Πρόσληψη δύο ειδικών συνεργατών από τον Δήμο

Πέμ, 26/09/2019 - 18:30
Image

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας γνωστοποιεί την πλήρωση δύο (2) θέσεων Ειδικών Συνεργατών των παρακάτω ειδικοτήτων:

  • Μίας (1) θέσης Τ.Ε. ειδικού συνεργάτη Δημάρχου, για θέματα Διοικητικά, οικονομικά, λογιστικά και ελέγχων δαπανών.
  • Μίας (1) θέσης Τ.Ε. ειδικού συνεργάτη Δημάρχου, για θέματα τοπικής οικονομικής ανάπτυξης στην περιφέρεια του Δήμου (θέματα εμπορικών δραστηριοτήτων, αγροτικής παραγωγής, αλιείας και ζωϊκής παραγωγής).

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν, εντός πέντε (5) ημερών από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας γνωστοποίησης στον τύπο ή την ανάρτησή της στον χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ή την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα του Δήμου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για να διαβάσετε το πλήρες κείμενο και τις λεπτομέρειες της γνωστοποίησης καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ανοίξτε το συνημμένο αρχείο. 

Σχόλια επισκεπτών

Οπα με το καλημέρα σας ειδικοί συνεργάτες;;; υπάρχουν λεφτά;;; και γιατί ΤΕ;;; ΠΕ θα τους πειράξει;; ξένες γλώσσες, μεταπτυχιακά, αλλα προσόντα δεν ζητούνται;;;;;ποιοι θα ειναι άραγε;;;;;; κακα ούτε ένα λοουερ δεν θα έχουν;;;;;

Δήμαρχε για συνεργάτες πάρε έμπιστους έξυπνους και εργατικούς και να εξυπηρετούν όλους τους Δημότες με χαμόγελο. Το έργο των συνεργατών είναι σοβαρό αρκεί να παρακολουθούν με προσοχή χωρίς καμία παρέκκλιση τις εντολές και πορεία του Δημάρχου.
Να μάθουν οι συνεργάτες για αυτούς ωράριο δεν υπάρχει. ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ-ΔΟΥΛΕΙΑ

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ Π.Ε.ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ;

Α ρε Γιώργο πας να ζητάς να προσλάβεις δικούς σου συνεργάτες, ενώ είχες να κρατήσεις τους άξιους, αντικειμενικούς και με πολλά προσόντα των προηγούμενων. Τι πας και κάνεις κι εσύ; Κι αυτοί τι θα απογίνουν; Σχολιαστές του διαδικτύου;

Γιατί όχι Π.Ε;;;; Ο κόσμος βλέπει και κρίνει..Ο δήμαρχος θα κριθεί από τις επιλογές που ελπίζουμε να είναι αξιοκρατικές τουλάχιστον..Ας μη δημιουργηθούν έριδες τουλάχιστον μεταξύ των υποψηφίων.

ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ !!!! ΒΡΕ 17.50 ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ Π.Ε. ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ??? Τ.Ε. ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ!! ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΌ, ΟΥΤΕ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΉΣΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ????

Πιο καραμπινάτη φωτογραφική προκύρηξη δεν υπάρχει...
Αποκλείονται οι απόφοιτοι πανεπιστημίου και οι κάτοχοι μάστερ και διδακτορικών και προτιμούνται οι ΤΕ.
Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη του κόσμου.
Οσο για τους αδέκαστους σχολιαστές που στηρίζουν τη νέα δημοτική αρχή για πόσο ηλιθιους μας περνάνε?
Βγάλτε το σκ... που θα μας κάνετε και επίδειξη διαφάνειας και αξιοκρατίας.

Ναι ρε φιλε 19:48, έχεις προκατάληψη. Όποιον θέλει θα παρει. Μπορεί να μην έχει lower, να μην εχει πτυχιο, να μην εχει μεταπτυχιακο. Αλλα όπως γράφει κι ένας παραπάνω, να είναι έμπιστος, έξυπνος και εργατικός. Αυτές γουστάρουμε, αυτές παίρνουμε. Γιτατί, ο Μαντάς είχε ΠΕ;

Αν νομίζεις ότι αυτό το χαλι μπορεί να συγκριθεί με το Μαντά, τότε καλά μιλάς. Πάντως, ο μαντας ειχε έναν συνεργάτη δικηγόρο που τον προσέλαβε τρία χρόνια αφού έγινε Δημαρχος και μια ιστορικό για ένα εξάμηνο. Και ΠΕ ήταν και δεν έτρεξε να βολεύει από την πρώτη ημέρα τότε κολλητούς του.. Απλώς για να μη μιλάς για προκατάληψη. Έχουμε μάτια και βλέπουμε. Όχι μόνο από το ΦΒ...

Στήσατε προεκλογικό αγώνα πάνω στις επιλογές του Μαντά που επέλεξε συμβούλους Π.Ε. και έρχεστε τώρα να προσλάβετε τους δικούς σας που δεν είναι καν ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ με φωτογραφικές προκηρύξεις. Αφού είχατε σκοπό να κάνετε αυτά γιατί δεν το βουλώνατε???? Ε ρε κουτόχορτο που ταϊσατε τον κόσμο!!!!!!!

Skeptomene από την πολλή σκέψη δεν κατάλαβες τι έγινε στις εκλογες και γιατί έχασε ο Μαντας και φτιάχνεις ιστοριούλες για το ντιβάνι του ψυχαναλυτή. Πάρε το χρόνο σου να σκεφτείς...

Ήταν ανάγκη να γνωστοποιήσεις τις προσλήψεις ρε δήμαρχε?? Η το έκανες για να δείξεις ότι εσύ ενέργειες με διαφάνεια?? Διπλό το λάθος σου!! Πρώτα δινεις τροφή για δυσμενή σχόλια αφού φωτογραφίζεις ποιους ακριβώς θέλεις για ειδικούς συμβούλους σου και δεύτερον υπάρχουν και άνθρωποι σου που περιμένουν με πτυχία Π Ε. μη το ξεχνάς.

Κυριε Καμπύλη προκαλείς, δεν το καταλαβαίνεις; Η επιλογή συνεργάτη είναι δική σου αρμοδιότητα, αρα και δική σου ευθύνη. Οφείλεις να εξηγήσεις - άν μπορείς- τους λόγους για τους οποίους προσλαμβάνεις ανθρώπους με αυτά τα προσόντα και όχι άλλους. Μην κάνεις άλλο το παγώνι. Προκαλείς.

Ξεκινήσατε καλά.Μην προκαλείτε όμως το κοινό περί δικαίου αίσθημα,με φωτογραφικές προκυρήξεις.Θα είναι όρος όφελος σας.Το αντίθετο θα σας "ρίξει"στα μάτια των δημοτών.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio