Τα σενάρια για τις θέσεις στη νέα Δημοτική Αρχή

Πέμ, 29/08/2019 - 22:39
Image

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν ώστε να αναλάβει τον Δήμο ο νέος Δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης και η παράταξή του. Σίγουρα όλοι αναμένουν πλέον το άκουσμα των θέσεων και των αρμοδιοτήτων που ορίσεις ο Γιώργος Καμπύλης.

Οι φήμες αναφέρουν πως ο νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι νομικός,στις θέσεις των αντιδημάρχων σίγουρα θα μετέχει έμπειρο πρόσωπο με παρελθόν στο Δήμο αναλαμβάνοντας κατά πάσα πιθανότητα το καυτό θέμα των απορριμμάτων ,σίγουρα θα υπάρξει και εδώ «νομική» βοήθεια,ενώ η παλιά «καραβάνα» ίσως αναλάβει το οικονομικό κομμάτι ,τέλος το σχήμα μάλλον θα «ψηλώσει» αρκετά…

Την ΔΕΥΑΒΚ φέρεται πως θα την αναλάβει πρόσωπο γένος θηλυκού σε αντίθεση με την ΔΗΚΕΔΒΚ.

Εν αναμονή ανακοινώσεων λοιπόν…

Σχόλια επισκεπτών

Να ξέρετε ένα πράγμα αγαπητοί κύριοι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι άνθρωποι είναι μικροί και όχι τα προβλήματα μεγάλα!Ουδέποτε υπήρξε ο δήμος μεγάλος , απλώς οι διοικούντες ήταν μικροί!Στο χέρι σας είναι να ασκήσετε χρηστή διοίκηση και να ανεβάσετε το επίπεδο του δήμου. Μην το δείτε ποτέ κοντόφθαλμα και μίζερα γύρω από το προσωπικό συμφέρον. Οι αιρετοί έρχονται και παρέρχονται ο δήμος πρέπει να έχει συνέχεια και για να έχει συνέχεια χρειάζεται στελέχωση.

Να επιστρεψουν τα χρηματα οσοι εχουν παρει λεφτα απο την προηγ δημοτικη αρχη για δουλειες και δεν τις εχουν κανει μεσα στο χρονικο διαστημα που επρεπε και με τις διαδικασιες που οριστηκαν .Αμεσα και γρηγορα.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ..ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΩΣ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Απευθύνουμε πρός την ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
Απο τον ΓΚΑΝΤΙ τα επτά στοιχεία που ΔΕΝ πρέπει να ΕΧΕΤΕ.
1) ΠΛΟΥΤΟ χωρίς μόχθο 2) ΓΝΩΣΗ χωρίς χαρακτήρα.3)ΠΟΛΙΤΙΚΗ χωρίς αρχές.4)ΑΠΟΛΑΥΣΗ χωρίς ήθος.5)ΕΠΙΣΤΗΜΗ χωρίς ανθρωπιά.6)ΕΜΠΟΡΙΟ χωρίς ήθος7)Αγάπη χωρίς θυσία.
Τα στοιχεία ΑΥΤΑ του ΓΚΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ οι νέοι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ για να πάει ο ΔΗΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ .

Δήμαρχε( κ.Καμπύλη) πρέπει να εισαι η αλλαγή που θέλεις να έλθη.Η ικανότητα να συγχωρείς είναι προσόν.Οι αδύναμοι ποτέ δεν συγχωρούν.Ενας δειλός είναι αδύνατο να δείξει αγάπη.Αυτό είναι προνόμοιο των γεναίων.Αυτά στα αφιερώνω απο το βιβλίο ΤΟΥ ΓΚΑΝΤΙ .

Δήμαρχε κ.Καμπύλη...Δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι απ΄τη Μελιγού και της Μελιγούς....
Κυριακή 1-9-19 που αναλαμβάνετε, αργία.....
Δευτέρα 2-9-19 πρώτη εργάσιμη της θητείας σας...
Δευτέρα απόγευμα θέλουμε να ξέρουμε τι ενέργειες και τι μέτρα θα έχετε πάρει κατά της κυρίας ή του κυρίου που έκλεισε με διπλές καγκελόπορτες και στα δυο άκρα το κοινοτικό σοκάκι που περνά από οικία Λεοντίτση, μπροστά από δική τους ιδιοκτησία και οικία Λαμπρόγιαννη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio