Συνεχίζονται οι διαρρρήξεις σπιτιών

Πέμ, 14/11/2019 - 19:56
Image

Όπως έχει αναφέρει και πάλι το Astrosnews.gr οι κάτοικοι του Δήμου ζουν πλέον με τον φόβο, αφού οι διαρρήξεις όλο και αυξάνονται. Σε Κορακοβούνι, Άστρος, Δολιανά και Άγιο Ανδρέα τα τελευταία περιστατικά, ενώ θύμα διάρρηξης έπεσε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης στον Άγιο Ανδρέα.

Οι κάτοικοι έχουν τρομοκρατηθεί, αφού φαίνεται πως οι διαρρήκτες δρουν ακόμη και με το φως της ημέρας μη φοβούμενοι για το αν θα γίνουν αντιληπτοί, αρκεί να κάνουν τη δουλειά τους.

Σχόλια επισκεπτών

Η αστυνομια για αλλη μια φορα απολαμβανει τη θαλασσα στο Παραλιο Αστρος, απραγοι οι αστυνομικοι μονο βολτες κανουν με τα αυτοκινητα, δεν εχουν πιασει κανεναν εδω και χρονια, τζαμοα πληρωνονται απο τους φορους των πολιτων, μηπως θα πρεπει να παραιτηθουν ή να τους μεταθεσουν , μηπως ελθουν αλλοι και ασχοληθουν με τα προβληματα των πολιτων και συλλαβουν κανενα.

Η μόνη λύση είναι να προσλάβει η Αστυνομία έναν ικανοποιητικό αριθμό αγριογούρουνων. Στη Μεσσηνία πρόσφατα αγριογούρουνο εξουδετέρωσε διαρρήκτη και τον παρέδωσε στην Αστυνομία, και μάλιστα ξυλοφορτωμένο....

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio