Σκληρή απάντηση Μαντά: Εμείς δουλεύουμε, εσείς υψώνετε τους τόνους χωρίς αφορμή

Πέμ, 13/09/2018 - 16:16
Image

Σκληρή απάντηση δίνει ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς και η παράταξη «Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών» στη μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου και συγκεκριμένα στον Γιώργο Καμπύλη, για τα όσα υποστήριξε η παράταξή του σε σχέση με το Νηπιαγωγείο του Παραλίου Άστρους αλλά και τα όσα έγραψε ο ίδιος στον προσωπικής του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης περί «προσωπικής προβολής του δημάρχου» μέσω μιας ανάθεσης για την προβολή των συνεδριάσεων του ΔΣ από τοπικό μέσο.

Ο Παναγιώτης Μαντάς και η παράταξή του απαντούν:

Αγαπητά μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου, ή αλλιώς, συντάκτες του δελτίου τύπου της 12ης Σεπτέμβρη 2018.

Σε ποιους συνιστάτε ψυχραιμία και σοβαρότητα; Σε αυτούς που εσείς αποκαλείτε ανίκανους και συκοφάντες; Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να χαρακτηρίσω από πολιτική άποψη τα δικά σας δελτία τύπου για προφανείς, σχεδόν σε όλους, λόγους.. Προφανώς, έχετε επιλέξει αυτή την επικοινωνιακή πολιτική, να σηκώνετε τους τόνους για να αποκτήσετε την αναγνωρισιμότητα που σας λείπει.

Επειδή η προχειρότητα στη διαχείριση των δημοτικών θεμάτων, όπως άλλωστε έχει αποδείξει η παρουσία μας μέχρι σήμερα, δεν μας ταιριάζει,  και

Επειδή η αγανάκτηση για τις ευθείες προσωπικές σας βολές ως αποτέλεσμα της δικής σας πολιτικής ανεπάρκειας,πολλές φορές χρίζει διαφορετικής αντιμετώπισης από μια απλή ανακοίνωση,συντάξαμε αυτό το δελτίο τύπου που απευθύνεται στους δημότες και όχι σε εσάς.

Σας ενημερώνω λοιπόν:

1. Η συμφωνία του Δήμου με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Promokynouria»  υπογράφηκε στις 11/6/2018 και αφορά τη βιντεοσκόπηση,  την επεξεργασία των αρχείων ώστε να μπορούν να δημοσιευθούν και την ανάρτηση τους σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό και έγινε από 14/6/2018 έως και σήμερα, για επτά συνεδριάσεις.   Η οικονομική υπηρεσία είναι στη διάθεση του καθενός  για όλες τις υπόλοιπες επίσημες πληροφορίες.

2. Το ατυχέστατο και προσβλητικό σχόλιο που γράφεται στην προσωπική σελίδα του facebook του Γιώργου Καμπύλη προς το Δήμαρχο, ότι  χρησιμοποίησε την εν λόγω σύμβαση για προσωπική του προβολή, είναι προσωπικό και θα αντιμετωπιστεί ανάλογα.

3. Ασχολίαστη επίσηςθα μείνει από εμάς στο παρόν δελτίο τύπου, η  προσωπική επίθεση περί «Δήμαρχου που ζει στο παραμυθάκι του, περί αυλικών και περί ευνοούμενων.Τα συμπεράσματα δικά σας..

4. Το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο αντιδήμαρχος κ. Χονδρολέος περί «Ψέματος και φθηνής εκμετάλλευσης του νηπιαγωγείου» όπως αναφέρει ξεκάθαρα, αφορά στις επανειλημμένες αναφορές για δήθεν καθυστέρηση,ως συνέπεια δικών μας χειρισμών. Η αναβλητική πρότασητης μείζονος αντιπολίτευσηςκατά τη συνεδρίαση της Διαχειριστικής επιτροπής του κληροδοτήματος για την κατάρτιση του προϋπολογισμού, σε μια φθηνή προσπάθεια να αποκομίσει πολιτικά οφέλη από την εκφρασμένη  διαφωνία του Προέδρου της Τ.Κ. κ Κωνσταντίνου, οδήγησε, ύστερα από συγκεκριμένη και καταγεγραμμένη εισήγηση του κ.Γεωργ.Καμπύλη, στην αναβολήτης λήψης απόφασης. Ο χρόνος που μεσολάβησε από τότε (20/12/2017) έως την ψήφιση και έγκριση νομιμότητας του προϋπολογισμού (12/3/2018) ήταν τρεις περίπου μήνες. Ας μη συνεχίσει η μείζων αντιπολίτευση τις φθηνές δικαιολογίες. Ας μην συνεχίσει να ψάχνει για άλλοθι. Ο χρόνος που μεσολάβησε από την ανάθεση των μελετών έως την έκδοση του πιστοποιητικού πυρασφάλειας είναι εύλογος για αυτού του είδους τα κτήρια. Ας ρωτήσουν και κανέναν ειδικό. 

Εμείς ακολουθήσαμε ότι προβλέπει ο νόμος, έχοντας πάντα την πρόθεση συνεργασίας και συνεννόησης. Όχι όμως εκ των υστέρων να εμφανίζονται αυτοί και ο κ. Κωνσταντίνου ως τιμητές της μέχρι πρότινος αντίθετης με τη δικήτους, άποψης!!! Όχι να λένε ότι τους βολεύει!! Γι’ αυτό άλλωστε  υπάρχουν και τα πρακτικά που είναι στη διάθεση του καθενός…

Πιθανώς, και αυτό το δελτίο τύπου να αποτελέσει βορά και αντικείμενο επικριτικού ή κατακριτικού ανώνυμου σχολιασμού από γνωστούς – άγνωστους κουκουλοφόρους σχολιαστές του διαδικτύου. Όμως κανείς δεν είναι τόσο αφελής που να μην γνωρίζει τα βασικά: Το κύρος κάθε άποψης, σχολίου ή παρατήρησης, είναι το κύρος του συντάξαντα. Και όταν αυτός φοράει κουκούλα, τότε ο σχολιασμός του είναι ασήμαντος.

Με την μείζονα αντιπολίτευση έχουμε ξεκάθαρα διαφορετική στόχευση και πρακτική. Εμείς πασχίζουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά και το έργο μας που έχει ήδη δημιουργήσει έναν δήμο πολύ καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε το 2011. Αυτό είναι και το «παραμύθι» που ζούμε. Αυτοί, σηκώνουν τους τόνους χωρίς αφορμές, με προσωπικές βολές, ονειρευόμενοι μεγάλες καρέκλες. Αυτό είναι το δικό τους Παραμύθι…

Αστρος 13/9/2018

Ο Δήμαρχος

Σχόλια επισκεπτών

Γνωστοι αγνωστοι ανωνυμοι σχολιαστες και κουκουλοφοροι ειναι και αυτοι που ψηφιζουν στις εκλογες, με ανωνυμη ψηφο πισω απο κουκουλα -παραβαν. Ο κυριος δημαρχος εμμεσα απατει φανερη ψηφοφορια στις εκλογες. Αυτες οι φασιστικου τυπου ιδεες μαλλον κακο θα του κανουν ανεξαρτητο αν μπορει να εχει δικαιο σε καποια θεματα που αναπτυσει στο δελτιο τυπου.
Υ.Γ. προυποθεση η ανωνυμια δεν πρεπει να κρυβει βρυσιες η συκοφαντιες η ποινικα κολασιμες πραξεις

Πολιτική αντιπαράθεση = αντιπαραθέτω= η παρουσίαση ή η αναφορά μιας αντίθετης άποψης ή επιχειρήματος.
Επιχειρημάτων, απόψεων, σχεδίων για την βελτίωση του τόπου μας, και όχι παλιάς κοπής πολιτική, με λασπολογία και σκάνδαλα. Αρκετά!!!!…. κουράζεται και απαξιώνεται τους συνδημότες μας και τον τόπο που περιμένουν να ακούσουν προτάσεις. Έχει τόσα προβλήματα ο τόπος μας και οι δημότες δώστε λύσεις σε αυτά.

Τάκη καταρχήν συγχαρητήρια για την πένα σου. Δεύτερον, συγχαρητήρια που παραμένεις εντός των πλαισιων της ευγένειας και της αξιοπρέπειας. Αυτά για τα καλά. Δεν πρέπει όμως να ασχοληθείς άλλο με τους αντίπαλους, αλλα με τα προβλήματα. Μην απαντάς σε σχόλια και δελτία. Όλοι γνωριζόμαστε και ξερουμε τις δυνατότητες καθενός. Εχεις κι άλλες. Μην αδικείς τον εαυτό σου..

Ναι ναι καιρός να ξεδιπλώσει το ταλέντο του! 4 χρόνια δεν ήταν αρκετά σε 4 μήνες θα γίνουν όλα!
Τα προβλήματα έως τις εκλογές δεν λύνονται, κουκουλώνονται .

Ο Δήμαρχος ξεκάθαρα αναφέρει ότι απευθύνεται στους πολίτες και όχι στην αντιπολίτευση. Φυσικά και οφείλει να απαντά σε ανακριβείς, ανυπόστατους και ψευδείς ισχυρισμούς. Αν δεν απαντά, αδικεί εμάς τους δημότες και όχι τον εαυτό του. Επίσης, καλώς ή κακώς, ο Μαντάς δεν κρίνεται μόνο για τις ικανότητες του, αλλά και για τα αποτελέσματα του σαν Δήμαρχος.

Δεν μας λέει ο κύριος δήμαρχος τι ποσά πληρώθηκαν και με ποιον τροπο για την μετατροπή του νηπιαγωγείου σε σχέση με τον διαγωνισμό που εγινε στον εργολάβο και ποτε αυτος το παρέδωσε ;;

Τάκη κάποτε είχες πει για τον Στράτη "είχε καλές προθέσεις αλλά μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα". Αναλογίσου πως μπορεί να έρθει η ώρα που θα το πουν άλλοι για εσένα... Φιλικά

Το να παίρνεις μόνο τα αρνητικά στοιχεία απ τον άνθρωπο που σου παρέδωσε το κομματικό δαχτυλίδι του συνδιασμού του είναι τραγικό.
Είναι ξεπερασμένη τακτική Γιώργο μου !!!
Εν αντιθέσει ο Τάκης ποτέ δεν ακολούθησε αρνητικές συμπεριφορές του προκατόχου του. Γι αυτό είναι Δήμαρχος Γιώργο μου!!
Ξαναδιάβασε και δες πόσο οξύμωρο είναι το τέλος του δελτίου τύπου που έστειλες .

Αποκαλείς ένα ολόκληρο συνδυασμό "Ανίκανους, συκοφάντες επικίνδυνους για να διαχειριστουν τις τύχες του Δήμου μας"

Και μετά συνιστάς " ψυχραιμία και σοβαρότητα".
Μάλλον εσύ πρέπει να σοβαρευτείς Γιώργο μου και να αλλάξεις τακτική αν θέλεις
να διεκδικήσεις την θέση του Δημάρχου!!!

Ποσο σιγουρος εισαι για αυτο που λες? Ο Ενας εχει χρονια να φανει στην πλατεια.. Ο άλλος τωρα τελευταία βρίσκεται στον ίσκιο της μουριάς!! Μάλλον καποιο λάθος κάνεις....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio