Το πανηγύρι στον Άγιο Παύλο (pics,vids)

Sat, 30/06/2018 - 13:33

Πάνω από 1.000 άτομα, διασκέδασαν στο πανηγύρι του Αγίου Παύλου, εχθές το βράδυ. Μετά τον εσπερινό, ο χώρος γύρω από το θεατράκι κατακλύστηκε από κόσμο και αυτό κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο αέρας, που στην αρχή, για πολλούς ήταν ενοχλητικός, στην πορεία έγινε ο καλύτερος   σύμμαχος, καθώς αποτελούσε μια νότα δροσιάς, αφού η θερμοκρασία ανέβαινε συνεχώς λόγω του χορού, μιας και η ορχήστρα έδειξε εξ αρχής την θέληση της να ξεσηκώσει τους πάντες.

Στον χαιρετισμό του ο πατήρ Γεώργιος, ευχαρίστησε τον κόσμο που έδωσε το   παρών, παρουσίασε την ορχήστρα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο εκκλησιαστικό συμβούλιο, καθώς προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην εκκλησία χωρίς κανένα όφελος, ενώ χαροποίησε ιδιαίτερα με την ανακοίνωση του πως τις επόμενες μέρες θα γίνει ανάθεση των Αγιογραφιών της εκκλησίας με μέρος των οικονομικών αναγκών να καλύπτονται από έσοδα του πανηγυριού και φυσικά ευχαρίστησε όλους τους χορηγούς, όπως επίσης και τον Δήμο για την στήριξη τους.

 Ανάμεσα στο πλήθος, ο βουλευτής κ. Παπαηλιου, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μπακούρης, ο αντιδήμαρχος κ. Σαβούρδος , ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Καμπύλης και αρκετοί δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.   

Video

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
katafigio