Τριήμερο συνέδριο οδοντοτεχνιτών και οδοντιάτρων στο Παράλιο Άστρος (pics, vid)

Σάβ, 03/11/2018 - 20:08
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο συνέδριο οδοντοτεχνιτών και οδοντιάτρων, σε κατάστημα εστίασης στο Παράλιο Άστρος, με τίτλο "Η επιστήμη συναντά την θάλασσα" .

Οδοντοτεχνίτες και οδοντίατροι από την Γερμανία, αλλά και από άλλα μέρη του κόσμου και την Ελλάδα, συναντήθηκαν και ανέλυσαν πρακτικές και νέες τεχνικές με γνώμονα την καλύτερη δυνατή και άνετη εξυπηρέτηση των ασθενών αλλά και την καλύτερη συνεργασία των δύο κλάδων.

Όπως μας δήλωσε ο κ. Ruediger Bolkart, Γερμανός οδοντοτεχνίτης και διοργανωτής του συνεδρίου, άπαντες οι καλεσμένοι έμειναν ικανοποιημένοι τόσο από τις διαλέξεις όσο και από την φιλοξενία των ανθρώπων του Παραλίου Άστρους, ενώ ο λόγος που το συνέδριο πραγματοποιήθηκε φέτος στην περιοχή μας ( τα προηγούμενα χρόνια σε χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική) , ήταν ότι είναι γνώστης του τόπου και λάτρης της ομορφιάς του Παραλίου Άστρος.

Το παρόν στην σημερινή διάλεξη έδωσε και ο δήμαρχος Π. Μαντάς, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την τιμή να διεξαχθεί το φετινό συνέδριο στον Δήμο μας.

Video

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio