Σοβαρά προβλήματα στο οδικό δίκτυο Πλάτανος-Σίταινα-Καστάνιτσα (pics)

Wed, 06/02/2019 - 15:41

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συμπατριώτες και τον κόσμο που χρησιμοποιεί τον περιφερειακό δρόμο Άστρος-Πλάτανος-Σίταινα-Καστάνιτσα ότι κάτι αυτοψίας φίλου μηχανικού ο δρόμος στην περιοχή"Βράχος" είναι επικίνδυνος και θέλει μεγάλη προσοχή.

Η όποια διέλευση των αυτοκινήτων να γίνεται προς τα ριζά του βράχου γιατί το οδόστρωμα στην άκρη του έχει κουφώσει.Ενημερώσαμε την περιφέρεια και είχαμε άμεση ανταπόκριση με κλιμάκιο που αναμένεται εντός της ημέρας.

Από το Facebook του Συλλόγου 

Comments

Submitted by Ν.Π. on Wed, 06/02/2019 - 21:38 Permalink

Θα είχε αποφευχθεί η καταστροφή εάν είχε γίνει το αυτονόητο, ο καθαρισμός και η εκβάθυνση του τεχνικού έργου (φρεάτιο-αγωγός ομβρίων) στον παρακείμενο χείμαρρο - ρέμα, όπου δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση για ολόκληρες δεκαετίες, με αποτέλεσμα η κοίτη να έχει ανέλθει στο ύψος του οδοστρώματος.
Όπως θα ήταν και περιορισμένες οι καταστροφές στο επαρχιακό μας οδικό δίκτυο εάν οι τάφροι απορροής των ομβρίων υδάτων είχαν καθαριστεί έστω και μία φορά εδώ και πολλά χρόνια.

Submitted by Ορεινός on Thu, 07/02/2019 - 09:25 Permalink

Όταν αυτοί οι οποίοι έχουν την ευθύνη της συντήρησης των δρόμων και των προληπτικών μέτρων κοιμούνται τον ύπνο της αδιαφορίας, με αποτέλεσμα να αναγκάζεται το κράτος να δαπανά χοντρά ποσά για την αποκατάσταση των ζημιών, ενώ θα μπορούσε με λίγα χρήματα και προληπτικά να είχαν αποτραπεί οι καταστροφές, θα έπρεπε οι όποιοι υπεύθυνοι να λογοδοτούν και να πληρώνουν από την τσέπη τους.
Γιατί η πολιτική δεν γίνεται ούτε με παχιά λόγια ούτε με το χτύπημα στην πλάτη.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio