«Σαφάρι» ελέγχων της Εφορίας στο Παράλιο Άστρος

Δευ, 09/07/2018 - 10:46
Image

Κατακαλόκαιρο και οι τουριστικές επιχειρήσεις στα παραλιακά μέρη δουλεύουν στο φουλ. Όπως κάθε χρόνο, από τις αρχές Ιουλίου και για ολόκληρη την καλοκαιρινή τουριστική σεζόν, εντείνονται οι έλεγχοι της Εφορίας, η οποία εξαπολύει «σαφάρι» στα μέρη με μεγάλη επισκεψιμότητα, προκειμένου να διαπιστώσει αν τηρούν οι καταστηματάρχες τον Νόμο, δηλαδή αν εκδίδουν αποδείξεις για τις υπηρεσίες που προσφέρουν και αν έχουν όλες τις οικονομικές τους υποθέσεις τακτοποιημένες.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, σειρά είχε το Παράλιο Άστρος, το οποίο «βούλιαξε» από κόσμο, καθώς ύστερα από πολύ καιρό, η θερμοκρασία είχε σκαρφαλώσει σε υψηλά επίπεδα, σπρώχνοντας τους κατοίκους των κοντινών πόλεων στις παραλίες της Βόρειας Κυνουρίας για να αναζητήσουν δροσιά, ενώ έχουν αρχίσει να καταφθάνουν τα μεγάλα κύματα των τουριστών που αναμένονται εφέτος να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία στην Ελλάδα γενικότερα.

Έτσι, οι καταστηματάρχες εκτός από πολλή δουλειά, είχαν να αντιμετωπίσουν και τη βάσανο του φορολογικού ελέγχου. Όπως ανέφεραν, φροντίζουν να είναι πάντοτε τυπικοί με τις υποχρεώσεις τους.

Οπωσδήποτε ο καιρός δεν βοήθησε ώστε να δουν οι επιχειρηματίες της περιοχής τον τζίρο τους να ανεβαίνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, και γι' αυτό οι περισσότεροι νιώθουν κάποια πικρία. Ωστόσο, το καλοκαίρι μπαίνει στη «φουλ σεζόν» και η Βόρεια Κυνουρία γενικότερα αναμένεται να γεμίσει επισκέπτες.

Σχόλια επισκεπτών

Εφορία και αστυνομία οι μόνιμοι θαμώνες φέτος στο Παράλιο Άστρος.και γεννιέται το ερώτημα οι δύο αυτές κρατικές υπηρεσίες έχουν κάνει ποτέ έλεγχο στους αθίγγανους της περιοχής? οι αθίγγανοι που είναι και αυτοί Έλληνες πολίτες με τα ίδια δικαιώματα έχουν ποτέ ελεγχθεί από την αστυνομία και την εφορία? Διορθωστε τον τίτλο και γράψτε σαφάρι ελέγχων σε οριοθετημένες περιοχές στο Παράλιο Άστρος γιατί σε κάποιες υπάρχει το άβατο και επικρατεί ο φόβος.δεν τα έχω με τους αθίγγανους αλλά με τις κρατικές υπηρεσίες και τους υπαλλήλους τους που στον ελεύθερο επαγγελματία το παίζουν κόκορες και σε κάποιους άλλους κάθονται κότες.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio