Η διαδικτυακή αντίδραση του Ερμή για την διαιτησία στον αγώνα με την Τεγέα (vid)

Δευ, 12/11/2018 - 11:09
Image

Μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook και μια φωτογραφία από την επίμαχη φάση του 94ου λεπτού ο Ερμής Μελιγούς σχολιάζει την ισόπαλη αναμέτρηση κόντρα στην Τεγέα το απόγευμα της Κυριακής 11 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική της Α' Αρκαδίας.

Το ακυρωθέν γκολ του Ερμή Μελιγούς στο 94ο λεπτό για υπόδειξη για οφ σάιντ σήκωσε πολλές διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων που νιώθουν εαυτόν αδικημένο από τον τρόπο με τον οποίο δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Μάλιστα με μια φωτογραφία και ένα βίντεο της φάσης οι άνθρωποι του Ερμή εκφράζουν την δυσαρέσκειας τους αναφέροντας χαρακτηριστικά "Μιλάμε για κατάντια. 94ο λεπτό" και με την λεζάντα στο πόστ "Αναμένουμε".

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Πραγματικά έχουν δίκιο οι του "ΕΡΜΗ ΜΕΛΙΓΟΥΣ" ΔΕΝ υπάρχει κανένα of side ούτε κάποια άλλη παράβαση . Θ μπορούσα άνετα να κάνω ολόκληρη ανάλυση της φάσεως. Όμως άλλο πράγμα η λανθασμένη υπόδειξη και η εξ αυτής ΑΔΙΚΙΑ και άλλο πράγμα άτομα κοινωνικά απαξιωμένα και ιδιωτικά αποτυχημένα να χειροδικούν ,ας αφήσουμε κατά μέρος την ιδιότητα του επόπτη, εναντίον άλλων συνανθρώπων οι οποίοι μάλιστα ευρίσκονται σε χρόνο και χώρο μειονεκτικό απέναντί τους. Ελπίζουμε οι αρμόδιες αθλητικές αρχές,να πράξουν τα δέοντα εξαντλούντες ακόμα και τα όρια της αυστηρότητας. Έτσι θα εξαλειφθούν τα όποια φαινόμενα κάθε μορφής βίας σε οποιονδήποτε χώρο.

Κυριε DimitriL
Εννοείται η χειροδικία και η ασκηση βιας ειναι κατακριταια απ ολους μας, αλλα ο τροπος που εκφραστηκατε παραπανω δειχνει εναν ανρθωπο χωρις σεβασμο . Για το αν ο αναφερομενος ειναι "κοινωνικα απαξιωμενος" ή "ιδιωτικα αποτυχημενος" δεν εχει κανενας το δικαιωμα να το κρινει. αν εχετε προσωπικα με αυτον τον ανθρωπο, καλο ειναι να τα εκφρασετε αυτοπροσωπος στον ιδιο και οχι πισω απο μια οθονη με ελλιπη στοιχεια ταυτοτητας.

Αγαπητέ μου “ Φίλαθλος Ερμής on Mon 12/11/18 -18.12” θα ξεκινήσω από την τελευταία αποστροφή της αναρτήσεώς σας ως προς τα ελλειπή στοιχεία της ταυτότητός μου και το πίσω της οθόνης. Αλήθεια η δική σας πλήρης ταυτότητα ;
Kαι περνώ στο δια ταύτα. Θα σας συνιστούσα να ξαναδιαβάζατε τη ανάρτησή μου προσεκτικά μήπως και καταλαβαίνατε τι γράφω .Αλλά επειδή φοβούμαι πως μάλλον πάλι δεν θα καταλάβετε και θα μείνουν αναπάντητες οι όποιες “απορίες σας” θα σας βοηθήσω όσο το μπορώ. Κατ΄ αρχήν βλέπετε ότι γράφω χρησιμοποιώντας πληθυντικό αριθμό.(άτομα…αποτυχημένα….χειροδικούν) και οπωσδήποτε δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, αντίθετα από εσάς που στοχοποιείτε κάποιον συνάνθρωπο,αλλά είναι μια θεώρηση για όλους αυτούς που επιδιώκουν μέσα από αντικοινωνικές συμπεριφορές να δηλώσουν ύπαρξη και παρουσία και αναζήτηση επιβιώσεως μέσα στο πλήθος-όχλο, με τον κοινώς λεγόμενο τσαμπουκά. (Κοινωνικά απαξιωμένα). Κατόπιν δε τα όποια προσωπικά και ατομικά τους προβλήματα να τα εξάγουν τεχνικά από τον εαυτό τους μεταθέτοντας τα αλλού. Του τρόπου δηλαδή άλλος έφταιγε κι εγώ αντέδρασα ως δήθεν θύμα. (Ιδιωτικά αποτυχημένα). Ακόμα ελπίζω να παρατηρήσατε την φράση μου ,ουσιαστικά φράση κλειδί για την καθ΄ όλον κατανόηση της αναρτήσεώς μου…” ας αφήσουμε κατά μέρος την ιδιότητα του επόπτη”. Oπότε αγαπητέ μου κύριε ή μήπως κυρία, γιατί το ανώνυμον “ Φίλαθλος Ερμής” δυστυχώς δεν προσδιορίζει το φύλο ελπίζω να έγινα κατανοητός . Μια κοινωνιολογική φτωχή ανάλυση έκανα … Εάν δεν έγινα, τονίζω και πάλιν, κατανοητός, δεν μπορώ να σας κάνω ή να σας προσφέρω κάτι περισσότερο. Σας ευχαριστώ, όπως ευχαριστώ και το Astrosnews για την φιλοξενία και την ανοχή του απέναντί μου.

Κοινωνιολόγε άκου και έναν ψυχίατρο.Το ότι χρησιμοποιείς πληθυντικό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αναφέρεσαι σε πολλά άτομα.Οσοι παραβρεθηκαμε σε αυτό το λυπηρό συμβάν καταλάβαμε ότι αναφέρεσαι σε ένα πολύ συγκεκριμένο άτομο.Τον πληθυντικό δεν τον χρησιμοποιείς μονο στα άτομα αποτυχημένα και κοινωνικά απαξιωμενα αλλά και στο χειροδικισαν.Η χειροδικία υπήρξε από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο εσύ φωτογραφίζεις με πονηρό τρόπο κάνοντας χρήση πληθυντικού αριθμού.Δεν παραδέχεσαι ότι αναφέρεσαι σε ένα άτομο. Εκτός αν είδες ότι χειροδικισαν πολλά άτομα πράγμα που χριζει ψυχιατρικής ανάλυσης και όχι κοινωνιολογικής!!!!

Συμφωνούμε όλοι ότι η φάση είναι γκολ.Κανένας όμως δεν μιλά για την πολύ μέτρια εμφάνιση. Το οφσάιντ τους πείραξε.Που αν ο Σακελλαρίου δεν είχε κάνει τόσες επεμβάσεις 5 θα χε φάει η Μελιγού. Δεν υπάρχει καμία συνεννόηση καθώς μαζεύτηκαν πολλές προσωπικότητες μαζί.

ΠΡΟΣ Ψυχίατρον μέσω Astrosnews (Συγνώμη από το Astrosnews που το χρησιμοποιώ αυτή τη φορά ως..διαμετακομιστή !)
Αγαπητέ μου ψυχίατρε, πάλι δεν κατανοήσατε, κι εσείς.... Ο πληθυντικός μου δεν σταματά στο " ,απαξιωμένα ,αποτυχημένα,χειροδικούν" αλλά συνεχίζεται και πιο κάτω -"εναντίον ΑΛΛ-ΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠ-ΩΝ οι ΟΠΟΙ-ΟΙ μάλιστα ΕΥΡΙΣΚ-ΟΝΤΑΙ"..."απένατί Τ-ΟΥΣ" Όχι λοιπόν ΔΕΝ αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα. Αντιθέτως εσείς "δίνετε " κάποιον συγκεκριμένο (δικός σας ο ορισμός ) και αποδέχεστε άμεσα την αδικοπραξία του.... Κι επιμένω. Έκανα μια φτωχή κοινωνιολογική ανάλυση του φαινομένου "βία" ορμόμενος από ένα κάποιο περιστατικό . Φυσικά ούτε δήλωσα κοινωνιολόγος. Αντίθετα με εσάς που δηλώνετε ψυχίατρος, οπότε μπορείτε να κάνετε και αυτοσυνταγογράφηση !!! Ή μήπως όχι ;;; Και πάλι ευχαριστώ το Astrosnews ζητώντας κατανόηση για την κατάχρηση των σελίδων του.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio