Έργα σε επικίνδυνα σημεία του δρόμου Τρίπολης - Άστρους (pics,vid)

Κυρ, 16/09/2018 - 10:02
Image

Ένα ακόμα οδικό έργο υλοποιείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας.

Γίνονται παρεμβάσεις σε επικίνδυνα σημεία στο δρόμο Τρίπολης- Άστρους (μετά τη διασταύρωση προς Καστρί), σε σημεία που είχαν γίνει και θανητοφόρα τροχαία στο παρελθόν).

Έργα που αποτελούν συνέχεια των μεγάλων παρεμβάσεων που έγιναν στον συγκεκριμένο δρόμο (Γέφυρες κλπ) ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες παρεμβάσεις, σε επικίνδυνα σημεία, στο πλαίσιο του έργου που θα δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα, ύψους 1,5 εκ ευρώ.

Πρόκειται για το έργο της βελτίωσης του δρόμου "Τρίπολη-Ρίζες- Άστρος".

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας ανέφερε:

"Σημαντικές παρεμβάσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε επικίνδυνα σημεία, μετά τη διασταύρωση προς Καστρί, στο δρόμο Τρίπολης- Άστρους.

Γίνεται διαπλάτυνση και κόβονται επικίνδυνες στροφές κατά μήκος ενός χιλιομέτρου. Τα έργα θα ολοκληρωθούν εντός δέκα ημερών.

Επιπλέον υπάρχει εγκεκριμένη πίστωση 1,5 εκ ευρώ και το έργο βαίνει προς δημοπράτηση για την βελτίωση του δρόμου Τρίπολη- Ρίζες -Άστρος σε όλα τα επικίνδυνα σημεία.

Ο δρόμος Τρίπολης-Άστρους είναι ιδιαίτερα σημαντικός, αφού το Άστρος αποτελεί το επίνειο της Τρίπολης και η κίνηση είναι αυξημένη.

Ως Περιφέρεια υλοποιούμε και άλλα έργα στην Αρκαδία, χαρακτηριστικά μέσα στο Σεπτέμβριο-Οκτώβριο θα δημοπρατηθούν 50 και πλέον έργα.

Οι όποιες καθυστερήσεις οφείλονται στην αλλαγή του νόμου για τις αναθέσεις που μας έφεραν πίσω ένα με δύο χρόνια, αλλά τώρα που ξεπεράστηκαν οι γραφειοκρατικές δυσκολίες, τρέχουμε και η Αρκαδία θα γίνει πάλι εργοτάξιο.

Η Αρκαδία είναι και πάλι εργοτάξιο, μετά τις καθυστερήσεις που υπήρξαν λόγω γραφειοκρατίας, και σε κάθε Περιφερειακό Συμβούλιο εγκρίνονται δεκάδες έργα για την περιοχή μας.

Και βέβαια έργα γίνονται σε όλη την Πελοπόννησο από την Περιφερειακή Αρχή, παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα, από την μείζονα μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η Αρκαδία έχει βέβαια και το πλεονέκτημα του λιγνιτόσημου, αλλά και εδώ οι "κάνουλες" έχουν στερέψει, αφού η ΔΕΗ μας χρωστά πολλά χρήματα."

(ΠΗΓΗ: arcadiaportal.gr)

Σχόλια επισκεπτών

Εντάξει οταν κάνεις το αυτονόητο και απολύτως απαραίτητο μην περιμένεις και ωσαννά (για την ρεκλάμα εννοώ).
Λάστιχο τον κάνατε αυτόν τον δρόμο και δυο ζωές να είχατε δεν θα τον τελειώνατε.
Δυστυχώς δεν έχετε ακόμα καταλάβει οτι η κοινωνία δεν αποτελείται μόνο απο ανεγκέφαλους οσφυοκάμπτες. Βεβαίως τα ποσοστά σας ενδιαφέρουν που αποτελούν το καλάθι των ψηφοφόρων σας.
Πάντως να ξέρετε γνωρίζουμε πολλοί και το πως και το γιατί λειτουργείτε τοιούτοτρόπος .

Αν ανατρέξει κανείς σε προγενέστερα δελτία τύπου-ρεπορτάζ γι αυτόν τον δρόμο θα διάβαζε για τον τέλειο δρόμο, για τον ασφαλή δρόμο, για τον τελειωμένο δρόμο, για την αποπεράτωση των έργων για για για....
Τώρα διαβάζουμε για έργα σε επικίνδυνο σημείο, και για άλλα επικίνδυνα σημεία και για βελτίωση 1, 5 εκ. ευρώ...Από πότε τα εντοπίσατε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio