Βλάσης για Τατούλη: Κανένας νεοδημοκράτης να μην ψηφίσει τον υβριστή του Κ. Μητσοτάκη (vid)

Πέμ, 08/11/2018 - 08:50
Image

Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης εναντίον του περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη κατά την επίσημη πρώτη της παρουσίασης του εκλεκτού της ΝΔ κ. Παναγιώτη Νίκα στην Τρίπολη και στο Εργατικό Κέντρο την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου. Ο κ. Βλάσης αναφέρθηκε στον περιφερειάρχη απαξιωτικά, λέγοντας ότι εκλιπαρούσε μέχρι τελευταία στιγμή τόσο για το χρίσμα της ΝΔ όσο και για εκείνο του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Βλάσης είπε ότι θα αναφερόταν σε πράγματα που δεν είναι δυνατόν να μείνουν κρυφά, αφού τα γνωρίζου«ν όλοι, όπως είπε:

«Οφείλω να ξεκαθαρίσω, επειδή έχει γίνει πολλή συζήτηση για το κατά πόσον ήταν ή δεν ήταν σωστό το χρίσμα της ΝΔ να φύγει από τον απερχόμενο περιφερειάρχη. Πρέπει να ακούγονται σε μια τέτοια σύσκεψη αυτά που θα πω: Ο απερχόμενος περιφερειάρχης ήταν αυτός που το 2009 είχε με τη στάση του και την αποχώρησή του από τη ΝΔ φέρει πολύ κοντά την πτώση του Κ. Καραμανλή. Αυτός το 2010 κατέβηκε με το παντοδύναμο ΠαΣοΚ και το 2014 παρακάλεσε για το χρίσμα, και δείχνοντας μεγαλοκαρδία, ο τότε πρόεδρος έδωσε το χρίσμα, και όχι μόνο, έβαλε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με τη σύμφωνη γνώμη όλων σας, και την κόρη του. Εμείς σας καλοδεχόμαστε, και σας δίνουμε το ‘’πράσινο φως’’, τους είπαμε».

Όταν ανοίγεις το σπίτι σου και ξαναβάζεις έναν άνθρωπο που έφυγε, δεν είσαι εσύ που τον διώχνεις.

«Δυστυχώς τα τελευταία δύο χρόνια το μόνο που κάνει, είναι να καθυβρίζει τη ΝΔ, τα στελέχη της, όλους τους βουλευτές της Πελοποννήσου, για να φθάσει μόλις χθες στο σημείο να απαξιώσει τον εν ενεργεία πρόεδρο της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη. Είναι να απορείς καμιά φορά, όταν κάποιος καθυβρίζει το κόμμα της ΝΔ, όταν την ίδια ώρα δεν έχει πει κουβέντα για τον εν ενεργεία Πρωθυπουργό, και τους υπουργούς, είδαμε τις αγκαλιές του στο συνέδριο, τι ακριβώς θα μπορούσε να προσδοκάς; Να πάρει το χρίσμα άλλη μία φορά, από το κόμμα που καθυβρίζει καθημερινά;»

«Ο αντιπρόεδρος Α. Γεωργιάδης, είχε πει ότι κανένας ΝΔ δεν θα ψηφίσει τον απερχόμενο περιφερειάρχη. Όταν μόλις χθες έρχεται και δίνει συνέντευξη και ονομαστικά κατηγορεί και απαξιώνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τι περιμένει από οποιονδήποτε ψηφοφόρο;»

Όποιος τον ψηφίσει, πρέπει να γνωρίζει ότι ψηφίζει κάποιον που καθυβρίζει τον πρόεδρο τη ΝΔ και δεν τον θέλει ως πρωθυπουργό της χώρας.

«Αν ανοίξουν κάποια στόματα θα γελάνε όλοι, για το ποιος παρακαλούσε για το χρίσμα ΝΔ και ΚΙΝΑΛ», είπε χαρακτηριστικά.

Video

Σχόλια επισκεπτών

Ρωτήσατε κάποιο στέλεχος του κόμματος για την επιλογή του υποψηφίου περιφερειάρχη;;; Ρωτήσατε κάποιο στέλεχος του κόμματος για τις υποψηφιότητες για βουλευτές στην Αρκαδία;; Ρωτήσατε κάποιο στέλεχος του κόμματος και όχι μόνο, αν έχουμε την όρεξη, να μας ειρωνεύονται οι υποψήφιοι ψηφοφόροι μας, για την εσωκομματική κόντρα σας;; Όσο έχει να κάνει για τους υβριστές του Προέδρου, τον αστυνομικό σου τον έχεις ακόμη στην ίδια θέση;; Ξέρεις, αυτόν που έπρεπε να είχε διαγραφεί από το Δημοτικό συμβούλιο Βορειας Κυνουρίας λόγω των απουσιών του. Να δω τι θα γίνει με τους αποστάτες - μέλη των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων...

Σας βαρεθηκα 40 χρονια τα ιδια και τα ιδια δεν ειμαστε πλεον κοπαδι σε αυτα τα 40 χρονια ωριμασαμε πια ειμαστε πλεον πολιτικα συνειδητοποιημενοι δεν θα μας πεις ρε Βλασση ποιον θα ψηφησουμε σας φοβιζε παντα ο Τατουλης ολους τους φοβιζε δεν εμπαινε σε καλουπι ο ανθρωπος τι να κανουμε δεν ηθελε να ειναι μαριονετα κανενος .Υ.Γ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΔΕΚΑΟΚΤΑΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ

Με κατι τετοιες μεθοδους διαγραφες, εκφοβισμους κτλ βλεπω να κανετε παλι τον Τσιπρα πρωθυπουργο . Η Ν.Δ σε λιγο καιρο να φτασει τα ποσοστα του ΚΙΝΑΛ με τους συμβουλατορες που εχει ο Κουλης ανα την Ελλαδα ,ποσο ακομη καταντια για το κομμα του Καραμανλη

Βλάση είσαι μικρός πολιτικά... Πολύ μικρός. Και με τις εμονές τις τσιριμονιες τη λούμπα που πέσατε προτείνοντας τον Νίκα για περιφερειάρχη δεν θα την κουκουλώσετε στρεφόμενοι σε προσωπικό ακόμα επίπεδο κατά του Τατουλη. Και ξέρεις κάτι ακόμα; Στη συνείδησή μας είναι γραμμένο πως κέρδιζε ο Τατούλης; Η Ν.Δ. κέρδιζε. Και ένα τελευταίο. Πονάνε πολύ οι σχεδόν 20.000. σταυροί όταν ακόμα η Αρκαδία ήταν 4εδρικη. Κατάλαβες μήπως κάτι έστω και τώρα;

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. ΒΛΑΣΣΗ ΘΥΣΙΑΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ , ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Ο ΡΕΠΠΑΣ , Ο ΡΟΒΕΡΤΟΣ , Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΞΕΝΑΓΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟ ΣΤΟ FACEBOOK , ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ .
ΟΧΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ . ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΎΛΙΟ ΚΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΈΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ , ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ,?? ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ????
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΄΄ΚΑΝΕΙΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑΤΟΥΛΗ΄΄΄ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΡΑΖΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .
ΌΨΙΜΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ. ΕΙΧΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙΝΑ ΕΧΕΙ .
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΛΕΥΤΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio