Σύλλογος Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους: Άδικες οι αρνητικές συμπεριφορές προς εμάς

Πέμ, 09/08/2018 - 19:02
Image

Επειδή το θέμα που μαστίζει την περιοχή μας, δηλαδή η έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου, διαιωνίζεται και πήρε άλλες διαστάσεις, μετά το συμβάν του Σαββάτου και το ανώνυμο πανό, που τοποθετήθηκε σε κεντρικό σημείο του Παραλίου Άστρους, δημιουργοντας αρνητικές απόψεις, σχόλια και συμπεριφορές προς τον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας Άστρους και τους εργαζόμενους σε αυτό, κρίνουμε ότι πρέπει να ενημερώσουμε τα εξής:
 Ο Σύλλογος Φίλων  και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Άστρους δίνουν το παρών σε κάθε ανάγκη των πολιτών, είτε μονίμων κατοίκων, είτε παραθεριστών με τα όποια μέσα διαθέτουν, υπερβάλλοντας πολλές φορές τον εαυτό τους.
 Οι όποιες υλικές ανάγκες εντός Νοσοκομείου καλύπτονται από τον Σύλλογο Φίλων ακόμα και από όλους τους εργαζόμενους σε αυτό. 
Επίσης, εδώ και αρκετό καιρό προσπαθούμε ως Σύλλογος, με την συγκέντρωση υπογραφών, να κινητοποιήσουμε την πολιτεία να κάνει προσλήψεις σε οδηγούς ασθενοφόρου, λόγω του ότι, ο Δήμος μας, είναι τουριστικό θέρετρο με ραγδαία ανάπτυξη. 
Έως τώρα η άμεση  αντιμετώπιση των περιστατικών που προκύπτουν, από τους εφημερεύοντες γιατρούς και νοσηλευτές, που τις περισσότερες φορές, σπεύδουν είτε με δικά τους οχήματα, είτε με της αστυνομίας, έχουν αποτρέψει τα χειρότερα.
 Κρίνουμε λοιπόν, ως άδικη, οποιαδήποτε αρνητική συμπεριφορά και σχόλια προς τα άτομα που απαρτίζουν τόσο τον Σύλλογο αλλά κυρίως το δυναμικό του Κέντρου Υγείας Άστρους.
Εμείς θα συνεχίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας το έργο που έχουμε αναλάβει και ζητάμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε.

Σχόλια επισκεπτών

Για το προσωπικό και τον σύλλογο του κέντρου υγείας όλοι αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη. Από την πολιτεία ζητάμε να λύσει το θέμα του οδηγού ασθενοφόρου. Πράγματι, ακατανόητη ανακοίνωση....

Το προβλημα δεν ειναι οι γιατροι και οι υπηρεσιες που προσφερετε..γνωριζουμε οτι με δικο σας μεσο τρεχετε..δεν υφισταται ομως να μην υπαρχει ασθενοφορο και οι πρωτες βοηθειες να δινονται στα τροχαια μεσα στν ασφαλτο επι μια ωρα.ισα ισα ο γιατρος ηταν αψογος σε ολα τ και μπραβο τ που συνοδευσε τν τραυματια ως την Τριπολη..οδηγος ασθενοφορου λεει τ πανο οτι δν υπαρχει.οχι γιατροι!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio