Οι απαιτήσεις Κωνσταντίνου σε Μαντά για το Νηπιαγωγείο του Παραλίου Άστρους

Πέμ, 06/09/2018 - 20:05
Image

Η μετατέγαση του Νηπιαγωγείου του Παραλίου Άστρους απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης 6 Σεπτεμβρίου. Κατά τη συζήτηση του θέματος, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παραλίου Άστρους κ. Κωνσταντίνου, ο οποίος ήταν παρών στη συνεδρίαση, παρενέβη και εξέθεσε τα προβλήματα που έχουν προκύψει σε σχέση τόσο με τον χρόνο υλοποίησης της μεταστέγασης όσο και σε σχέση με την υλικοτεχνική υποδομή του σχολείου.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, μόλις στις 6 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι επισκευές, συγκεκριμένα μόλις σήμερα ξεκίνησαν οι ξυλουργικές εργασίες και τα σχολεία ανοίγουν την Τρίτη 11 Σεπτέμβρη. Ο κ. Κωνσταντίνου ζήτησε  να στείλει συνεργείο ο Δήμος να βοηθήσει στη μεταστέγαση, και επίσης την εγκατάσταση ενός μηχανήματος κλιματισμού στην αίθουσα, καθώς το ήδη υπάρχον είναι ακατάλληλο και δεν είναι δυνατόν να επισκευαστεί.

Ο κ. Παναγιώτης Μαντάς παρέπεμψε τον κ. Κωνσταντίνου στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: «Ζητήματα εκπαίδευσης, υλικοτεχνικής υποδομής σχολείων και συναφή, αφορούν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, να το γνωρίζουν όλοι αυτό. Ο χρόνος υλοποίησης του έργου ήταν ο ελάχιστος δυνατός».

Σχόλια επισκεπτών

Το να καταφέρνεις τα πλεονέκτηματα που διαθέτεις να λειτουργησουν εις βάρος σου. ...Αυτό θέλει πολύ τέχνη. .
Δήμαρχε τα έκανες μπουγαδα όπως είπε και κάποιος άλλος
Καλές οι ασκήσεις επί χάρτου αλλά μονο για τους ύπνοβάτες που διαθέτεις στο Δ.Σ.

Άκουσον πράγματα... Να ζητάει air condition για τα παιδιά του νηπιαγωγείου!!! Ψάξε και δες, κε Κωνσταντίνου, πως ζεσταίνονται το χειμώνα τα παιδιά των αυλικών που είναι διορισμένα στις διάφορες δημοτικές επιχειρήσεις και μετά μίλα...

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio