Τοπική Κοινότητα Ξηροπηγάδου: Η ασυνειδησία μπορεί να γίνει ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ

Παρ, 22/12/2017 - 13:58
Image

Η κοινότητα Ξηροπηγάδου καταγγέλλει τον ή τους ασυνείδητους οδηγούς που μεταφέρουν με τα οχήματά τους λιοζούμια χωρίς να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας , με αποτέλεσμα να υπάρχει επικίνδυνη απώλεια μέρους αυτών στον επαρχιακό δρόμο από Παλιόχανο μέχρι Ανάβαλο .

Από τύχη μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάποιο νεκρό σε κάποιο από τα πολλαπλά  ατυχήματα που συνέβησαν αυτές τις μέρες στον επαρχιακό αυτό δρόμο.

Προειδοποιούμε τους εν δυνάμει  δολοφόνους ότι δεν πρόκειται να μείνουν ατιμώρητοι για την ασυνείδητη δράση τους  και καλούμε την Αστυνομία, το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου να λάβουν τα μέτρα τους πριν θρυνήσουμε θύματα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου.      

 Ξηροπήγαδο 22.12.2017

Το Τοπικό Συμβούλιο Ξηροπηγάδου

Σχόλια επισκεπτών

καθε χρονο τα ιδια! υπηρχαν νεκροι το παρελθον για ψαξτε το λιγο...η αστυνομια ουτε που ασχολεοται και αν καποιος ενημερωσει το τμημα πιο πολυ ασχολο!υνται με το ποιος εισαι παρα με την ουσια και δηλωνουν και αναρμοδιοι...παρτε την πυροσβεστικη λενε...

Προσοχή ρε παιδιά είναι παλιοί οι δρόμοι γλυστρανε οι στροφές, δε βρέχει και συχνά και μόλις ψιχαλισει όλη η σκόνη, τα λάστιχα γίνονται γλιτσα. Και μέχρι εδώ κάτω το Λεωνίδιο έτσι είναι προσοχή από όλους μας τρέχουν ακόμη και φορτηγα ψυγεία τρέχουν όχι μόνο λιοζουμια προσοχή υπομονή και όχι νεύρα και αλκοόλ στο δρόμο

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio