Στις 9 Μαΐου στο Παράλιο Άστρος η βράβευση των ακτών της χώρας μας με τη Γαλάζια Σημαία

Παρ, 27/04/2018 - 09:48
Image

Όπως πρώτοι είχαμε γράψει, στο Παράλιο Άστρος θα πραγματοποιηθεί εφέτος η εξαιρετικά σημαντική εκδήλωση για τα τουριστικά πράγματα όλης της χώρας της απονομής των βραβεύσεων των ακτών και μαρινών για το 2018 με τη Γαλάζια Σημαία.

Η πρόσκληση αναφέρει:

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης, Εθνικού Χειριστή του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία», σας προσκαλούν στην εκδήλωση αναγγελίας των βραβευμένων με τη Γαλάζια Σημαία ακτών και μαρινών για το 2018 που συνδιοργανώνεται με το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας την Τετάρτη 9 Μαΐου 2018 στο Ανοιχτό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη στο Παράλιο Άστρος στις 19:00.

«Τα καλά της» θα βάλει η Βόρεια Κυνουρία για να υποδεχθεί τη σημαντική αυτή διοργάνωση. Η Βόρεια Κυνουρία επιτυγχάνει έναν-έναν τους στόχους της σε σχέση με την προβολή του τουριστικού της προϊόντος αλλά, κυρίως, έχει επιτύχει αυτό το προϊόν που διαφημίζει όχι μόνο να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά να κερδίζει αυτό το κάτι παραπάνω στη συνείδηση του κόσμου αλλά και στους οργανισμούς που άπτονται των τουριστικών πραγμάτων της χώρας μας.

Όπως μας είχε πει ο δήμαρχος κ. Παναγιώτης Μαντάς, «το περιβάλλον και ο τουρισμός είναι τα δύο συστατικά της αειφόρου ανάπτυξης του τόπου μας. Η τουριστική προβολή δεν είναι η δημιουργία μιας τέλειας εικόνας στον υπολογιστή, στο κινητό ή στην τηλεόραση, αλλά η απόδειξη ότι αυτό που διαφημίζεις, είναι πραγματικό».

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio