Πανηγύρι της Αναλήψεως στο πάρκο του Αγίου Παύλου  

Tue, 15/05/2018 - 17:20

Η θρησκευτική εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου, για την περιοχή μας είναι συνδυασμένη, πέραν των τελετών στον ομώνυμο Ιερό Ναό,

με την μεγάλη εμποροπανήγυρη αλλά και με τις μουσικές σκηνές που μας προσφέρουν στιγμές διασκέδασης, ξεφεύγοντας από την καθημερινή ρουτίνα και τους προβληματισμούς μας, έστω και για μία βραδιά.

Μια τέτοια μουσική σκηνή θα στηθεί και το βράδυ της Τετάρτης 16 Μαΐου στις 21:30, Παραμονή της Αναλήψεως στο πάρκο του Αγίου Παύλου.  

Η διοίκηση και η ομάδα της ταβέρνας "Το Πάρκο" θέλοντας να μας διασκεδάσει επέλεξε φέτος να μας ¨"φέρει" ένα εναλλακτικό μουσικό σχήμα συνδυάζοντας τον Μπάμπη Τσέρτο, έναν μετρ του ρεμπέτικου ρεπερτορίου, μαζί με την " εκρηκτική" ομάδα της "Ωδικής Βοήθειας" με τους Βάλια Μπελίτσου και Δημήτρη Τσινιδέλο στο τραγούδι, Σπύρο Καρκούλη στο κλαρίνο, Άρη Εικοσιπένταρχο στο μπουζούκι και φυσικά τον μαέστρο Γρηγόρη Παπαντώνη στα πλήκτρα. Μαζί τους ο ανερχόμενος συμπατριώτης μας, κλαρινίστας Κώστας Πετρής και συμμετοχή έκπληξη του νεαρού Αχιλλέα Πέρρου.

Δεν μας μένει τίποτα άλλο από το να δώσουμε ραντεβού το βράδυ της Τετάρτης στον Άγιο Παύλο στο Άστρος 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio