Ξεκίνησε η ανακύκλωση των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στον Δήμο μας (pics,vid)

Δευ, 20/01/2020 - 13:37
Image
Image
Image

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Κατσής είχε απευθύνει κάλεσμα για την ανακύκλωση των φυσικών χριστουγεννιάτικων ελάτων.

Συγκεκριμένα είχε καλέσει όλους τους πολίτες που είχαν προμηθευτεί για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων φυσικό χριστουγεννιάτικο δένδρο, οποιουδήποτε μεγέθους αντί να το πετάξουν να το δώσουν στην υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου.

Δράση η οποία και πραγματοποιήθηκε, με τους πολίτες του Δήμου να ανταποκρίνονται, όπως δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κατσής Δημήτρης.

Ο αντιδήμαρχος δήλωσε σχετικά: 

"Με την ανακύκλωση  και αξιοποίηση αυτού του αγροδασικού προϊόντος , ο Δήμος μας συμμετέχει ενεργά στην ορθή διαχείριση των απορριμμάτων και την υιοθέτηση περιβαλλοντικής συνείδησης . Καλέσαμε τους συμπολίτες μας   να ανταποκριθούν στην προσπάθεια, να ενισχύσουν την κυκλική οικονομία, αλλά και να συμβάλλουν έτσι ώστε να έχουμε λιγότερα απορρίμματα και κατά συνέπεια, να βελτιώσουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα . Για το λόγο αυτό τους ευχαριστώ . 

Η προσπάθεια συνεχίζεται!"

 

Video

Σχόλια επισκεπτών

Δήμαρχε σε ψηφίσαμε για να αλλάξεις κάτι όχι να είσαι μια από τα ίδια έχουν δίκιο αυτά που γράφουν ,όσο για τις δύο που προσελαβες δίπλα σου τι να πει κανείς ,αν δεν μπορεί; Να κάνεις κάτι γιατί όπως λένε οι δικοί σου στην πιάτσα δεν υπάρχουν χρήματα να βγεις και να ενημερωσεις τον κόσμο ,αλλά.και πάλι βγήκες για να βρεις αυτά και η αλήθεια είναι πικρή ,δήμος δεν είναι μόνο η πλατεία και οι καφετέριες γύρω από το αστρος

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio