Παράπονα Πανθυρεατικού για την διαιτησία προς την ΕΠΣ Αρκαδίας (vid)

Wed, 15/01/2020 - 18:52

Στο περιθώριο της κλήρωσης του Κυπέλλου Αρκαδίας ο εκπρόσωπος του Πανθυρεατικού Θανάσης Θεοδώρου εξέφρασε τα παράπονα της ομάδας του Άστρους προς την διαιτησία στους ανθρώπους της ΕΠΣ Αρκαδίας αναφορικά με εφετινούς τους αγώνες στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας.

Ο Θανάσης Θεοδώρου έκανε αναφορά για μεμονωμένα παιχνίδια από τον πρώτο γύρο όπου ο Πανθυρεατικός αισθάνεται πως δεν είχε την σωστή διαιτητική αντιμετώπιση αλλά και για την τελευταία αναμέτρηση των κιτρινόμαυρων στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Δημητσάνα στην Μεγαλόπολη.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στην Δημητσάνα και δη στα τελευταία του λεπτά ο Πανθυρεατικός φωνάζει για παράβαση πέναλτι σε χέρι που δεν του δόθηκε σε κεφαλιά του Δημήτρη Αδάμη (δείτε την επίμαχη φάση στο βίντεο).

Όπως διευκρίνισε ο Θανάσης Θεοδώρου τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού ωστόσο ο Πανθυρεατικός από την πλευρά του εκφράζει συγκεκριμένα παράπονα σε αναμετρήσεις από χάθηκαν βαθμοί.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης έκανε λόγω για την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ΕΠΣ και τους διαιτητές της ΕΠΣ Αρκαδίας για καλές διαιτησίες και ισονομία σε όλους τους αγώνες.

Video

Comments

Submitted by Kostas on Wed, 15/01/2020 - 22:31 Permalink

Ο θεοδωρου ειναι μια προσωπικοτητα που δεν πρεπει να τον παρασυρουν σε αυτα τα λαθη καποιοι.

Submitted by Ρουσάκης on Wed, 15/01/2020 - 22:34 Permalink

Δεν είναι κανένα χέρι ...σωστη η διαιτησία!!! Άρχισαν και παραπονιούνται από τώρα ο Πανθυρεατικος???

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio