Τάνος: Κάποιοι νομίζουν ότι είναι χωματερή... (pics)

Τετ, 31/07/2019 - 10:30
Image
Image
Image
Image
Δυστυχώς παρά τις τεράστιες προσπάθειες που έχει καταβάλει η δημοτική αρχή ώστε να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες της Βόρειας Κυνουρίας σε σχέση με τα απορρίμματα, ασυνείδητοι εξακολουθούν να μολύνουν τον ποταμό Τάνο με κάθε τι άχρηστο.
 
Στις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης για ακόμα μία φορά αποτυπώνεται η πραγματικότητα: Στρώματα, ξύλα, πλαστικά, ογκώδη αντικείμενα και κλαριά «κοσμούν» το ποτάμι.
 
Στο σημείωμά του ο αναγνώστης αναφέρει: «Σκουπίδια που ρίχνουν ασυνείδητοι στο ποτάμι. Κίνδυνος με μια πλημμύρα να πέσουν στη θάλασσα. Άμεση ανάγκη να μαζευτούν. Στο δήμο λένε ότι τα ρέματα είναι ευθύνη της περιφέρειας. Αυτό λίγο ενδιαφέρει τους κατοίκους της περιοχής. Το ποιος δηλαδή θα μαζέψει τα σκουπίδια».
 
Η ευθύνη, να σημειώσουμε, βαρύνει όλους. Ασφαλώς οι αρμόδιες υπηρεσίες, είτε του Δήμου είτε της Περιφέρειας, πρέπει να επιληφθούν. Αλλά πρωτίστως οι πολίτες πρέπει να αντιληφθούν ότι ο Τάνος, οι παραλίες, τα βουνά μας, οι ρεματιές δεν είναι σκουπιδότοποι.
Video

Σχόλια επισκεπτών

Χρειάζεται ενημέρωση από πλευράς δήμου για τα υλικά αυτά που πρέπει να τα εναποθέτουν ,και σήμανση του ποταμού ούτως ώστε να μην πετάει ο πολίτης όπου βρει. Ο πολίτης δεν απαλάσσεται των ευθυνών του , γιατί ενώ βλέπει που πρέπει να τα πάει , τα αφήνει όπου να είναι . ΕΔΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΛΩΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΕΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ!

Παννελαδικο το προβλημα και παντου σε ολοι την ελλαδα οι πρωτοι που μολυνουν ξεροποταμα και ποταμια με νερο ειναι κατα 95% οι ντοπιοι που πετανε απο πανες μεχρι μπαζα . ενημερωση και προστιμα..δεν θα κανουμε την φυση σαν τα μουτρα μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio