Προσλήψεις από τη ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας

Πέμ, 02/11/2017 - 12:43
Image

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης - Αποχέτευσης Δήμου Βόρειας Κυνουρίας (ΔΕΥΑΒΚ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, ως ακολούθως:

Ένα (1) άτομο, ειδικότητας ΤΕ Διοικητικού (διάρκεια σύμβασης 8 μήνες)

Ένα (1) άτομο, ειδικότητας ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου (διάρκεια σύμβασης 8 μήνες)

Ένα (1) άτομο, ειδικότητας ΔΕ Υδραυλικού (διάρκεια σύμβασης 8 μήνες)

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια
αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: 

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας (για τη ΔΕΥΑ), Άστρος Κυνουρίας, Τ.Κ.22001, υπόψη κας Πουλημένου Ανθούλας (τηλ. επικοινωνίας: 2755360122). 

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται από 2 Νοεμβρίου έως 13 Νοεμβρίου 2017, εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Περισσότερα ΕΔΩ

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio