Θα διεκδικήσει δικαστικά αποζημιώσεις για την καταστροφή από τον δάκο η Βόρεια Κυνουρία;

Δευ, 17/12/2018 - 17:35
Image

Το τεράστιο ζήτημα των καταστροφών από τον δάκο που για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά έπληξε την Πελοπόννησο και τη Βόρεια Κυνουρία εθίγη για ακόμα μία φορά στη συνεδρίαση του ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας από τον κ. Άγγελο Καμπύλη, ο οποίος στην αρχή της συνεδρίασης τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου αναφέρθηκε στο αίτημα που είχε διατυπώσει σε προηγούμενη συνεδρίαση και αφορά στη διεκδίκηση με ανάθεση σε δικηγόρο της επιστροφής του τέλους δακοκτονίας και τη διεκδίκηση αποζημιώσεων.

Είχατε υποχρέωση, κύριε πρόεδρε, να φέρετε το θέμα σήμερα. Γιατί δεν το φέρατε; Την ημερήσια διάταξη την συντάσσετε εσείς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμπύλης είχε ζητήσει το θέμα να μπει στην ημερήσια διάταξη στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς απάντησε ότι η δημοτική αρχή τις όποιες δικαστικές διεκδικήσεις τις αντιμετωπίζει ως τέτοιες και ότι, για να μπορέσει κάποιος φορέας να εισηγηθεί την όποια δικαστική διεκδίκηση, πρέπει να διαπιστώσει αν υπάρχει το αίτημα, αν δικαιολογείται, αν υπάρχει απώλεια και αν οι φορείς του υπουργείου προτίθενται να  αποζημιώσουν τις απώλειες.

Όπως ανακοίνωσε στο Σώμα ο κ. Μαντάς, συνάντησε τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ μόλις σήμερα Δευτέρα και συζήτησαν εκτενώς το θέμα:

Το ραντεβού έγινε σήμερα. Τα αποτελέσματα δεν είναι ανακοινώσιμα, όταν είμαστε ώριμοι από την πλευρά μας, θα το κάνουμε. Ο στόχος της όποιας διεκδίκησης, είναι η ουσία.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio