Ορίστηκε ο εργολάβος για τον νέο αγωγό ύδρευσης του Παραλίου Άστρους

Δευ, 21/05/2018 - 19:00
Image
Image

Στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε, μειοδότησε η Εταιρεία «ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με μέση έκπτωση 53,23 % που αντιστοιχεί σε οικονομική προσφορά 863.661,13 €.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή Νέου εξωτερικού αγωγού ύδρευσης - μεταφοράς ύδατος από την υφιστάμενη βορειοδυτικά του οικισμού Άστρους, μέχρι τη νέα δεξαμενή του οικισμού Παράλιου Άστρους, που προβλέπεται να κατασκευαστεί, στη θέση των παλαιών υφιστάμενων δεξαμενών. 

Στο αντικείμενο του παρόντος έργου περιλαμβάνεται και η κατασκευή της νέας υπόγειας δεξαμενής χωρητικότητας 384m3 , στην θέση των δυο υφιστάμενων δεξαμενών οι οποίες θα κατεδαφιστούν. 

Οι υποδομές ύδρευσης που συμπεριλαμβάνονται στο παρόν έργο θα εξυπηρετούν τον οικισμό του Παράλιου Αστρους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Σε πλήρη ανάπτυξη του δικτύου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για την ύδρευση συνολικά του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, ο αγωγός μεταφοράς υδρευτικού ύδατος από την δεξαμενή θα καλύπτει όλο το τμήμα της Κεντρικής Ενότητας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, δηλαδή τους οικισμούς: Άστρος, Παράλιο Άστρος, Χειμερινή Μελιγού, Ξηροπήγαδο, Κάτω Δολιανά, Κάτω Βέρβενα.

Σχόλια επισκεπτών

Μπράβο την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ που χρηματοδοτεί το έργο. Πολύ σημαντικό που ο πατριώτης ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ φροντίζει να βοηθήσει την ιδιαίτερη πατρίδα του. Λύνεται ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα του τόπου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio