Συνεχίζεται η κόντρα Πετρή - Μαντά για τον «βίο και την πολιτεία»

Τρί, 26/11/2019 - 10:12
Image

Συνεχίστηκε το θέμα που είχε δημιουργηθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τον πρώην δήμαρχο Παναγιώτη Μαντά και τον πρόεδρο Πραστού κ. Πετρή (δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Πετρής ζήτησε από τον πρόεδρο του ΔΣ να μιλήσει και να απαντήσει επί προσωπικού στον κ. Μαντά. Αναλυτικά είπε:

«Στο προηγούμενο συμβούλιο στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης ο κ. Μαντάς χρησιμοποίησε κάποιες εκφράσεις για εμένα, που κατά την γνώμη μου δεν είναι πρέπουσες. Είπε ότι είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του πρώην αντιδημάρχου.»

Ο κ. Πετρής αναφέρθηκε στα λόγια του Παναγιώτη Μαντά στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ όπου είχε αναφερθεί στην προσδοκία για ένα αναβαθμισμένο ΔΣ.

«Εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κανέναν απρεπή χαρακτηρισμό εναντίον κανενός και δεν νομίζω ότι ήταν πρέπον να αναφερθεί για τον «βίο και την πολιτεία». Του ζητώ να ανακαλέσει αυτό που είπε για να μην έχουμε περαιτέρω διενέξεις, διαφορετικά να διευκρινίσει ποιος ήταν ο ''βίος και η πολιτεία»''μου, τι έχω κάνει εγώ σαν πρώην αντιδήμαρχος το οποίο είναι μεμπτό, διαφορετικά να απευθυνθώ στη Δικαιοσύνη και να δικαιωθώ και να μην αιωρούνται εις βάρος μου αυτά που ειπώθηκαν.»

Ο πρόεδρος ζήτησε από τον κ. Μαντά να ανακαλέσει, όπως είχε κάνει και ο κ. Σαμαρτζής, και να λήξει το θέμα και να διατηρήσουν το επίπεδο του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Μαντάς είπε:

«Αγαπητέ πρόεδρε, το Συμβούλιο το αναβαθμίζεις όταν σταθμίζεις με ψυχραιμία και με ειλικρίνεια όλες τις προσεγγίσεις που έχουν γίνει. Σου δηλώνω ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να ανακαλέσω όταν έχω υπερβεί τα εσκαμμένα κι όταν έχω προσβάλει κάποιον. Θεωρώ ότι δεν έκανα κάτι από αυτά, γι’ αυτό δεν έχω κάτι να ανακαλέσω.»

Ο κ. Πετρής ζήτησε να δώσει στοιχεία που έχει ο κ. Μαντάς για αυτά που είπε για να μπορέσει να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη, με τον κ. Μαντά να απαντά: «Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο».

Σχόλια επισκεπτών

Αυτό ήταν το λάθος του κυρίου μαντα ότι δεν αναγνώρισε ποτέ τα λάθη του!! Και για αυτό έφαγε το κεφάλι του και τώρα του φταίνε όλα!!και καμία συγνώμη που και που κύριε μαντα δεν σου ρίχνει τα μούτρα..ίσα ίσα σε τιμά!! αλλά απ την άλλη πάλι αν είχες τιμή θα ήσουν και δήμαρχος τώρα!!

Μα δεν τον έβρισε ο Μαντάς.
Είπε ότι" είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του" στην πρώτη αναφορά του και "γνωστή η προσφορά του στον τόπο σαν Αντιδήμαρχος" στη δεύτερη.
Οποιος θεωρεί ότι έχει θετικό βίο και πολιτεία το παίρνει θετικά,όποιος θεωρεί ότι έχει αρνητική συνεισφορά φυσικά το παίρνει αρνητικά.
Ο Πετρής ,για να ενοχλείται ,προφανώς πιστεύει ότι έχει αρνητικό βίο και πολιτεία.

Κύριε Μαντά στην πολιτική , ο εγωισμός και τα υπονοούμενα για πρώην Αντιδήμαρχο είναι στοιχεία που δεν βοηθούν στην λειτουργία του ΔΣ.
Αφού ο πρόεδρος του ΔΣ είπε να ανακαλέσης και δεν το έκανες ΤΟΤΕ είσαι υποχρεωμένος να τεκμηριώσεις την φράση που είπες Βίος και πολιτεία η θητεία ενός Πρώην Αντιδημάρχου.
Ο σκοταδισμός δεν βοηθάει την λειτουργία του ΔΣ και περισσότερο την ομαλή πορεία του Δήμου.

Η προσφορά και τα έργα του Πετρή ως Αντιδημάρχου στην περιοχή μας είναι υπαρκτά και τα χρησιμοποιούν οι δημότες μας καθημερινά. Έργα άλλων δεν είδαμε τα τελευταία χρόνια οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα να μιλούν για τον Βίο και την Πολιτεία του πρώην Αντιδημάρχου. Ο Πετρής διεκδικεί την ΣΑΤΑ για το χωριό του και καλά κάνει γιατί κάποιοι την έχουν στερήσει και αυτό αποδεικνύεται με στοιχεία και έγγραφα των υπηρεσιών του Δήμου. Άρα και οι απαντήσεις πρέπει να δίνονται με στοιχεία και επιχειρήματα και όχι με απρεπείς χαρακτηρισμούς λόγω αδυναμίας απαντήσεων. Τώρα όσον αφορά τις πέτρες του Πραστού οι Πραστιώτες γελάνε με την υποψία γελοιοπαρέα του ΜΑΝΤΑ στον Πραστό για τις εκλογές που οι Πραστιώτες του την επιστρέψαμε στις 26 Μαΐου 2019 για να την βάλει στο άχρηστο αρχείο του. Πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν υβρίζεται τον Πρόεδρό μας είναι σαν να υβρίζετε όλους τους Πραστιώτες Ντροπή σας.

Προς Πραστιώτες 09.43.
Πόσοι είσαστε που γράψατε μαζί το κείμενο και χρησιμοποιείτε πληθυντικό?
Για βλάκες μας περνάς μεγάλε που θέλεις να φαίνεσαι ότι είσαι "πολλοί"?
Για πες μας ακόμα γιατί ο Πρόεδρός σου θεωρεί ότι έχει αρνητικό βίο και πολιτεία και προσβάλλεται, αντί να πιστεύει ότι έχει θετικό και να ευχαριστεί τον Μαντά?

Πολύ φοβάμαι ότι στην Δικαιοσύνη ο Μαντάς θα πάθει αυτό που έπαθε ο μέντορας του πρώην Δήμαρχος.
Τόσο ο Αγιος Ανδρέας όσο και Πραστός αφου για εννέα χρόνια τίποτα δεν κάνατε για εμάς τώρα τι περιμένετε από εμάς μαύρο στο Μαυρογιαλούρο . Μας χορτάσαμε ψέματα , υποσχέσεις . Υπάρχουν και αλλου πορτοκαλιές που κάνουν Πορτοκαλια.

Σοβαρά τώρα υπάρχει κάπου στον ορίζοντα Μαντας;;;;έχει κουράγιο μετά από τέτοια πανωλεθρία να βγαίνει και να μιλάει;;;πρόσφερε κάτι σε τουτο τον τόπο αυτή η παράταξη 9 χρόνια τώρα;;;η αλήθεια είναι όμως ότι είχαν αέρα πριν τις εκλογές..γι αυτό τους πήρε και τους σήκωσε!!φιλια στα πονεμένα νιατα

Ο ΜΑΝΤΑΣ είχε τους προέδρους ελεγχόμενους στα χωριά και άβουλα όντα γιατί τους κατέβαζε υποψήφιους ενσωματωμένους στο ψηφοδέλτιο του κάτω από τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. . Τώρα που τα ψηφοδέλτια στις κοινότητες κατέβηκαν ανεξάρτητα και βγήκαν πρόεδροι με γνώσεις οι οποίοι ξέρουν τι δικαιούνται τα χωριά τους και τα διεκδικούν δεν του αρέσει γιατί ψάχνουν και βρίσκουν την ΣΑΤΑ που στερούσε για αρκετά χρόνια από τα χωριά. Άκουσον - Άκουσον φιλοσοφίες του κ. ΜΑΝΤΑ. 1. Δεν έχουν τι να κάνουν οι πρόεδροι και πηγαίνουν στις υπηρεσίες του Δήμου και ζητάνε για τα χωριά τους. Τι μεγάλο αμάρτημα των προέδρων !! Γιατί δεν καθόσαστε κ. πρόεδροι στα χωριά σας και πάτε στις υπηρεσίες του Δήμου και ρωτάτε και βρίσκετε πεπραγμένα που δεν πρέπει να γνωρίζετε ;;;; και μας φέρνετε σε δύσκολη θέση να απαντήσουμε. 2. Πρέπει να γνωρίζουν οι πρόεδροι των κοινοτήτων ότι τα έργα στα χωριά γίνονται με την πάγια προκαταβολή δηλαδή τα 1000 ευρώ περίπου κάθε χρόνο καταλαβαίνετε τι μεγάλη ανάπτυξη θα πάρουν τα χωριά μας με κατανομή από τον κ. ΜΑΝΤΑ 1000 ευρώ τον χρόνο. Γι αυτές τις όμορφες ιδέες σας καταψηφιστήκατε από όλα τα χωριά κ. ΜΑΝΤΑ και επιμένετε σε αυτές τις ανοησίες ακόμη και τώρα μετά την μεγάλη ήτα σας. Συγχαρητήρια στους προέδρους που διεκδικούν την δικαιούμενη ΣΑΤΑ των χωριών τους, γιατί η πολιτεία την δίνει για τα χωριά και σε αυτά ανήκει και δεν έχει κανένας δικαίωμα να την στερήσει από τους κατοίκους των.

Φαγωθήκατε με την αρνητική έννοια της φράσεως "βίος και πολιτεία" Παραβλέπετε μήπως σκόπιμα και την θετική ερμηνεία του; Όταν πχ αναφερόμαστε σε σημαντικές κινήσεις και προσφορές ευεργετών ή πνευματικών ανθρώπων ς Ακόμα και στην Εκκλησία υπάρχει η φράση "βίος και πολιτεία" του τάδε Αγίου...

Κι επειδή έχασε τις εκλογές ,τι?Νομίζετε ότι θα σταματήσει να μιλάει ο Μαντάς?
Κούνια που σας κούναγε...
Με όσους αποφασίσει να ασχοληθεί μαύρο φίδι που τους έφαγε.
Πικρή ήδη είναι η εμπειρία δυο-τριών συμβουλοπροέδρων του Δημάρχου κι έπεται συνέχεια.
Το ξεγύμνωμα το μεγάλο θα έρθει αργότερα.
Μέχρι τότε όσοι παρασυρθούν από έπαρση και κουτοπονηριά,όσοι πουν ψέματα,όσοι υβρίζουν και όσοι πάνε να φάνε ,έχουν τελειώσει από τώρα κι ας μην το γνωρίζουν.

18.39 κάλε μου φίλε κούνια που κούναγε εσένα!!ο μαντας μας άφησε πάει και τελείωσε!!οτι και να πει τώρα είναι για τα ντουβάρια σαν και του λόγου σου!! Εδώ δεν τον άκουσαν όσο ήταν στην καρέκλα θα τον ακούσουν τώρα!!υπαρχουν σύμβουλο πρόεδροι που τον μαντα και κάτι τέτοιους τους έχουν για να τους γλεντάνε όπως σας γλέντησαν στις εκλογές! Μην τρέφεται ελπίδες λοιπόν για αργότερα γιατί θα μείνετε με τα χαρτιά στο χέρι όπως μείνατε με τις μελέτες τόσα χρόνια !!για κανα ποτό και κάνε τσιγάρο καλώς είναι! Αποφορτιστείτε πονεμένα νιατα

Οι επαγγελματίες του πληκτρολογίου έχουν πιάσει δουλειά... από που θα βγουν ομως τα έξοδα; Πόσοι τεχνικοί ασφαλείας θα ανατεθούν ακόμα; Ποσο θα αυξηθούν ακόμα οι μισθοί των αιρετών; Αντί να τους βάζετε να γράφουν, στείλτε τους καλύτερα να καθαρίζουν Πατουλιες με χλοοκοπτικα

Ναυαγοσώστη ,να δούμε εσένα ποιος θα σε σώσει από τη βλακεία.
Δεν έχεις να πεις τίποτα.
Μόνο να βρίζεις (ντουβάρια) ,να λες ότι κέρδισες τις εκλογές και ότι πονάνε οι άλλοι...
Επίπεδο ΜΗΔΕΝ.
Κι άλλοι κέρδισαν παλιότερα .Τι σημαίνει?Οτι είχαν δίκιο σε ότι έκαναν?
Ας προσέχουν οι βασιλικότεροι του Βασιλέως γιατί ιστορικά είναι οι πρώτοι που αποκηρύσσονται από την κοινωνία και τους δικούς τους.
Αλλωστε κι ο Δήμαρχος ,που είναι αξιοπρεπέστατος άνθρωπος ,ξέρει ότι μόνο από την αλαζονεία τέτοιων ανθρώπων κινδυνεύει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio