«Σαφάρι» ελέγχων στο Άστρος για το τσιγάρο

Τετ, 15/01/2020 - 11:27
Image
Σε όλη τη χώρα συνεχίζονται οι έλεγχοι για την εφαρμογή του αυστηροποιημένου πλέον αντικαπνιστικού νόμου. Και φαίνεται ότι το στοίχημα το έχει κερδίσει η κυβέρνηση, αφού οι παραβιάσεις που καταγράφονται είναι ελάχιστες σε σχέση με τα σημεία που ελέγχονται, ενώ οι παραβάτες δεν «υποτροπιάζουν» και συμμορφώνονται με τον νέο κανονισμό.
 
Οι έλεγχοι, λοιπόν, γίνονται σε όλη την Επικράτεια και στο Άστρος Κυνουρίας. Μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια έχουν αναρτήσει τις προβλεπόμενες από τον νόμο επιγραφές και οι ιδιοκτήτες τους φροντίζουν να τηρείται ο νόμος εντός των καταστημάτων. Το ίδιο, όμως, κάνουν και οι πολίτες, οι οποίοι έχουν συμμορφωθεί και βγαίνουν έξω για το τσιγαράκι τους.
 
«Καθαροί», λοιπόν, οι δημόσιοι χώροι από το τσιγάρο στο Άστρος. Ο περιορισμός αυτής της βλαβερής συνήθειας μόνον οφέλη μπορεί να έχει ακόμα και για τους καπνίζοντες.

Σχόλια επισκεπτών

Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε? Κάντε μια βόλτα σε ορισμένα μαγαζιά της περιοχής μετά τις 1.30 - 2 να δείτε αν τηρείται ο αντικαπνιστικός νόμος. Μόλις περνάει το περιπολικό γίνεται τεκές

Ορεινε καλά κάνουν και καπνίζουν το βράδυ μετά 11, εσύ αν δεν γουστάρεις κάτσε σπιτάκι σου. Βέβαια οι ηλιθιοι μ_____οι που καπνίζουν σαν τα ζώα θα έρθουν να μας κάνουν υποδείξεις και να μας κόψουν πρόστιμο. Πιάστε βρε μακακες μπατσωνια κάνα κλέφτη που μας ρημαξανε, πιαστε κάνα γυφτο που οδηγανε όπως να είναι χωρίς ασφάλειες και διπλώματα, πιαστε κανέναν για αυτό που προσληφθηκατε και όχι για το τσιγάρο. Κυριάκο θα πάρεις πουλο πολύ σύντομα γιατί είσαι εκτός τόπου....

Δημότη οι ρομα στην περιοχή οδηγούν καλύτερα και ειναι περισσότερο νόμιμοι απο σας που κυκλοφορείτε με τους χαρους-αγροτικα χωρις φώτα φορτώνοντας στην καρότσα συγγενείς/φίλους/εργάτες.
γιατί δε πας στην αστυνομία να δηλώσεις που μένεις να σου στείλουν εναν αστυνομικό απο κατω 24ωρο να κοιμάσαι ήσυχος. τι θες να κάνουν; ενα περιπολικό για τοσα πολλα χωρια που εχει η Βορεια Κυνουρία αυτοί φταίνε ή αυτοι που εκλεισαν τα τμήματα που ειχαν τα χωριά μας; για κοίτα κατι σελιδες πριν που εξιχνίασαν κατι κλοπές.
ρε χωριατη προσληφθηκαν για να επιβάλουν όλους τους νομούς οχι οτι σε βολεύει. και κοιτα να φορας ζωνη γιατι σα σωστος πίθηκος δε θα φορας γιατί ειναι και αυτο νομος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio