Εξελίξεις στον Πανθυρεατικό - Παρελθόν ο Βουτσινάς από την τεχνική ηγεσία

Τρί, 21/01/2020 - 11:10
Image

Η απρόσμενη γκέλα του Πανθυρεατικού με την εντός έδρας ισοπαλία στο Άστρος με τον Απόλλωνα Τυρού για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας έφερε σημαντικές εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Πιο αναλυτικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Αστρινών αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Δημήτρης Βουτσινάς με τον Πανθυρεατικό να βρίσκεται στην αναζήτηση του ανατικαταστάτη του για την συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση με γρήγορα αντανακλαστικά έχει ξεκινήσει επαφές με προπονητές με το όνομα του Γιώργου Κολιτασόπουλου είναι ψηλά στην λίστα μια και είναι γνώστης του Αρκαδικού ποδοσφαίρου από το περσινό πέρασμα του από το Λεωνιδίο με το οποίο κατέκτησε και το Κύπελλο Αρκαδίας.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να έχουμε και επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με το τέλος της συνεργασίας του Πανθυρεατικού με το Δημήτρη Βουτσινά.

Σχόλια επισκεπτών

Έχετε τον προπονητή των επιτυχιών τον Άρη τον Σαβουρδο και ψάχνετε ακόμα...για προπονητή

Στο Βιλμπαγκο Αστρος ήδη τελειωσαν στην Βιλαριμπα Πανθυρεατικο ακόμα τριβουν....εχετε προσφέρει στην ομάδα ως διοίκηση κι όλα όπως και παλαιότερα άλλοι γιατί εμπλέκεται την πολιτική με την μπάλα;; Δεν είναι όλα ψήφοι κι αν είναι επιτέλους κάντε τον κόσμο να ψηφίζει μπαλα... ευχαριστώ...

Ντροπή και μόνο ντροπή τι άλλο να πω κύριοι του πανθυρεατικου διώξατε έναν προπονητή τον οποίο τον φέρατε στη μέση της σεζόν χωρίς να έχει κάνει την προετοιμασία της ομάδας ,Έναν άνθρωπο με μεγάλες γνώσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και αφήνοντας την ομάδα μέσα και στους δύο στόχους ,δεν μπορώ να καταλάβω πως πάρθηκε αυτή η απόφαση Καλή συνέχεια κοουτς ένας παλαίμαχος

ΠΟΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ???ΜΑΥΡΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΟΠΩΣ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΒΕΡΙ- Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟ???ΠΟΛΥ ΦΙΛΕΣΠΛΑΧΝΟΙ ΓΙΝΑΜΕ ΞΑΦΝΙΚΑ...

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ. ΟΙ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ.

Μετά και από αυτό νομίζω τα είδαμε όλα. Μπράβο πρόεδρε. Έπραξες σωστά για άλλη μια φορά. Ποιος κολιατσοπουλος ρε? Αν είναι δυνατόν. Οικογενειακά λειτουργεί πλέον η ομάδα μας.περαστικα.

Άκου τηλεφωνικός.Ποιος είστε ο Μαρινάκης?? μήπως να πάρετε τον εντεταλμένο καλύτερα να σας φέρει προπονητή?? Αλλα όχι τί λέω.Θα φέρετε το Μουρίνιο τον κολιατσοπουλο.Ε ρε γέλια τι πράγματα είναι αυτά.Βαλτε τα χεράκια σας και βγάλε τα ματάκια σας.

Με προεδρία μπάρλα Γεωργίου Η ομάδα σε έξι μήνες άλλαξε τρεις προπονητές απίστευτο και όμως αληθινό και ειδικά με τον κόουτς αυτόν που είχε έρθει πριν τρεις μήνες με τις καλύτερες περγαμηνές όμως όταν δεν έχεις σχέση με το αντικείμενο που λέγεται ποδόσφαιρο και έχεις μόνο με τι λαβατσα καφε και τους υπόλοιπους τριγύρω του να μην ξέρουν τι τους γίνεται Αυτά συμβαίνουν δυστυχώς τη διάλυσε την ομάδα

Όταν κάποτε πάλι από εδώ είχαμε πει ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι άτοπη διότι πέρυσι με όλοι την χρονιά δικιά του ειμασταν εκτός στόχων πριν τν παρέλαση . Τόσα χρήματα που φέτος μπήκαν δεν υπήρχαν να πάμε Γ Εθνική όταν είχαμε πάρει το πρωτάθλημα? ?? Η είναι αρρωστη. Προσωπικά συμφέροντα ,αυλικοί και στην Μέση η ομάδα να την πληρώνει ....

Τη διαλυσαται την ομαδα κυριε ολοι του ΔΣ ασχετοι ερχεται τωρα καταιγιδα μπαρλα ντροπη σου καλοκαιρι πουλο μετα βουτσινα μετα κολιατσοπουλο κσι μετα το χαος ντροπη σου δεν κανεις για τιποτα

ΦΤΙΑΧΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΚΑ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ.

Γιατι τα ακούει μόνο ο πρόεδρος? Οι διπλανοί του που τον παρεσυραν δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη ε? Αλλά στις φωτογραφίες κορδονονται χαμογελαστοί. Δυστυχώς φαίνεται ότι και παίκτες θα φάνε κανοναρα μέχρι να τελειώσει αυτό το τσίρκο.

Έρχεται και ο 4ος την Δευτέρα ....
Έτσι όπως πάμε τα κατάστρεψαν όλα αυτοί στην διοίκηση δεν σέβονται τίποτα να παρετηθουν όλοι μπας και δούμε άσπρη μέρα δεν σεβαστηκατε τίποτα ούτε την ιστορία της ομάδας ούτε τον κόσμο ..Μια λέξη μόνο ΝΤΡΟΠΉ σας τίποτα άλλο.

Είναι πραγματικά κρίμα μια ομάδα που εχει τόσο ταλέντο καλή οργάνωση ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα με ποδοσφαιρική παιδεία να δίνει τα ηνία σ έναν τόσο κακό προπονητή αλλα κι έναν τόσο κακό χαρακτήρα όσοι έχουν παίξει μαζί του ξέρουν ,κρίμα πραγματικά κρίμα

18:15 ....Κανένας δεν έκανε πέρα το Σαβούρδο και το ξέρεις πολύ πολύ καλά. Ούτε πολιτικά συμφέροντα και ** μπλε. Μόνος του ,κι από και πολύ πριν το τέλος της χρονιάς το είχε εκφράσει σε πολύ στενό κύκλο γιατί ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και αλλού και σαν επαγγελματίας πολύ καλά έκανε. Το μόνο κακό που κάνουν οι προπονητές στις ομάδες, είναι να παίρνουν μαζί και κάποιους παίκτες που κατά τη γνώμη τους αυτοί τους ανάδειξαν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio