Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Παρ, 04/10/2019 - 19:49
Image

Σας καλούμε σε δημόσια συνεδρίαση, που θα γίνει την Τετάρτη 9-10-2019 και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (Γραφείο Δημάρχου), σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010, όπως αυτό τροποποιήθηκε και ισχύει, προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:


1. Κατάρτιση των όρων διακήρυξης για τη διενέργεια ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού μέσω ΕΣΗΔΗΣ για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο: Εκπόνηση μελετών εφαρμογής και τευχών δημοπράτησης για το έργο: «Αποκατάσταση δημοτικού σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο εκπαιδευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών  δραστηριοτήτων» προεκτιμώμενης αμοιβής 196.929,27 € χωρίς το Φ.Π.Α.


2. Συγκρότηση Επιτροπής Διαγωνισμού για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο: Εκπόνηση μελετών εφαρμογής και τευχών δημοπράτησης για το έργο: «Αποκατάσταση δημοτικού σχολείου Μελιγούς και μετατροπή σε πολυχώρο εκπαιδευτικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων».


3. Έγκριση πρακτικού διαγωνιστικής διαδικασίας υπηρεσίας διαχείρισης (κομποστοποίησης – διαλογής) αστικών στερεών αποβλήτων (Α.Σ.Α.) Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, προϋπολογισμού 70.000,00 €.


4. Λήψη απόφασης σχετικά με τη σύμβαση προμήθειας οικίσκων στο χώρο διαχείρισης απορριμμάτων.


5. Έγκριση πρακτικού διαγωνιστικής διαδικασίας προμήθειας – εγκατάστασης αθλητικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου Μ.Α.Ν.Ο. ΑΧΙΛΛΕΑ Παραλίου Άστρους.


6. Έγκριση πρακτικού διαγωνιστικής διαδικασίας προμήθειας – εγκατάστασης αθλητικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου ποδοσφαίρου της Τ.Κ. Κορακοβουνίου.


7. Υποβολή σχεδίου αναμορφώσεων προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2019.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΜΠΥΛΗΣ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio