Στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα

Δευ, 08/10/2018 - 19:25
Image

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας συμμετείχε το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας (HELECOS-9) που διοργανώθηκε 4-7 Οκτωβρίου 2018 από την Ελληνική Οικολογική Εταιρεία στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με δύο αναρτημένες δημοσιεύσεις.

Οι επιστημονικές εργασίες που παρουσιάστηκαν υπό την μορφή ανακοίνωσης (poster) από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Δημήτρη Μήλιο και τον Συντονιστή του Φορέα Διαχείρισης κ. Αργύρη Μπόγλη, σχετίζονται με τις υπηρεσίες:

• Ελένη Φυτώκα, Λένα Χατζηιορδάνου, Παναγιώτης Δημόπουλος, Αργύρης Μπόγλης: Επιστημονική Αναγνώριση των Ορίων και Χαρτογράφηση του Υγροτοπικού Συμπλέγματος της Λιμνοθάλασσας Μουστού και της Ευρύτερης Περιοχής της.

• Παναγιώτης Δημόπουλος, Ιωάννης Μπαζός, Ελένη Φυτώκα, Δημήτρης Μήλιος, Αργύρης Μπόγλης: Φυτοκοινωνιολογική Έρευνα του Υγροτοπικού Συμπλέγματος της Λιμνοθάλασσας Μουστού και της Ευρύτερης Περιοχής της.

Το εν λόγω Συνέδριο της Εταιρείας διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί την κυριότερη συστηματική δραστηριότητα της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρείας, όπου παρουσιάζονται νέα ευρήματα της επιστήμης της Οικολογίας. Εκτός από τους Έλληνες ερευνητές, συμμετείχαν και ξένοι επιστήμονες, είτε ως ειδικοί προσκεκλημένοι ή ως συνδεόμενοι με Ελληνικές ερευνητικές ομάδες, ενώ διοργανώθηκαν στρογγυλά τραπέζια με ειδική θεματολογία.

Στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οικολογίας ο ΦΔ Πάρνωνα

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio