Οι λακκούβες... δεν μπορούν να περιμένουν στο Άστρος

Πέμ, 15/03/2018 - 12:07
Image

Οι δρόμοι στο Άστρος και στο Παράλιο Άστρος είναι γεμάτοι λακκούβες και μπαλώματα. Πολλές φορές έχουμε αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα. Δυστυχώς, καθώς τα έργα του Βιολογικού συνεχίζονται και τα συνεργεία «ξηλώνουν» την άσφαλτο παντού στην περιοχή, οι λακκούβες και τα μπαλώματα κυριαρχούν στους δρόμους, με αποτέλεσμα την όλο και αυξανόμενη δυσαρέσκεια των πολιτών που ταλαιπωρούνται καθημερινά τόσο οι ίδιοι όσο και τα οχήματά τους.

Το θέμα ανέδειξε κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Β. Κυνουρίας την Τετάρτη 14 Μαρτίου ο κ. Δημήτρης Κατσής, πρώην πρόεδρος ΔΣ και νυν δημοτικός σύμβουλος με την πλειοψηφία και επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή.

Όπως μας είπε χαρακτηριστικά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το astrosnews.gr, ο κ. Κατσής μέτρησε σε έναν δρόμο 300 μέτρων 42 λακκούβες: «Το πρόβλημα του Δήμου μας με τις λακκούβες είναι μεγάλο. Σε 300 μέτρα υπάρχουν 42 λακκούβες. Κατανοούμε ότι το έργο του Βιολογικού είναι μεγάλο και ότι θα υπάρξει ταλαιπωρία, όμως το Πάσχα είναι εδώ και το καλοκαίρι πολύ κοντά. Δεν μπορούμε να κάνουμε πρόχειρες δουλειές και μπαλώματα επειδή περιμένουμε επισκέπτες».

Ο κ. Κατσής, με αφορμή τα παραπάνω, πρότεινε στον Δήμο να αναζητήσει βοήθεια από την Περιφέρεια, προκειμένου να βρεθεί ψυχρή πίσσα.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς απάντησε στον κ. Κατσή ότι το ζήτημα της ταχύτητας της αποκατάστασης των φθορών του οδικού δικτύου δεν επαφίεται στην ενημέρωση που κάνουν οι πολίτες στον Δήμο, αλλά σε εσωτερικά ζητήματα προμηθειών και ταχύτητας του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio