Ευχές και δεσμεύσεις από τους πολιτικούς στο Παράλιο Άστρος (vid)

Δευ, 06/01/2020 - 16:35
Image

Μετά το πέρας της εορτής των Θεοφανίων στο Παράλιο Άστρος οι επίσημοι έδωσαν τις ευχές τους για το 2020 αλλά και για την ημέρα σχολιάζοντας τα πολιτικά γεγονότα.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ.κ. Θεόκλητος μίλησε  για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, έδωσε τις ευλογίες του και ευχήθηκε χρόνια πολλά με ειρήνη.

Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης ευχήθηκε χρόνια πολλά με φώτιση, επίσης μίλησε για τον σχεδιασμό του υπουργείου το οποίο και θα παρεμβαίνει όπου υπάρχει πρόβλημα όπως είπε.

Ο βουλευτής Αρκαδίας του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ευχήθηκε ειρήνη και υγεία με τον Θεό να δίνει φώτιση.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος με τη σειρά του ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, σημειώνοντας ότι η χώρα έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης .

Ενωμένοι όλοι με την φώτιση του Θεού, θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το έργο της παράκαμψης των Δολιανών ο κ. Λαμπρόπουλος είπε ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα τονίζοντας ότι θα γίνουν συσκέψεις, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα οποία προβλήματα υπάρχουν και έχουν να κάνουν με τις απαλλοτριώσεις.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γ. Καμπύλης ευχήθηκε καλή χρονιά, δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους όσοι βούτηξαν στα παγωμένα νερά για να πιάσουν το σταυρό.

Θα κάνουμε τα πάντα για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των δημοτών της Βόρειας Κυνουρίας

Ο αντιδήμαρχος κ. Κατσής μίλησε για την εορτή και για τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής για να προβάλλουν την περιοχή ιδιαίτερα αυτή την ημέρα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για θέματα που άπτονται της δικής του αρμοδιότητας και έχουν να κάνουν με την καθαριότητα του δήμου και με θέματα πολιτικής προστασίας.

Έχουμε καθαρίσει όλα μας τα ρέματα, αντιμετωπίζουμε τα όποια προβλήματα και όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί με την πολιτική προστασία να είναι σε επιφυλακή

 Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και νυν περιφερειακός σύμβουλος κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας έδωσε και αυτός τις ευχές του για την ημέρα και για το νέο έτος.

«Η γιορτή του αγιασμού των υδάτων έχει γίνει θεσμός. Εύχομαι το άγιο φως να φωτίσει τους διοικούντες και αυτούς που τους εκλέγουν», είπε.

Τις ευχές τους επίσης έδωσαν ο πρόεδρος της ΔΚ Παραλίου Άστρους κ. Ν. Κωνσταντίνου, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Κατσίρης, ο πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ  κ.  Χρήστος Στάικος και ο προεδρος του Συλλόγου των ερασιτέχνών ψαράδων Παραλίου Άστρους και Τρίπολης.

Κοινό ρεπορτάζ ArcadiaPortal - Astrosnews

Video

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio