Σώθηκε το ξενοδοχείο «Ο Πάρνων» - Επένδυση με όφελος για την περιοχή

Sat, 12/10/2019 - 17:23

Αγαπητοί Αγιοπετρίτες-Αγιοπετρίτισσες, με χαρά σας ανακοινώνουμε πως χτες ,11 Οκτωβρίου 2019, υπογράψαμε τα συμφωνητικά ενοικίασης του ξενοδοχείου «Ο Πάρνων» και του ακινήτου μας στην οδό Τήνου 14, στην Εταιρεία “GEO LTD “ Hospitality Group, του ομίλου ΕΛ.ΓΙ.Μ, Lantern Construction Company SA, που δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό, ξενοδοχειακό και τουριστικό τομέα, ιδιοκτησίας της οικογενείας του πατριώτη μας Κωνσταντίνου Γεωργουλή, που προτίθεται να επενδύσει σημαντικά κεφάλαια και στα δύο ακίνητά μας.


Το ΔΣ του Συλλόγου μετά από επίμονες προσπάθειες, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες οικονομικού αδιεξόδου, κατάφερε να εξασφαλίσει την επιβίωση του ιστορικού Συλλόγου μας, και να διασώσει την περιουσία του, που λόγω των δυσβάσταχτων οφειλών που κληρονομήσαμε κινδύνευε άμεσα.


Το σημαντικότερο όμως είναι πως το χωριό μας αποκτά πάλι το Ξενοδοχείο του, κάτι που πολύ επιθυμούσε η τοπική κοινωνία του χωριoύ, οι ομογενείς και οι απανταχού της γης Αγιοπετρίτες .


Η επένδυση αυτή ωφελεί τόσο το χωριό μας, όσο και την ευρύτερη περιοχή του ορεινού όγκου του Πάρνωνα και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, οικονομικά, πολιτιστικά και τουριστικά.


Είμαστε βέβαιοι πως ανοίγει μια νέα φωτεινή σελίδα στην ιστορία του χωριού μας!

Το ΔΣ του Συλλόγου "Άγιος Πέτρος" Αγιοπετριτών Αττικής

Comments

Submitted by Χχχ on Sat, 12/10/2019 - 22:21 Permalink

Αγιος Πέτρος....... Ωραιο χωριο ομως άνθρωποι που φαίρνονται στους περαστικούς θέλουμε να τα αρπάξουμε κ μόνο. ..

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio