Παράταση στην παράδοση του γηπέδου 5x5 στα Δολιανά

Fri, 13/07/2018 - 20:33

Στην τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας τέθηκε το θέμα της «Κατασκευής 5x5 στην τοπική κοινότητα Δολιανών».

Εισηγητής του θέματος ήταν ο αντιδήμαρχος Γκαύρος Δημήτρης ο οποίος και μίλησε για την έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών που περιλαμβάνει  την τεχνική μελέτη  του έργου που είναι ύψους 96.000 ευρώ και θα γίνει από πιστώσεις ΣΑΤΑ. Να αναφέρουμε ότι ο ανάδοχος έκανε προσφορά για 60.784 ευρώ, ποσό που είναι η τελική δαπάνη του έργου.

Το αντικείμενο του έργου έχει να κάνει με την κατασκευή γηπέδου με ηλεκτροφωτισμό, με προθεσμία 150 μέρες για την ολοκλήρωσή του. Ο ανάδοχος, όμως, ζήτησε παράταση  προθεσμίας εκτέλεσης της εργολαβίας έως τις 31-7-2018.

Απομένει η περίφραξη ανέφερε ο κ. Γκαύρος  επισημαίνοντας ότι το έργο βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο. Απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την οριστική παραλαβή του έργου ανέφερε ότι η υπηρεσία έχει βάλει ποινική ρήτρα στον ανάδοχο, αν το έργο καθυστερήσει πέραν από την νέα παράταση.  

 

Comments

Submitted by Γιωργος on Fri, 13/07/2018 - 21:40 Permalink

Ειστε για κλαματα!!! Γελανε και οι πετρες !!! Ακου η περιφραξη εμεινε μονο!! Μαλλον δεν εχετε καν περασει να δειτε το σταδιο στο οποιο βρισκεται το εργο.
Εν οψη εκλογων την ανοιξη βαψατε και το γηπεδο του μπασκετ πηρε το ματι μου !! Σας ευχαριστουμε αλλα απο τα Δολιανα θα φατε ΜΑΥΡΟ . Ευχομαι και απο τα υπολοιπα χωρια του δημου.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio