Μετράει ο Μανώλης Σκαντζός...

Δευ, 12/11/2018 - 10:59
Image
Μετράει ο Μανώλης Σκαντζός σε αυτή τη δύσκολη και θολή προεκλογική περίοδο που διανύουμε και μάλιστα πολύ, καθώς έχει αναδειχθεί σε μήλον της Έριδος.
 
Διαφορετικές πολιτικές δυνάμεις τον διεκδικούν να συνταχθεί μαζί τους και ο ίδιος «ανακατεύει την τράπουλα» μια και οι εμφανίσεις του συζητιούνται πολύ.
 
Η παρουσία του την προηγούμενη εβδομάδα στη σύσκεψη κεκλεισμένων των θηρών που προηγήθηκε της εκδήλωσης παρουσίασης του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Μπουντρούκα με το Κίνημα Αλλαγής και της ομιλίας της προέδρου κυρίας Φώφης Γεννηματά άναψε τις συζητήσεις στα πηγαδάκια και πυροδότησε σενάρια.
 
Και τούτο διότι ο Μανώλης Σκαντζός είναι υπολογίσιμη δύναμη, ακόμα και σήμερα που δεν έχει θέση στην κεντρική πολιτική σκηνή της Αυτοδιοίκησης...
 
Πάντως, η γαλάζια υποψηφιότητα δεν φαίνεται να τον κερδίζει, και ο ίδιος φαίνεται να υποστηρίζει ότι η Αυτοδικοίκηση πρέπει να είναι ακομμάτιστη.

Σχόλια επισκεπτών

ελα ρε γατακι..... μετραει!!!!!!!! απλα δεν του βγαινουν τα κουκια , εχει καταλαβει οτι ειναι εκτος παιχνιδιου και προσπαθει να κρατηθει. με τεχνασματα ... που ακουστηκε ο Σκαντζος με τη Φωφη!!!!!! τον καθαρισε και αυτον ο Μαντας

Ο γιατρός και μετράει και αποδεδειγμένες ικανότητες έχει. Είναι πατριώτης και παρά τις ιδιομορφίες και ιδιαιτερότητές του –όλοι έχουμε ούτως ή αλλως- είναι πολιτικός με όραμα για τον τόπο. Γι’ αυτό οι φιλοδοξίες του –όλοι όσοι ασχολούνται με τα κοινά έχουν- ακολουθούν το δημόσιο συμφέρον, δεν μπαίνουν πάνω από αυτό. Το παράπονό μας είναι άλλο… γιατί ενώ ξεκίνησε δυναμικά, πέτυχε την μεγάλη ανατροπή και έβαλε τον τόπο σε άλλη τροχιά ανάπτυξης και νοοτροπίας, μας εγκατέλειψε και γυρίσαμε πάλι στον παλαιοκομματισμό, την ρουσφετοκρατία και το ψέμα; Γιατί ενώ είχε στρέψει τα πράγματα σε πολιτικές ουσίας, σε σοβαρά έργα, τα άφησε να γυρίσουν πάλι στις επιδείξεις, την προσωπική προβολή και την αποφυγή ευθυνών από φοβισμένους καρεκλάκηδες, κατώτερους των πειριστάσεων; Γιατί ενώ ο ίδιος σε 3.5 χρόνια έσπασε τόσα αυγά, συγκρούστηκε με κατεστημένα σε όλα τα επίπεδα (ούτε σε υπουργούς κώλωσε ούτε σε εργολάβους), άφησε πίσω του παντελώς ανίκανους να καταφέρουν έστω και μισή απόφαση υπερ του τόπου που θα στενοχωρούσε τα πελατάκια τους!!;; Γιατρέ, δεν το ξανασκέφτεσαι; Ο τόπος σου σε χρειάζεται!

Πράγματι ο...γιατρός την «ανακατεύει την τράπουλα» γιατί είναι γνωστό οτι ασχολείται διαρκώς...με την τράπουλα..Όπως και με επιτυχία κινεί τόσο καιρό τα νήματα και χειρίζεται έξυπνα ακόμα και...υπέρβαρες μαριονέτες..
Ο τόπος σίγουρα ΔΕΝ τον χρειάζεται ούτε αυτόν,ούτε τους τραμπουκισμούς του,ούτε τα μαγειρέματά του και τις μαγκιές του..
Η Αχλάδα την έχει πίσω την ουρά..

Μετράει; μπα, μόνο σε αυτούς που έχει χειρουργησει.. Κατά τα άλλα, μόνο το πιεσόμετρο και το νταηλικι πουλάει..ο τύπος δεν ξέρει τι του γίνεται... Άμα δεν είχε το Μαντά μαζί του όσο ήταν δήμαρχος, τίποτα δε θα είχε κάνει.. απλώς, το κατάλαβε και έφυγε νωρίς...

Είδηση επί του πιεστηριου: Συνάντηση έχει αυτή τη στιγμή ο σκαντζος με το δεδε. Για να κάνει ζημιά στον τατούλη, θα γίνει και ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο Μανώλης...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio