Τακτική συνεδρίαση για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου

Τρί, 06/03/2018 - 07:57
Image

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στις 9 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, στο γραφείο του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» , σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα :

1. Αρχική αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2018.

2. .Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για την προμήθεια λοιπού εξοπλισμού ( ψυγειοκαταψύκτη) για τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Άστρους.

3. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για τη καταβολή προμήθειας της ΔΙΑΣ Α.Ε (Διατραπεζικά Συστήματα Α.Ε.) για το έτος 2017.

4. Ψήφιση πιστώσεων και έγκριση δαπανών των συνεχιζόμενων προμηθειών πετρελαίου θέρμανσης , τροφίμων και ειδών καθαριότητας για τις ανάγκες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

5. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για την προμήθεια γραφικής ύλης για τις ανάγκες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

6. Εγγραφές νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και διαγραφή νηπίου από τον Παιδικό Σταθμό Άστρους

. 7. Ψήφιση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για την προμήθεια εκπαιδευτικών βιβλίων για τις ανάγκες του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Αγίου Ανδρέα.

8. Συντήρηση κτιρίων των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Άστρους και Δολιανών.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΑΡΦΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio