Δωρεά μηχανημάτων στην Κοινότητα Ξηροπηγάδου

Παρ, 17/01/2020 - 18:15
Image

Την Τετάρτη 15/01/2020 οι κ.κ. Κατσής Δημήτριος - Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Τσιούλος Σωτήριος - Πρόεδρος Κοινότητας Ξηροπηγάδου, παρέλαβαν 3 μηχανήματα αξίας 859,00€, συγκεκριμένα ένα θαμνοκοπτικό, ένα αλυσοπρίονο και ένα ψαλίδι κλαδέματος.

Τα εν λόγω μηχανήματα είναι δωρεά προς τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και για αποκλειστική χρήση στη Κοινότητα Ξηροπηγάδου, από τους κ.κ. Δημήτριο Μπάκα, Manfred Schlaak, Thomas Bart, Dr. Alavi Abdollah, Peter Muller και Dr. Thomas Butzengeiger.

Ευχαριστούμε θερμά τους δωρητές για την εν λόγω προσφορά και τους βεβαιώνουμε ότι ο Δήμος θα την αξιοποιήσει επ΄ ωφελεία των κατοίκων της Κοινότητας Ξηροπηγάδου. Ανάλογες ενέργειες κοινωνικής προσφοράς είναι αξιέπαινες την σημερινή εποχή και συμβάλλουν στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Σχόλια επισκεπτών

Συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο για τις ενέργειες του αλλά και στα μέλη του τοπικής κοινότητας. Αξιοθαύμαστος είναι και ο ζήλος του κ. Διαμαντή δειχνοντας με της δραστηριότητες του ότι θα κυνηγήσει με αξιωσεις το προεδρικό θώκο στις ερχόμενες εκλογές !!!

Ο απρόσμενα οργανωμένος και συλλογικός τρόπος που διοικείται πλέον το Ξηροπήγαδο πρέπει να γίνει πρότυπο και για τις άλλες κοινότητες.
Ο Πρόεδρος,οι τοπικοί σύμβουλοι πλην ενός ,ο εκλεγμένος αλλά και οι μη εκλεγμένοι δημοτικοί,οι κάτοικοι, Ξηροπηγαδιώτες και μη,έχουν όλοι πάρει την ανάπτυξη του χωριού στα χέρια τους.
Η υποστήριξη του Δημάρχου ,του κ.Κατσή,του κ.Καμπύλη κ.α. είναι συνεχής και πολλά υποσχόμενη.
Μπράβο στον Σωτήρη για τον νέο αέρα που έφερε.Και ένα μπράβο και στο μυστικό όπλο της κοινότητας ,στη Σοφία Παπαπαναγιωτάκη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio