Θαλασσοδάνεια...

Thu, 21/02/2019 - 08:55

Το σκίτσο του Γιώργου Καπράνου

Comments

Submitted by Ν.Π. on Thu, 21/02/2019 - 10:41 Permalink

Η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχουν λάβει εκατοντάδες εκατομμύρια δάνεια από τις συγκεκριμένες τράπεζες (δανεικά και αγύριστα) χωρίς την παροχή ουδεμίας παγιωμένης και αναγκαίας εξασφάλισης, όπως εξάλλου αποδεικνύεται και εκ του αποτελέσματος.
Τα ίδια κόμματα τα οποία χρεοκόπησαν τη χώρα και βαυκαλίζονται πως έχουν έτοιμες και εξασφαλισμένες τις οικονομικές πολιτικές για να μας "ξανασώσουν", αδυνατούν να σώσουν τα χρεοκοπημένα και καταχρεωμένα κόμματά τους, παρά τα δισεκατομμύρια που έρεαν από τους εντιμότατους χορηγούς τους.
Εκατοντάδες εκατομμύρια, επίσης, θαλασσοδάνεια, επίσης δανεικά και αγύριστα, έχουν "τσεπώσει" και τα "αμερόληπτα", "αντικειμενικά", "ανεξάρτητα" και "πλουραλιστικά" Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή Αποχαύνωσης.
Το ότι τα θαλασσοδάνεια αυτά θα τα πληρώσει, για άλλη μια φορά, ο λαουτζίκος, το ότι οι απλοί δανειολήπτες για ελάχιστα ευρώ και για την παραμικρή καθυστέρηση υφίστανται τρομοκρατία από τις εισπρακτικές εταιρείες αποτελούν, κατά τα άλλα, ....λεπτομέρειες και αποδεικνύουν περίτρανα πως η Δικαιοσύνη είναι σ΄αυτή τη χώρα και τυφλή και ...κουφή....

Submitted by aets on Thu, 21/02/2019 - 14:22 Permalink

Οι κινήσεις και οι ενέργειες κάποιων μεγάλων , κομμάτων ή ανθρώπων είναι σαν τους αλγόριθμους . Βγάζεις άκρη ; Δε νομίζω . Απλώς γράφουμε για να εκτονωνόμαστε !

Submitted by Ίδια και Χειρότερα on Thu, 21/02/2019 - 16:46 Permalink

Στη σύμβαση που υπογράφηκε με την Εθνική Τράπεζα στις 24 Νοεμβρίου του 2017 ο ΣΥΡΙΖΑ έλαβε 10 εκατομμύρια ευρώ. Ως εγγύηση ο κ. Τσίπρας ενεχυρίασε το ακίνητο του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, το οποίο εκτιμήθηκε στα 2.700.000 ευρώ. Για το υπόλοιπο ποσό, όπως αναγράφεται στη σύμβαση, ενεχυριάστηκε η ετήσια τακτική επιχορήγηση που θα λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2019 έως το 2023!
Με λίγα λόγια, ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιεί τις μεθόδους που καταγγέλλει!

ΣΥΡΙΖΑ όπως ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Να τους χαίρεστε!!

Submitted by Καθόλου ίδια on Thu, 21/02/2019 - 19:13 Permalink

Το ότι το δάνειο του ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετείται κανονικά, έχει μειωθεί κατά το ένα τρίτο στα λίγα χρόνια από τότε που έχει ληφθεί, είναι ψίχουλα σε σχέση με τα εκατοντάδες εκατομμύρια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, τα οποία εδώ και πολλά χρόνια ούτε εξυπηρετούνται ούτε ρυθμίζονται, είναι άραγε το ίδιο;
Αν όμως κάποιοι διαβάζετε μόνο ΒΗΜΑ και Χόνδρο και βλέπετε μόνο ΣΚΑΙ δικαιολογείστε.

Submitted by Ίδια και Χειρότερα on Thu, 21/02/2019 - 20:43 Permalink

Όχι φίλε, ο μισθός σου δεν σε αφήνει να δεις ότι κι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η συνέχεια όλων των παθογενειών που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία. Κι έχει πάρει τα καλύτερα στοιχεία (και μπουμπούκια) και από ΠΑΣΟΚ και από ΝΔ. Κακές συνήθειες, πολιτικές και πρόσωπα. Όλα μαζί τα χειρότερα τα κράτησε και τα συνεχίζει. Γιαυτό η Ελλάδα θα πάθει τα ίδια γιατί μυαλό δεν έβαλε...

Submitted by Ίδια και Χειρότερα on Thu, 21/02/2019 - 20:45 Permalink

Και το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όταν τα παίρναν τα δάνεια ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ. Το θέμα είναι ότι έβαζαν υποθήκη τα μελλοντικά ποσοστά... Και που ξέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το 2023 θα έχει τα ίδια ποσοστά και την ίδια χρηματοδότηση; ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ; Μάλλον εσύ διαβάζεις μόνο μπαξ μπανυ και ρουφάς Πολάκη...

Submitted by Ανενημέρωτος on Thu, 21/02/2019 - 22:05 Permalink

Τα δάνεια των Τραπεζών προς τα κόμματα ανέρχονται στο ποσό των 418.000.000 ευρώ.
Από αυτά τα 412.000.000 ευρώ αφορούν τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και το ΠΑΣΟΚ, δεν εξυπηρετούνται ( στο απειροελάχιστο εξυπηρετήθηκαν) και συνεχώς αυξάνονται.
Τα υπόλοιπα 16.000.000 ευρώ αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, εξυπηρετούνται κανονικότατα και συνεχώς μειώνονται.
Ανάλογα λοιπόν την οπτική γωνία από την οποία θωρεί κανείς τα πράγματα και την κρίση του μπορεί και να σχολιάζει και να κρίνει, να εκθέτει ή να εκτίθεται.

Submitted by Anonymous on Fri, 22/02/2019 - 00:20 Permalink

Της ΝΔ τα δάνεια εξυπηρετούνται κανονικά μετά από ρύθμιση γιατί συνεχίζει να έχει μεγάλα ποσοστά άρα και μεγάλη χρηματοδότηση. Του ΠΑΣΟΚ τα δάνεια δεν αυξάνονται καθώς όλη η κρατική χρητοδοτηση του μικρού ποσοστού που έχει πλέον, κατασχεται και πηγαίνει αποκλειστικά στα δάνεια. Δεν πιάνει το ποσοστό της δόσης αλλά το δάνειο πληρώνεται και μειώνεται.
ΤΑ ψέματα σου αλλού, εδώ δεν περνάνε. Το 2023 να δω τον ΣΥΡΙΖΑ αν μπορεί να πληρώσει αυτά που τσεπωσε τώρα με εγγύηση " αέρα". Αλήθεια σε τι διαφέρει αυτό από την συμπεριφορα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ; στο ότι είναι μεγαλύτερη αλητεία γιατί γίνεται μετά τημ κρίση και αυτό που ζήσαμε όλοι.
Και το ΚΚΕ αφήστε το ήσυχο που το πιάνετε και στο στόμα σας δουλακια του Τραμπ, λούστροι του Αμερικανού πρέσβη. Λίγη Τσίπα δεν σας έμεινε;

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio