Αναστάτωση στο Άστρος από μυστηριώδη φυλλάδια

Fri, 01/12/2017 - 11:03

Μια παράξενη υπόθεση διερευνά η Αστυνομία στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στη Βόρεια Κυνουρία, στην οποία στοχοποιείται για βαρύτατα εγκλήματα ένας άνδρας.

Πιο συγκεκριμένα, στο Άστρος τις προηγούμενες ημέρες μοιράστηκαν από άγνωστο ή αγνώστους πολλά φυλλάδια όπως αυτό της φωτογραφίας, στα οποία κατηγορείται ένας συγκεκριμένος άνδρας -το όνομα του οποίου αναφέρεται κάτω- για βιασμό, πρόκληση σωματικής βλάβης, κακοποίηση και βασανισμό κοριτσιού, και συγκεκριμένα της θετής του κόρης.

Στο ίδιο φυλλάδιο, όμως, κατηγορείται σύσσωμη και η κοινωνία του Άστρους ότι ενώ γνώριζε, κρατούσε το στόμα της κλειστό.

Η υπόθεση διερευνάται, όπως είπαμε, και σε επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal και το Astrow News με την Αστυνομία, πληροφορηθήκαμε ο άνδρας το όνομα του οποίου εμφανίζεται στο φυλλάδιο έχει το δικαίωμα να προβεί σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οπωσδήποτε η ανώνυμη στοχοποίηση ενός ανθρώπου μέσω φυλλαδίων δεν αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο «καταγγελίας» ενός περιστατικού.

Ρεπορτάζ astrosnews.gr, arcadiaportal.gr

Comments

Submitted by πολίτης on Sun, 03/12/2017 - 18:55 Permalink

Στην κοινωνία που σιωπούσε εννοείς, γιατί για τους αρρώστους υπάρχουν θεραπευτήρια για τις κότες όμως δεν υπάρχει τίποτα. Μοναδική μας τιμωρία είναι να πλατσουρίζουμε στα περιττώματα τους.

katafigio