποίο αναπτύσσονται κυρίως καταστήματα αναψυχής (καφέ, εστιατόρια, ταβέρνες) και κατοικίες. Νοτιοανατολικά, επεκτείνεται παραλία με αμμουδιά με τον κατάλληλο εξοπλισμό για τους λουόμενους όπως ομπρέλες, καμπίνες, πληροφοριακές πινακίδες. Βορειοανατολικά, η οδός Καλλίτση ενώνεται με την οδό Ζαφειροπούλου, η οποία έχει ήδη πεζοδρομηθεί με λίθινες πλάκες. Νοτιοδυτικά, ολοκληρώνεται η πεζοδρόμηση της οδού Καλλίτση, όπου και συνεχίζει ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος από την οδό Τήνου και την υπόλοιπη παραλιακή οδό.

Σύμφωνα με την 334/2013 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχει προταθεί η πεζοδρόμηση της οδού Καλλίτση, η οποία κατά την υφιστάμενη χρήση χωρίζεται σε τρεις ζώνες, το πεζοδρόμιο προς την πλευρά των κτιρίων διαμορφωμένο με πλάκες πεζοδρομίου κυρίως, τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο πλάτους 7.50-7.70 μ., και το πεζοδρόμιο προς την παραλία από σκυρόδεμα.

Στα πεζοδρόμια των κτιρίων, τα οποία ορίζονται με κρασπεδόρειθρα από 5 μέχρι 20 εκ. από τα υψόμετρα του δρόμου, έχουν τοποθετηθεί οι στήλοι της ΔΕΗ, τα φρεάτια, πινακίδες σήμανσης κυκλοφορίας (που αφορούν την υφιστάμενη χρήση), κινητά παρτέρια και γλάστρες των καταστημάτων. Μεγάλη υψομετρική διαφορά παρατηρείται στο τέλος της Καλλίτση προς την οδό Τήνου, όπου στο πεζοδρόμιο υπάρχει και φύτευση με δέντρα φοίνικες και λεύκες, η οποία διατηρείται ως υπερύψωση με κατάλληλες διευθετήσεις.

Σχόλια επισκεπτών

H κυβερνηση και η περιφερεια δινουν εκατομμυρια ευρω,το ενα μετα το αλλο,στον Μαντα,παιζοντας το παιχνιδι του.Και καλα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ κανουν το παιχνιδι τους.Η περιφερεια πρεπει να κοψει ΤΩΡΑ και να ακυρωσει ολα τα σχεδια του για εργα .

Απο οτι γραφεται η κυβερνηση δινει πανω απο 10 εκατ.ευρω για εργα στον Μαντα.Δεν υπαρχουν θεσμοι να ελεγξουν γιατι του δινουν τοσα πολλα πριν τις εκλογες?Ετσι μοιραζεται το χρημα του ελληνικου λαου στους ημετερους?
Αυτη ειναι διασπαθιση του δημοσιου χρηματος.Η αντιπολιτευση να ζητησει να τα γυρισουν πισω.

Τα τρελλα λεφτα που δινει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Μαντα,η στηριξη του ΚΙΝΑΛ (Οδυσσεας),της ΝΔ(Βλασης),η ουσιαστικη ανακωχη με τον Τατουλη (οι περισσοτεροι τατουλικοι ειναι υποψηφιοι με τον Μαντα), ΔΕΙΧΝΟΥΝ οτι ολοι θελουν να ειναι με το νικητη.
Ας το εκμεταλευτει ο Δημαρχος να κανει οσα περισσοτερα εργα μπορει για τον τοπο μας.

Τα τρελά λεφτά που του δίνουν του Μαντα, τα μισά τα θάβει στη ραχουλα για να μη του τα πάρουν, γιαυτό δεν έχει ρηξει ούτε μισό φτιαρι άσφαλτο που έλεγε θα κάνει έργο. Τα άλλα μισά θα έθαψε κάτω από τις μπαζοκοτρωνες στον Ατσιγγανο.

Τώρα που ξεκόλλησε η οικονομία θα χορτάσουμε λεφτά !!!!!!!!!!!!!!Σοβαρευτείτε !!!!!!!!!! Τελικά δεν είναι τίποτα τυχαίο , γιατί κατάντησε έτσι η πατρίδα ! Ίδιες νοοτροπίες , αλλά και ίδια τελικά μυαλά . Σκέψη ανύπαρκτη , προοπτική μηδέν !

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio