Ταβέρνα "Το Αγνάντι" στα Κάτω Βέρβενα - Ένας μοναδικός συνδυασμός γεύσεων και τοπίου (pics)

Mon, 01/07/2019 - 18:15

Τι είναι αυτά που ζητάμε όταν βγαίνουμε για φαγητό με την παρέα ή την οικογένεια μας;; Σίγουρα η ποιότητα, σίγουρα ένα ζεστό περιβάλλον και φυσικά προσιτές τιμές. Ο συνδυασμός όλων αυτών βρίσκεται σε ένα σημείο το οποίο έχει επιπλέον μια υπέροχη θέα. Θέα που συνδυάζει τον Αργολικό κόλπο και το κάστρο του Παραλίου Άστρους  μαζί με ένα καταπράσινο τοπίο που συναντάμε στους πρόποδες ενός βουνού.

Υπάρχει αυτός ο χώρος στην περιοχή μας;; Η απάντηση είναι ναι και λέγεται "Το Αγνάντι".

Η ταβέρνα "Το Αγνάντι" βρίσκεται στα Κάτω Βέρβενα και πραγματικά ο χώρος της είναι αυτό που επιζητά ο καθένας μας, επιβεβαιώνοντας το όνομα του. Στους πρόποδες του όρους "Ζάβιτσα" και σε ένα σημείο που μας προσφέρει μοναδική θέα στον Αργολικό κόλπο και στο Κάστρο του Παραλίου Άστρους

Επειδή όμως δεν μπορούμε να χορτάσουμε με την θέα, στον ζεστό χώρο του καταστήματος, μπορούμε να απολαύσουμε  εκλεκτά, φρέσκα προϊόντα μαγειρεμένα με μεράκι. Ζουμερά κρέατα, για τα οποία άλλωστε θα πρέπει να περηφανεύονται οι ιδιοκτήτες, φρέσκιες σαλάτες και μοναδικά ορεκτικά.

Πήγαμε τα δοκιμάσαμε και μείναμε έκπληκτοι από την γεύση τους και απολύτως ικανοποιημένοι από τις προσιτές τιμές τους. Σε αυτή την παρουσίαση το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Η συμπεριφορά και η εξυπηρέτηση, τόσο των ιδιοκτητών όσο και του προσωπικού, που απολαύσαμε εμείς και οι άλλοι πελάτες που βρίσκονταν την ίδια στιγμή στο κατάστημα μας έκαναν να νιώσουμε τόσο οικεία που απλά  θεωρήσαμε ότι ήμασταν ένα μαζί τους ή πιο απλά, ότι ήμασταν στο σπίτι μας.

Εμείς πήγαμε και ξαναπήγαμε ελπίζουμε την επόμενη φορά να βρούμε και εσάς εκεί.

Το κατάστημα προσφέρεται και για κάλυψη εκδηλώσεων.

Τηλ. Επικοινωνίας και κρατήσεων : 6973660530 και 2755023555

Και στην σελίδα του καταστήματος στο Facebook : https://www.facebook.com/toagnanti.katw.vervena/?epa=SEARCH_BOX

Comments

Submitted by Anonymous on Sun, 21/04/2019 - 12:28 Permalink

Ένα από τα καλύτερα καταστήματα της περιοχής... Εκεί δε σε βλέπουν ως πελάτης που θα τους τα "ακουμπήσεις", αλλά θεωρούν τιμή τους που τους προτιμήσεις... Κι εκείνη η σταυλίσια το κάτι άλλο.... Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.... Και όταν έχω φιλοξενούμενους εκεί θα τους πηγαίνω. Κρατήστε το μακριά από τον λάθος ανταγωνισμό κι ανεβάστε το κι άλλο... Μ453...

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio