Σκαντζός: Κάποιοι δήμαρχοι θα πάνε φυλακή για τα απορρίμματα

Παρ, 13/07/2018 - 19:57
Image

Με αφορμή την τοποθέτησή του για τον ισολογισμό - απολογισμό του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας στη συνεδρίαση του ΔΣ της Παρασκευής 13 Ιουλίου, ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Μανώλης Σκαντζός μίλησε για την πλειοψηφούσα παράταξη και για όλα όσα έχει προσφέρει στον Δήμο.

«Κάναμε πράξη πολλά πράγματα, έχουμε αποδείξει ότι η παράταξή μας εργάζεται και η ελάσσονος μειοψηφία συνέβαλε σε αυτό με τις παρατηρήσεις μας».

Ο κ. Σκανζτός μίλησε για τη διοίκηση του Δήμου και άφησε αιχμές για τις παρατάξεις που διοίκησαν τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας πριν από τον ίδιο. Επίσης μίλησε για τον υπερβάλλοντα ζήλο που έδειξε η διοίκηση του κ. Δαλιάνη.

Επεσήμανε ότι η δική του παράταξη έχει δώσει μόλις 96.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις από το 2014 και ότι το πόσο αυτό μειώνεται με τα χρόνια.

Ο πρώην δήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος κ. Σκαντζός, μίλησε για τη διαχείριση των απορριμμάτων αναφέροντας ότι η Βόρεια Κυνουρία έχει δαπανήσει περίπου 260.000 ευρώ για τη διαχείριση των απορριμμάτων, σημειώνοντας τις υπερπροσπάθειες που έχουν γίνει από όλους στον Δήμο, προκειμένου να γίνει ορθή διαχείριση με το μικρό αυτό κόστος.

Ο δήμαρχος Π. Μαντάς κατάφερε να εξασφαλίσει  800.000 ευρώ για έργα για τους δημότες. Έχουμε φθηνή αποκομιδή που οι περισσότεροι δεν έχουν. Φυσικά και υπάρχουν πολλά ακόμα να για να γίνουν.

«Υπάρχουν συμφέροντα στον ΦΟΔΣΑ και δεν μπορούμε να πούμε ότι κερδίσαμε κάτι,  έχουμε καταφέρει να είμαστε ο μοναδικός Δήμος που έκανε αυτού του τύπου διαχείριση  και δεν τα πετάμε σε κάποια χωματερή τα απορρίμματα αλλά  ήδη έχουμε αποκαταστήσει τη  χωματερή.

Πίσω έχει αχλάδα την ουρά, τα πράγματα είναι στραβά και έχουμε δρόμο ακόμα, είπε κλείνοντας ο κ. Σκαντζός επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με τη δική του αίσθηση κάποιοι δήμαρχοι θα πάνε και φυλακή γιατί έχουν παρανομήσει όσον αφορά στα απορρίμματα και στη διαχείρισή τους.

Σχόλια επισκεπτών

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio