Σκαντζός: Μόνο ο δικός μας Δήμος νίκησε τον Τατούλη

Δευ, 17/12/2018 - 18:56
Image

Με αφορμή την συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας για την «Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα, έγκριση διενέργειας και την έγκριση ανάθεσης της παροχής υπηρεσιών, για την συλλογή και την μεταφορά στερεών αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών, μέσω δημοσίων συμβάσεων» ο δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Σκαντζός αναφέρθηκε στην διαχείριση των απορριμμάτων και στις προσπάθειες που έχει κάνει ο δήμος για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων.

Το 2007 ήμουν αντιδήμαρχος με τον Δαλιάνη, τους είπα δεν τα κάνετε καλά, έφυγα. Άρα, δεν μπορείτε να πείτε σε μένα τι έκανα. Τους είπα άντε γεια, και το 2010 πήγαν και οι δύο σπίτι τους. Εγώ, όμως, είμαι εδώ και είμαι ακόμα ενεργός . Μας κατηγορεί ο Άγγελος από το 2008

Ο κ. Σκαντζός δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους αγώνες που έκανε από την θέση του δήμαρχου Βόρειας Κυνουρίας για τα απορρίμματα, αναφέροντας   ότι από το 2011 τότε ο περιφερειάρχης  Π. Τατούλης δεν τον άφηνε, προσπάθησε και κατάφερε να τον νικήσει, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Τον νίκησα κι αυτόν, για τέσσερα χρόνια μας πολέμαγε, και κερδίσαμε, είμαστε ο μοναδικός Δήμος στην Πελοπόννησο που τον κερδίσαμε. Ένας μόνο Δήμος πήγε κόντρα στα σχέδια του Τατούλη για διαχείριση. Τον κερδίσαμε όμως

«Κατακτήσαμε πράγματα που δεν ήταν εύκολα για κανέναν. Παλέψαμε και κερδίσαμε. Δεν υποταχθήκαμε σε κανέναν Τατούλη», είπε.

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν αναφέροντας ότι ο κράτος πρεπε να σπρώξει και τους άλλους Δήμους να προχωρήσουν σε αυτή τη διαχείριση. Έπειτα απεθυνόμενος στον Γιώργο Καμπύλη, τόνισε:

Θα έπρεπε να σκεφτείς λογικά, γιατί διεκδικείς να είσαι δήμαρχος αύριο. Σε πέντε μήνες αν θεωρείς ότι πρέπει να κάνουμε πάλι διαγωνισμό, σκέφτεσαι ως άνθρωπος που αδικεί τον Δήμο. Δεν σκέφτεσαι τον Δήμο.

Σχόλια επισκεπτών

Δεν μας λες όμως πόσο στοιχίζει στο Δήμο όλο αυτό το πανηγύρι? Γιατί ακούγονται κάτι τρελά χρήματα....πες μας πόσο στοιχίζει το δικό σου και πόσο του τατουλη....και για πείτε και τα υπόλοιπα. Πόσα χρήματα είχε ο δήμος και πόσα τώρα? Για τις τρελές χρεώσεις στην δευα μουγκα? Εσείς έχετε καταντήσει χειρότεροι από τον ΣΑΜΑΡΆ και την τότε κυβέρνηση του και μας το χωνετε όλο και πιο μέσα τοοο μαχαίρι!

Μανωλη γερα . Εχθρος μας ειναι μονο ο Τατουλης . Δεν ξερουμε για ποιο λογο αλλα αφου εσυ αποφασιζεις ...εμεις στρατιωτες. Ομως ρε φιλε χασαμε πολλα αυτα τα 5 χρονια της προσωπικης σου κοντρας με τον Τατουλη αραγε θα λογοδοτησεις ποτε γι αυτα ?? Αν πιστευεις πως καλα τα εκανες τοτε σε προκαλουμε
ΚΑΤΕΒΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ και στειλε το δημαρχευοντα για συμβουλο του Μπουντρουκα

To αποτελεσμα της πολιτικης Μαντα και Σκαντζου ειναι οτι πληρωνουμε στο Δημο μας τα λιγοτερα δημοτικα τελη σε ολη την Ελλαδα.ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ φιλαρακο.Τα τελη ειναι ενα απο τα πιο βασικα θεματα που σφαζονται σε ολους τους Δημους.Γι αυτο θα ψηφισουμε παλι ολοι δαγκωτο Μαντα.Οσο για την κοντρα με τον Τατουλη νομιζεις οτι ο Τατουλης εκδικηθηκε τον τοπο μας και δε βοηθησε το Δημο?Λαθος κανεις...Περισσοτερα εργα πηρε ο Μαντας τσακωμενος απο τον Σκαντζο την προηγουμενη περιοδο που ηταν μελι γαλα με τον Τατουλη.

Kοσμοσυρροη στο δημαρχειο και στα γραφεια του Μαντα τις τελευταιες μερες.Τρεχουν ο ενας μετα τον αλλο γλειφτες,εργολαβοι,κολακες,τσιρακια να πιασουν θεση για την επομενη μερα.Πρωην δυσαρεστημενοι ξαφνικα ξεδυσαρεστηθηκαν,πρωην χαλβαδικοι ειδαν το φως το αληθινο!
Ο Μαντας εγινε Αι Βασιλης και Σωτηρας.Ολα πανε καλα .
Τοση ξεφτιλα να ειμαστε με το νικητη για να γλειψουμε κανα κοκαλακι

Ετσι δυστυχως λειτουργει η μαζα.Κανεις δεν ακουει τι λεει η μειοψηφια.
Ολοι θελουν να ειναι με το νικητη χωρις να σκεφτονται τις συνεπειες.Βλεπω κι εγω πρωην απογοητευμενους να γινονται βασιλικοτεροι του Βασιλεως.Υποψηφιοι που ψηφισαμε να ετοιμαζονται να κατεβουν με το Μαντα ,αδιαφορωντας για το τι λεγαν μεχρι προσφατα.Αλλα παντα ετσι λειτουργουμε ως λαος.Το καραβι που βουλιαζει πρωτα το εγκαταλειπουν οι ποντικοι.

Μανωλη μεινε μαζι μας . Αν θα φυγεις ποιος θα εκφραζει τα ακρα στο δημο μας?? Εχουμε γινει μαζοχες με την παρτη σου . Γουσταρουμε να μας βριζεις , να μας λες μα@@@@ες και εμεις να σε ψηφιζουμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio