Όταν δεν ξέρεις τι σου γίνεται...

Παρ, 31/05/2019 - 11:38
Image

Παραλήρημα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να περιγράψει ο θεατής της εκπομπής του κ. Κάππου στο Super και τα όσα είπε για τις εκλογές στη Βόρεια Κυνουρία και τις στηρίξεις στους υποψήφιους περιφερειάρχες Τατούλη και Νίκα.

Ένας μοναδικός αχταρμάς ξεπήδησε από τον αέρα της εκπομπής του και από το στόμα του.

Κατ' αρχάς, ο δημοσιογράφος ανέμιζε μια φωτογραφία του προέδρου της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμου Κατσίπου, αποκαλώντας τον «Κατσίμπο» και... υποψήφιο και μελλοντικό δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας!

«Αυτός ο τύπος μας κοροϊδεύει. Αυτός ο τύπος που θέλει να γίνει δήμαρχος βόρειας Κυνουρίας μάς κοροϊδεύει. Αυτός ο τύπος, πήρε 48%. Ξέρετε πόσο πήρε ο κ. Νίκας στη Βόρεια Κυνουρία, κύριε Κατσίμπο; Ο Παναγιώτης ο Νίκας πήρε 21%. Αυτός που θέλει να γίνει δήμαρχος, κύριε Βλάση μου και κύριε Λυκουρέντζο, στήριξε Πέτρο Τατούλη δαγκωτό, σας έπιασε κορόιδα στον ύπνο. Και επειδή βλέπει μάλλον κυβερνησιμότητα της ΝΔ, περίμενε να δει ότι έχει δέκα μονάδες διαφορά και βγαίνει η δημαρχάρα, ο κ. Κατσίμπος, που θα είναι μάλλον και ο επόμενος δήμαρχος, και στηρίζει τον Νίκα.»

Γιατί ο κ. Κατσίμπος δεν έβγαινε στον πρώτο γύρο να κάνει δήλωση για τον Παναγιώτη Νίκα;

Ανέμιζε τη φωτογραφία, λοιπόν, ψέγοντας τον κ. «Κατσίμπο», τον «επόμενο δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας», που «έβγαινε και γλένταγε με τον Πέτρο Τατούλη» και στηρίζει... Νίκα.

Τα σχόλια είναι περιττά.

Σχόλια επισκεπτών

Πάρτε τον , καταλαβαίνετε τι γίνεται , ενημέρωση , πληροφόρηση. Το λεξιλόγιο δείχνει μίσος κι εμπάθεια. Συστρατεύθηκαν όλοι κατά του κυρίου Καμπύλη. Αυτός ο κύριος που ξέρει τον κύριο Καμπύλη; Τι του έκανε ο κύριος Καμπύλης. Έχουν χάσει τον έλεγχο , τι πράγματα είναι αυτά; Ποιος του έδωσε το δικαίωμα να μιλά με τέτοιο μίσος ένας δημοσιογράφος; Τρέχει τίποτα ; Συμβαίνει τίποτα; Κατά τα άλλα είναι κατεστημένο οι Δαλιαναίοι , πάρτε τους και κάντε σύγκριση!!!!!!!!!!

Λυπάμαι να βλέπω αυτόν τον αχαρακτηριστο καναλαρχη που είχε βγάλει από τα ρούχα του τον δήμαρχο Σκαντζο οταν κατασκευαζοταν το λιμάνι π. Αστρους με ύβρεις και λάσπη προσπαθούσε να σταματήσει το έργο και ο τότε δήμαρχος με επιχειρήματα τον αντεκρουσε. Μάλιστα τότε ξεκάθαρα ο κ. Σκατζος είχε μιλήσει για συμφέροντα που κρύβονταν πίσω από αυτές τις συμπεριφορές. Αυτός ο "κύριος" τώρα κατηγορεί τον Γιώργο Καμπύλη!!! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio