Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους του Άστρους για τα περιστατικά κλοπών

Παρ, 21/09/2018 - 13:14
Image

Αναστατωμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι στο Άστρος και στα Κάτω Δολιανά, ύστερα από τις συχνές, όπως καταγγέλλουν, κλοπές που σημειώνονται το τελευταίο δίμηνο σε οικίες τις περιοχής.

Σύμφωνα με καταγγελία  κατοίκου, πολλές είναι οι κλοπές που έχουν γίνει στα Κάτω Δολιανά και στο Άστρος το τελευταίο διάστημα, με την Αστυνομία να κρίνεται από τους πολίτες ανεπαρκής στο να διαλευκάνει τα περιστατικά.

Τα στοιχεία που δίνουν  οι κάτοικοι σχετικά με τα περιστατικά κλοπών αναφέρουν ότι ίσως είναι ύποπτο ένα μεγάλο όχημα χρώματος λευκού με ηλιωροφή.  Όπως πάντα αναφέρει η καταγγελία οι δράστες που ευθύνονται για τις διαρρήξεις διαμένουν στην περιοχή.

«Οι πολίτες θα αρχίσουν να παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους για να προστατέψουν τις περιουσίες τους» σημειώνουν στην καταγγελία, ζητώντας καλύτερη αστυνόμευση και εκτεταμένες έρευνες για τη διαλεύκανση των κλοπών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και με το γραφείο ενημέρωσης δημοσιογράφων, πληροφορήθηκε ότι υπάρχουν μεμονωμένα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στην περιοχή.

Όπως σημειώθηκε, έχουν υποβληθεί μηνύσεις κατά αγνώστων για απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας όπως γίνεται σε κάθε ανάλογη περίπτωση.

Η Αστυνομία  ελέγχει την κάθε περίπτωση μεμονωμένα, αλλά όπως σημειώθηκε δεν υπάρχει κάποιος αυξημένος όγκος περιστατικών πέραν του συνηθισμένου.

Σχόλια επισκεπτών

Εχουν γινει πολλες κλοπες, προφανως δε (καταγραφονται) απο την αστυνομια για ευνοητους λογους και αρκετοι δεν ενημερωνουν την αστυνομια γιατι ξερουν οτι δεν θα γινει τιποτα και τους πανε και στο τμημα για καταθεσεις κλπ, ας ρωτησουν τους πολιτες να μαθουν τη γνωμη τους και ποσες κλοπες εγιναν και σε ποσο χρονο και κυριως αν αισθανονται καποια ασφαλεια.

Πολύ σωστά αφού η εγκληματικότητα εκανε την εμφάνισή της το 2015. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και για το προπατορικό αμάρτημα προφανως και φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζουμε να μην θέλουμε τις μεγάλες "νόμιμες" ή άνομες μεγάλες κλοπές που έλαβαν χώρα προ ΣΥΡΙΖΑ, όπως διασπάθιση δημοσίου χρήματος, υπεξαιρέσεις, κλοπές μέσω μιζών, κλοπές μέσω σκανδάλων, κλοπές μισθών και συντάξεων, κλοπές μέσω χρηματιστηρίου και δομημένων ομολόγων, κλοπές και άδειασμα ασφαλιστικών ταμείων κλοπές, κλοπές, κλοπές....
Τις "κλοπές" επίσης των τραπεζών, από τα κόμματα που επιδιώκουν για άλλη μια φορά να μας σώσουν, μέσω των δανεικών και αγύριστων δανείων τους, και για τα οποία έβαζαν ως ενέχυρο την ψήφο σας και τα ποσοστά τους...και στέλνουν τον λογαριασμό σε εμάς....
Αντιλαβού ή ου;

Λυπάμαι,γιατί κινδυνεύουμε να πεσουμε όλοι θύματα ληστείας λόγω της έλλειψης αστυνόμευσης στην περιοχή και καποιοι ηλίθιοι κοιτάζουν να βγάλουν τα πολιτικά του κόμπλεξ τη στιγμή που κινδυνεύουν οι οικογένειες μας και οι περιουσίες μας.Επίπεδο μηδέν.Υποστηρίξτε αυτούς που ευθύνονται για αυτή την κατάντια της χώρας.

Κάποιοι ηλίθιοι μάλλον με την ψήφο τους και τις επιλογές τους ευθύνονται για αυτούς που υποστήριζαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν, που μας οδήγησαν εδώ και την κατάντια της Ελλάδας .Έχουμε και μνήμη και κρίση. Γιατί προ ΣΥΡΙΖΑ κάποιοι διέλυσαν και την αστυνομία και τη χώρα.

Η κραυγή αγωνίας της τοπικής κοινωνίας, όπως και κάθε κοινωνίας, θα έπρεπε να υπάρξει και τότε που κάποιοι στο παρελθόν προέβαιναν στη συρρίκνωση, απαξίωση και διάλυση του Δημόσιου Τομέα, με τη δική μας ανοχή, συναίνεση και επιβράβευση.Γιατί για να έχουμε αστυνόμευση, προστασία και Αστυνομία, για να έχουμε Υγεία και Εκπαίδευση χρειάζονται Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει και να αμείβονται , για να έχουμε από αυτούς απαιτήσεις και αποτέλεσμα. Εμείς οι ίδιοι που χειροκροτούσαμε και χαιρόμαστε όταν απολύονταν οι Δ.Υ. και όταν οι μισθοί τους μειώνονταν στα Τάρταρα είμαστε οι ίδιοι που σήμερα διαμαρτυρόμαστε και βγάζουμε κραυγές αγωνίας.
Δεν είδα και δεν άκουσα για παράδειγμα καμία διαμαρτυρία από την τοπική κοινωνία όταν πολλές δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής μεταφέρθηκαν στην Τρίπολη, αλλά σήμερα
όλοι σκυλοβρίζουμε, αν για μια απλή υπόθεση σε σχέση με την Εφορία ή το ΙΚΑ κλπ μας αναγκάζει να πηγαινοερχόμαστε στην Τρίπολη.
Περαστικά μας....και ας αποφασίσουμε λοιπόν τι θέλουμε...

Κι άλλους δημόσιους υπάλληλους; αυτό νομίζετε ότι θέλουμε; δείτε άλλες χώρες με φοβερή αστυνομία και πολύ μικρότερο δημόσιο απο το δικό μας τεράστιο χρεοκοπημενο των τεμπεληδων. Νοοτροπία σοβαρης ασφαλειας θέλουμε, σύγχρονης αστυνομίας κι όχι κουμουνο-κατσαπλιαδες.

Να ρωτησεις στη γερμανια ποσους οδηγους ασθενοφορων εχουν σε βαρδια 24ωρη και μετα ξαναμηλα εξυπνακια. Το ξδιο ισχυει και σε πολλα αλλα. Οχι σε όλα βεβαια

Κάνε λίγο υπομονή ακόμα. Ο φίλτατος Κούλης καταφθάνει, οπότε θα απαλλαγείς και από τους τελευταίους εναπομείναντες "τεμπέληδες". Την ασφάλεια του σπιτιού και της γειτονιάς σου θα την αναλάβουν ιδιωτικές εταιρείες..Μπορεί βέβαια να μην κοιμάσαι ήσυχος, αλλά τα λεφτά σου δεν θα πηγαίνουν σε δημόσιους "τεμπέληδες."...

ΜΑΡΕΣΕΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ; ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΙΤΕΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ. ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΕΤΑ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio