Σε κλίμα συγκίνησης ο αποχαιρετισμός στον διευθυντή του ΕΠΑ.Λ. Άστρους λόγω μετάθεσης

Πέμ, 08/02/2018 - 21:48
Image

«Στους γονείς οφείλομεν το ζην, στους δε διδασκάλους το ευ ζην» είχε πει ο Μέγας Αλέξανδρος αναφερόμενος στον Αριστοτέλη.

Κατά τα σχολικά χρόνια, πάντα δενόμαστε με δασκάλους και καθηγητές. Αυτό συμβαίνει, είτε για την γνώση που μας προσφέρουν, είτε για την στήριξη τους σε πολλά θέματα ζωής, μα κυρίως γιατί κατά τα 12 χρόνια εκπαίδευσης (Α’βαθμια- Β’βαθμια) με αυτούς περνάμε τις περισσότερες ώρες εκτός οικογενείας και κάλλιστα μπορούν να θεωρηθούν και ως Πνευματικοί Γονείς μας.

Η αλλαγή των τάξεων, η αλλαγή των σχολικών μονάδων και γενικότερα η απομάκρυνση από εκπαιδευτικούς με τους οποίους έχει δημιουργηθεί ένα πνευματικό δέσιμο, πολλές φορές δημιουργεί απογοήτευση, συγκίνηση και μελαγχολία για τις στιγμές που πέρασαν μαζί μαθητές και εκπαιδευτικοί.

Αυτά είναι και τα συναισθήματα που διακατέχουν τους μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Άστρους όπως επίσης και τον μέχρι πρότινος διευθυντή του σχολείου κ Άκη Χουζούρη. Ο λόγος; Η μετάθεση του καθηγητή σε άλλη δημόσια υπηρεσία και νομό ( αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Κρεστένων Ηλείας).

Σε επικοινωνία που είχαμε με μαθητές του Λυκείου μας δήλωσαν « θα μας λείψει τον ευχαριστούμε για όλα, καλή αρχή στην νέα του θέση και να μας θυμάται», ενώ από την πλευρά του ο κ. Χουζούρης μας είπε: «είναι τα καλύτερα παιδιά, ενώ αυτά που περάσαμε μαζί θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην σκέψη μου».

Βάση πληροφοριών, νέος διευθυντής του ΕΠΑ.Λ., αναλαμβάνει ο αξιόλογος καθηγητής και άνθρωπος κ. Β. Κολοβός, στον οποίον εκφράζουμε τις θερμότερες μας ευχές για καλή σταδιοδρομία και κυρίως, καλή ηθική και πνευματική γαλούχηση των παιδιών.

Για τον απερχόμενο;

Κύριε καθηγητά, καλέ μας συνεργάτη, Φίλε Άκη, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ανάληψη των νέων σου καθηκόντων, αν και είναι δεδομένη και σε ευχαριστούμε για όλες αυτές τις στιγμές συνεργασίας που είχαμε μέσω του site και κυρίως εκτός αυτού.

 

Στην φωτογραφία ο κ. Χουζούρης με μαθητές του ΕΠΑ.Λ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio