Τέλος ο αμίαντος στο Άστρος με κονδύλι 2.5 εκατ. ευρώ από το ΥΠΕΣ

Παρ, 27/07/2018 - 18:51
Image

Το ευχαριστώ του Μαντά προς όλους όσους εργάζονται για το κάλο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας

Ο υπουργός Εσωτερικών υπέγραψε  τη χρηματοδότηση με 2.587.300,77 €, δυο πολύ σημαντικών έργων του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

1. Την αντικατάσταση όλων των παλιών αγωγών από αμίαντο στα δίκτυα Αστρους, Παραλίου Αστρους, Καστρίου, Βερβαίνων και Αγ. Ανδρέα. Οι αγωγοί που θα τοποθετηθούν θα είναι από κατάλληλο υλικό (πολυαιθυλένιο 3ης γενιάς).

2. Την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας του υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης, που θα βάλει τέλος στον εντοπισμό των βλαβών από το τηλέφωνο, καθώς και τις διαρροές και στις παράνομες συνδέσεις, που υπάρχουν χρόνια και δεν τις γνωρίζει κανείς.

Τον ευχαριστούμε, και ευχαριστώ για άλλη μια φορά όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας γιαυτή την επιτυχία..

Η παράδοση στο δήμο μας, να μη χάνουμε ούτε δεκάρα από εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα συνεχίζεται, αλλά αυτό δεν οφείλεται πλέον μόνο σε εμάς.. Τα έργα είναι πολλά και δεν είναι πλέον δυνατόν να παρακολουθούνται από το Δήμαρχο ή τους αντιδημάρχους.. Οφείλεται στους ικανούς και συνεπείς εργαζόμενους και συνεργάτες.. Τον πρόεδρο και το προσωπικό της ΔΕΥΑΒΚ, το μελετητή κ. Μαλιώκα, τον Μηχανικό της ΜΟΔ κ. Καρμπέρη που κλειδώθηκε μέσα στα γραφεία της ΔΕΥΑ γιατί κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δούλευε μέχρι αργά το βράδυ, το προσωπικό του Δήμου, της Αναπτυξιακής Πάρνωνα, και όλους όσους δούλεψαν.

Το Leader, το ΕΠΑΝΕΚ για τη μεταφορά των παιδικών σταθμών στη Μελιγού, η αποχέτευση στον Ατσίγγανο και ο Βιολογικός Αρκαδικού Χωριού από τον Φιλόδημο, ακολουθούν..

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio