Συνάντηση του Συλλόγου Επαγγελματιών "Ο Καρυτσιώτης" με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας

Τρί, 18/12/2018 - 19:18
Image

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Βόρειας Κυνουρίας, θέλοντας, να προωθήσει, να αφουγκραστεί και κυρίως να προσπαθήσει να επιλύσει προβλήματα που αφορούν τους επαγγελματίες, αλλά και το ευρύτερο κοινό, της περιοχής μας, αποφάσισε να πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς και θεσμούς του τόπου μας.
Η πρώτη συνάντηση μας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο Κέντρο Υγείας Άστρους.

Εκεί η διευθύντρια κα. Περδικάκη, υποδέχθηκε αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας και μέσα σε ζεστό κλίμα, συζητήσαμε τα προβλήματα και τις οι ανησυχίες μας, στο τόσο ευαίσθητο θέμα της υγείας.

Στη συζήτηση κυριάρχησε το πρόβλημα της έλλειψης οδηγού του ασθενοφόρου για το οποίο ενημερωθήκαμε ότι υπάρχει η διαβεβαίωση από τους αρμόδιους φορείς, πως στο άμεσο χρονικό διάστημα θα υπάρξει προσθήκη στο υπάρχον δυναμικό. Επιπλέον ο Σύλλογος μας ζήτησε και ενημερώθηκε για τυχόν ελλείψεις σε υλικό εξοπλισμό, όπου η απάντηση που λάβαμε είναι ότι αυτές καλύπτονται από τον Σύλλογο Φίλων Κέντρου Υγείας. Από την μεριά της η διευθύντρια, συνεχάρη το Συμβούλιο μας για την πρωτοβουλία, ζήτησε να σταθεί ο Σύλλογος μας, αρωγός στις προσπάθειες τους και να στηριχθεί η απόφαση των Φίλων Κέντρου Υγείας να προβούν σε λαχειοφόρο αγορά, έσοδα της οποίας θα καταλήξουν στην αγορά φορητού απινιδωτή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Βόρειας Κυνουρίας, ευχαριστεί θερμά την κα Περδικάκη για τον χρόνο της και υπόσχεται ότι θα είναι δίπλα στις προσπάθειες των ανθρώπων που στελεχώνουν το Κέντρο Υγείας μας.Επίσης, εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα ενημερώσουμε για συναντήσεις που πραγματοποιήσαμε και με εκπροσώπους άλλων φορέων

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio