Yπαίθρια έκθεση ζωγραφικής με δημιουργίες των Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους (pics)

Πέμ, 22/08/2019 - 08:47
Image
Image

Υπό τη σκέπη του κάστρου και το άγρυπνο βλέμμα του “Άκουρου” στην πλατεία Δημητρίου Υψηλάντη (κεντρική πλατεία) στο Παράλιο Άστρος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο και την Κυριακή, 17 και 18 Αυγούστου 2019, από ώρα 20:30 - 24.00, η υπαίθρια έκθεση ζωγραφικής με δημιουργίες του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων του Πολιτιστικού “Συλλόγου των Απανταχού Φίλων του Παραλίου Άστρους – Κυνουρίας”.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την άμεση ανταπόκρισή του για την παραχώρηση του χώρου και των σταντ πάνω στα οποία εκτέθηκαν τα έργα, τον κ. Κώστα Λιοντή του ξενοδοχείου “ASTROS BEACH” για την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος, τον ηλεκτρολόγο κ. Δημήτρη Κανέλλη και τον κ. Γεώργιο Μονιό, ιδιοκτήτη καταστήματος ηλεκτρολογικών υλικών για τη βοήθειά τους στο φωτισμό της έκθεσης, τον κ. Όθωνα Αντωνίου, ιδιοκτήτη του εστιατορίου «ΖΟΡΜΠΑΣ» για την παραχώρηση χώρου του καταστήματος για τη φύλαξη των έργων και των υλικών, τα μέλη του Συλλόγου μας κ.κ. Σοφία Νέστορα, Βιολέττα Μητσέα, Κική Μπαρουξή και Φούλβια Στρίπολι-Σαραντοπούλου για την προσφορά των έργων τους στη λαχειοφόρο αγορά, τον κ. Πάνο Ιατρίδη ιδιοκτήτη του τουριστικού γραφείου «ΗΛΙΑΤΟΡΑΣ» και την εταιρεία Pegasus Cruises για την προσφορά της κρουαζιέρας για τη λαχειοφόρο αγορά,  τη δασκάλα ζωγραφικής και μέλος του συλλόγου κ. Τζωρτζίνα Κωστοπούλου, τα μέλη του τμήματος ζωγραφικής ενηλίκων, όλους τους επισκέπτες, που περιηγήθηκαν στην έκθεσή μας και όλους όσους ενίσχυσαν οικονομικά το Σύλλογό μας αγοράζοντας λαχνούς.

ΟΙ  ΛΑΧΝΟΙ, ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ  ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ “ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΙΟΥ  ΑΣΤΡΟΥΣ - ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ” - ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019, στην πλατεία Π. ΑΣΤΡΟΥΣ

1. Πίνακας ζωγραφικής 261

2. Πίνακας ζωγραφικής 636

3. Πίνακας ζωγραφικής 675

4. Μονοήμερη κρουαζιέρα Ύδρα-Σπέτσες με το Pegasus Cruises (Μανταλένα), για 2 άτομα 50

5. 1 μπουκάλι ουίσκι 78

6. Πίνακας ζωγραφικής  262 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio