Τα προβλήματα του ΓΕΛ Άστρους στο Δημοτικό Συμβούλιο

Δευ, 03/12/2018 - 19:10
Image

Δύο θέματα έθεσε στη συνεδρίαση του ΔΣ Βόρειας Κυνουρίας ο κ. Αδάμης την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου. Το πρώτο είχε να κάνει με το ΓΕΛ Άστρους και το δεύτερο είχε να κάνει με τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στο Αρκαδικό Χωριό.

Όπως ανέφερε ο κ. Αδάμης, τα προβλήματα του Αρκαδικού Χωριού είναι πολλά, και αυτά καταγράφονται και σε έγγραφο που έχει αποσταλεί. Ετσι ζήτησε σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο το θέμα να συζητηθεί εκτενώς.

Το επόμενο θέμα είχε να κάνει με τις ελλείψεις και με τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στο Γενικό Λύκειου Άστρους. Όπως ανέφερε ο κ. Αδάμης από το προηγούμενο έτος ο σύλλογος καθηγητών του σχολείου ζήτησε την επέμβαση του δήμου προκειμένου να γίνουν επισκευές για την ασφάλεια των μαθητών.

Όπως σημείωσε, τα θέματα τα οποία είχαν τεθεί είχαν να κάνουν με την αντισεισμική θωράκιση του 1ου και 2ου ορόφου, με την εγκατάσταση πυρόσβεσης, με την ανακαίνιση τουαλετών, με την επιδιόρθωσης της στέγης  της βιβλιοθήκης, με την  αγορά νέου φωτοτυπικού, την αγορά 15 Η/Y , καθώς και με τη δημιουργία αιθουσών προβολών, την επισκευή, το βάψιμο αιθουσών και επισκευή εξωτερικού χώρου.

Από πέρυσι έχετε στα χέρια ας αυτό το χαρτί και λάβατε κι άλλο. Γιατί η δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτα

Στο ερώτημα απάντησε ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας Π. Μαντάς αναφέροντας ότι για τα περισσότερα θέματα έχει αρμοδιότητα  η σχολική επιτροπή δευτεροβάθμιας και επισημαίνοντας ότι ο δήμος έχει επέμβει όπου μπορούσε.

Τα πνεύματα ανέβηκαν κατά τη δευτερολογία με τον κ. Αδάμη να ζητεί επιπλέον απαντήσεις και στοιχεία για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει από πλευράς του δήμου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio