Αναστάτωση στο Άστρος από μυστηριώδη φυλλάδια

Fri, 01/12/2017 - 11:03

Μια παράξενη υπόθεση διερευνά η Αστυνομία στην Αρκαδία και συγκεκριμένα στη Βόρεια Κυνουρία, στην οποία στοχοποιείται για βαρύτατα εγκλήματα ένας άνδρας.

Πιο συγκεκριμένα, στο Άστρος τις προηγούμενες ημέρες μοιράστηκαν από άγνωστο ή αγνώστους πολλά φυλλάδια όπως αυτό της φωτογραφίας, στα οποία κατηγορείται ένας συγκεκριμένος άνδρας -το όνομα του οποίου αναφέρεται κάτω- για βιασμό, πρόκληση σωματικής βλάβης, κακοποίηση και βασανισμό κοριτσιού, και συγκεκριμένα της θετής του κόρης.

Στο ίδιο φυλλάδιο, όμως, κατηγορείται σύσσωμη και η κοινωνία του Άστρους ότι ενώ γνώριζε, κρατούσε το στόμα της κλειστό.

Η υπόθεση διερευνάται, όπως είπαμε, και σε επικοινωνία που είχε το Arcadia Portal και το Astrow News με την Αστυνομία, πληροφορηθήκαμε ο άνδρας το όνομα του οποίου εμφανίζεται στο φυλλάδιο έχει το δικαίωμα να προβεί σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Οπωσδήποτε η ανώνυμη στοχοποίηση ενός ανθρώπου μέσω φυλλαδίων δεν αποτελεί τον πλέον ενδεδειγμένο τρόπο «καταγγελίας» ενός περιστατικού.

Ρεπορτάζ astrosnews.gr, arcadiaportal.gr

Comments

Submitted by πολίτης on Sun, 03/12/2017 - 18:55 Permalink

Στην κοινωνία που σιωπούσε εννοείς, γιατί για τους αρρώστους υπάρχουν θεραπευτήρια για τις κότες όμως δεν υπάρχει τίποτα. Μοναδική μας τιμωρία είναι να πλατσουρίζουμε στα περιττώματα τους.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio
papalos