Τέλος στις «πριβέ» ομπρέλες στις παραλίες βάζει ο Δήμος

Πέμ, 02/08/2018 - 11:06
Image
Image
Image

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας παρακαλεί τους λουόμενους να απομακρύνουν τις ομπρέλες και τα υπόλοιπα αντικείμενα από την παραλία όταν δεν τα χρησιμοποιούν.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, θα απομακρύνονται από συνεργείο του Δήμου και τα υλικά θα οδηγούνται προς ανακύκλωση.

Η προειδοποίηση ισχύει, αφού απαγορεύεται η μόνιμη εγκατάσταση ομπρελών στον χώρο Αιγιαλού (ΚΥΑ ΔΔΠ0007378/0 45ΒΕΞ2017 – ΦΕΚ 1636/Β/12-5-2017)

Τέλος στις «πριβέ» ομπρέλες στις παραλίες βάζει ο Δήμος

Σχόλια επισκεπτών

Δεν κοιτάτε τα χάλια σας λέω εγώ, που δεν μπορείτε να επιβάλετε τη νομιμότητα στα καταστήματα τα οποία έχουν καταπατήσει εκατοντάδες τετραγωνικά μέτρα της παραλίας, παραπάνω από όσα δικαιούνται βάσει άδειας. Γι' αυτούς δεν ισχύει το ίδιο με τους υπόλοιπους πολίτες? Η ομπρέλα του κάθε φουκαρά που πάει για μπάνιο σας πείραξε. Το ότι ο Δήμος σας είναι όργιο παρανομίας δεν το βλέπετε!

Καποιοι φουκαραδες θεωρουν οτι ειναι πιο προνομιουχοι απο αλλους. Ντροπη σας! Νεοελληναραδες που μονο τον εαυτουλη σας σκεφτεστε.

Οποιος εχει την πολιτικη βουληση εφαρμοζει το νομο και δεν παρακαλαει κανενα να ακολουθησει τη νομιμοτητα.Πραγμα που σημαινει :εμεις το ειπαμε,αυτοι φταινε που δεν το κανανε,δηλ. μεταθδση ευθυνων.
Ας κανανε μια βολτα στην παραλια σημερα 3/8/2018 να δουν ποσες τετοιες παρανομες ομπρελες υπαρχουν.Δεν το κανανε ομως μονο λογια.Αλλα λογια να αγαπιομαστε?

Η εμμονη μερικων να κατηγορουν ακομα και ολοφανερα θετικα μετρα που παιρνει ο Δημος ,αγγιζει τα ορια της γελοιοτητας.Γι αυτο και θα ξανασαρωσει στο τελος ο Μαντας.

Ντροπη σε οσους καταλαμβανουν με το ετσι θελω την παραλια. Τι θα γινονταν αν ολοι σκεφτονταν να κανουν το ιδιο; Νεοελληναραδες που εκμεταλευονται την ανοχη των υπολοιπων. Αισχος.

Την ώρα που ο Δήμαρχος μιλούσε στην τηλεόραση για την απομάκρυνση των παράνομων ομπρέλαων στις παραλίες του Δήμου της Β .Κυνουριας την ίδια στιγμή εάν καποιος έκανε μια βόλτα στις παραλίες.
Θα διαπιστωνε ότι συνεχίζουν να υπάρχουν όπως και πριν..
Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.

Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Σε μια παραλία έκτασης 10 χιλιομέτρων μας ενοχλεί αν κάποιοι βάζουν μόνιμες ομπρέλες και καταπατούν έτσι τον δημόσιο χώρο της παραλίας λες και δεν υπάρχει άλλος ελεύθερος
χώρος για τους υπόλοιπους λουόμενους.Λες και η παραλία απτό μικρό λιμάνι μέχρι το λιμανάκι στις πόρτες είναι sold out και δεν πέφτει καρφίτσα.Αντι να φοναζεται για την μη τοποθέτηση της ράμπας για τα ΑΜΕΑ στην παραλία ασχολείστε με καρεκλοτραπεζα και ομπρέλες.αυτοι είμαστε δυστυχώς.καλό καλοκαίρι

Τη μια ειναι φουκαραδες οσοι βαζουν μια ομπρελιτσα και ο αδιστακτος Μαντας τους κυνηγαει.Την αλλη δεν τους κλεινει φυλακη και δεν εφαρμοζει τους νομους ο αναρχικος Μαντας.Αποφασιστε για τι απο τα δυο θελετε να τον κατηγορησετε.Και τα δυο μαζι δε γινεται.Πολυ χολη και ανορθογραφη (οχι τυχαιο φυσικα).

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio