«Όχι» στην επέκταση του παλαιού Δημαρχείου στο Άστρος από την αντιπολίτευση

Τρί, 26/03/2019 - 12:13
Image
Έντονη και με ιδιαίτερα προεκλογικά φορτισμένη ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας την Παρασκευή που πέρασε, η οποία μάλιστα εξαιτίας ενός απροσδόκητου γεγονότος, ενός μπλακ άουτ, διεκόπη και συνεχίστηκε το Σάββατο.
 
Το θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα το Σώμα, το οποίο εισηγήθηκε ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς, ήταν ο χαρακτηρισμός εκ μέρους του ΔΣ δύο οικοπέδων που εφάπτονται στο σημερινό Δημαρχείο και ενός τρίτου που εφάπτεται σε αυτά, ως μοναδικών και απαραίτητων, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ΦιλόΔημος με 2,2 εκατ. ευρώ η επέκταση του υφιστάμενου κτιρίου, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του Δήμου.
 
Σημειωτέον ότι η γνωμοδότηση της Επιτροπής Διαβούλευσης ήταν θετική επί του θέματος.
 
Όπως επεσήμανε ο κ. δήμαρχος κατά την εισήγησή του, τα οικόπεδα αυτά θα πρέπει να αγοραστούν, ενώ είπε ότι έχει γίνει και προμελέτη και μακέτα, την οποία δεν θα ήθελε να παρουσιάσει, καθώς διανύουμε προεκλογική περίοδο.
 
Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Καμπύλης κατ' αρχάς κατηγόρησε τη δημοτική αρχή για προχειρότητα και θέλησε να καταδείξει ότι το συγκεκριμένο ζήτημα έχει πολιτικές, νομικές και οικονομικές προεκτάσεις. Ο Άγγελος Καμπύλης, από την πλευρά του, είπε ότι η παράταξή του διαφωνεί με την επέκταση του υπάρχοντος Δημαρχείου, καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις της σύγχρονης αστικής χωροθέτησης, επισημαίνοντας ότι στη σημερινή εποχή τα μεγάλα κτίρια πρέπει να τοποθετούνται σε χώρους με άνετη πρόσβαση, με συγκοινωνιακή ευκολία και αντιπρότεινε να γίνει το νέο Δημαρχείο στον χώρο που έχει παραχωρηθεί στον Φορέα Διαχείρισης -εκεί όπου γίνονται οι συνεδριάσεις του ΔΣ σήμερα- καθώς βρίσκεται σε σημείο άριστο συγκοινωνιακά, ενώ η επέκτασή του δεν θα επιβάρυνε τον Δήμο με την αγορά οικοπέδων. Ο κ. Γιοβάς υπερθεμάτισε.
 
Απαντώντας, ο Μανώλης Σκαντζός κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι με την τακτική της στερεί τον Δήμο από το «ζεστό χρήμα» που προσφέρει ο ΦιλόΔημος σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές:
 
Μας χαρίζουν χρήματα και η αντιπολίτευση δεν τα δέχεται. Αυτό είναι εκ του πονηρού.
 
Ο κ. Μαντάς, απαντώντας, αφού επεσήμανε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είναι τεχνικό γραφείο, επανέλαβε ότι το θέμα προς ψήφιση είναι ο χαρακτηρισμός εκ μέρους του Σώματος των δύο συν ένα οικοπέδων ως μοναδικών και κατάλληλων, προκειμένου να προχωρήσουν οι Υπηρεσίες στις απαραίτητες εγκρίσεις, ενώ κατηγόρησε ευθέως την αντιπολίτευση για υπονόμευση της διαδικασίας:
 
Δεν έχουμε μάθει να σηκώνουμε τα χέρια μπροστά στη μικροψυχία, στη σκοπιμότητα και το ιδιωτικό συμφέρον.
 
Ο Γιώργος Καμπύλης ανταπάντησε, λέγοντας ότι είναι πολιτικά ανήθικη η στάση της δημοτικής αρχής, και ότι η αντιπολίτευση, οι επικεφαλής των παρατάξεων, θα έπρεπε να έχουν ενημερωθεί για τα πλάνα του δημάρχου.
 
Τον λόγο ζήτησε ένας πολίτης που παρακολουθούσε τη συνεδρίαση, ζητώντας να γίνει ανοιχτή συζήτηση για το πού θα γίνει το νέο Δημαρχείο, καθώς, όπως είπε, το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό κυρίως για τους Αστρινούς.
 
Το θέμα δεν πέρασε, αφού δεν εξασφάλισε τα 2/3 των ψήφων.

Σχόλια επισκεπτών

Επιτέλους σοβαρή αντιπολίτευση! Που δεν εκβιάζεται από ψευτο-διλήμματα της τελευταίας ώρας των εκλογών και δεν εντυπωσιάζεται από "ζεστό χρήμα" κι άλλες αστειότητες σε μια χρεοκοπημένη χώρα κι έναν βασανισμένο δήμο που δεν μπορεί να ρίξει μισό μέτρο άσφαλτο. Για να πούμε την αλήθεια σε αυτά τα θέματα ήταν πάντα σοβαρή η ελάσσονα αντιπολίτευση, η έκπληξη είναι ότι σοβάρεψε και η μείζονα και εν αναμονή δημοτική αρχή. Επιτέλους αποτελεί σεβασμό για τους πολίτες να δοθεί ένα τέλος στον λαϊκισμό και την παροχολογία της τελευταίας στιγμής. 9 χρόνια ακινησία και απραξία για να πουληθούν προεκλογικές προσδοκίες και υποσχέσεις. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

Ώστε έτσι λοιπόν. Έχουμε έτοιμο και το...μακέτο!!!!! αλλά είναι προεκλογική περίοδος και δεν το παρουσιάζουμε ε;; Ενώ για όοοοολα τα υπόλοιπα έργα που παρουσιάζει τελευταία έχουμε άλλη περίοδο!!! Πόση σανοφαγία ακόμα;;; Στο προκείμενο λοιπόν θέμα,συντασομαι αναφανδόν με την άποψη του Άγγελου Καμπύλη.Και θέλω τώρα να δω που έχουμε μπροστά μας όλο το σκηνικό που σύσωμη η αντιπολίτευση ετάχθη κατά,που θα κρυφτούν όλοι εκείνοι οι...αγιογράφοι που μέχρι "εγκληματία" ονοματισαν τον Γιώργο Καμπύλη. Και το βασικότερο όλων. Ακόμα και σύμβουλοι της πλειοψηφίας την...έκαναν από την τελική ψηφοφορία για να μην περάσει το θέμα... Όσο για τον γιατρό, τα λόγια είναι περιττά. Δώστε λοιπόν ονοματάκια παρόντων έτσι για να μάθει ο κόσμος και ο ντουνιάς τι έγινε.... Αμ πως !

ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΛΥΛΗ.... ΝΤΡΟΠΗ.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΡΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ, ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΗΡΩΝΕΥΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ..
ΑΣ ΦΕΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟΙ...ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ... ΑΣ ΨΑΧΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙ..

Μπράβο σας πολιτικοποιημένα στρατιωτάκια. ΟΧΙ στο δημαρχείο επειδή το φτιάχνει ο Μαντάς...!Μας χαρίζουν γάιδαρο κ μας πειράζει πιος θα μας τον φέρει στο σπίτι.Κ ύστερα σας ενδιαφέρει το καλό του τόπου....!Τολμάτε κ το ξεστομίζετε κιόλας.!Κ εστσι να ήταν,προεκλογικό κόλπο -που δεν είναι,αλλά κανένας μικροσκοπικος σχολιαστής δεν το ψάχνει,απλά κοιτάει σαν πρόβατο αυτόν που θα ψηφίσει.,το έργο αυτό είναι κάτι που θα μείνει για πάντα.Ένα έργο για τον τόπο μας κύριοι,αυτό υποτιθετε ότι μας ενδιαφέρει.Δεν μας ζήτησε κανείς κτι να πληρώσουμε,δεν μας ζήτησε κάποιος να βοηθήσουμε.Είναι ΤΣΑΜΠΑ.κ αν θέλει κανείς να εκφράσει άποψη καλό είναι να παρακολουθήσει τα συμβούλια που είναι ανοιχτά για όλους,κ όχι να ακούει την κουβέντα στο καφενείο,κ να έχει κ άποψη...!

Αυτό που προσπαθείτε δεν θα το καταφέρετε...Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω..Ο κόσμος έχει κρίση και άποψη. Εσείς οι Αγιαννήταρχες που τόσο πολύ αγαπάτε το Άστρος γιατί μπλοκάρετε ένα τέτοιο έργο;;Ένα έργο που είχε οραματιστεί πριν χρόνια ο Μέντορας σας;; Δεν πάει ο Μαντάς τον τόπο πίσω αλλά εσείς με την πολιτική και τον τρόπο που τη διαχειρίζεστε... Ακόμη δεν έχετε καταλάβει ότι ο δήμαρχος δεν βγαίνει από το Άστρος;Τόσα χωριά ψηφίζουν.Γιατί τα υποτιμάτε;Τί μας λέτε δηλαδή.Ψηφίστε Αστρινό δήμαρχο για να σωθείτε εσείς και εμείς τί;; είμαστε από άλλο πλανήτη; Όσο για το δημαρχείο ο φόβος σας είναι να μην καρπιστεί το έργο ο Μαντάς εν όψη εκλογών.Ασχέτως αν το είχατε ψηφίσει υπερ στην επιτροπή διαβούλευσης.... Έλεος...Πόσα ψέματα ακόμη θα πείτε στους Αστρίνους για να τους πείσετε άραγε....

ΟΧΙ ΣΤΑ 2 ΜΥΡΙΑ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΝΤΟΠΙΟΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΧΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΡΟΗ ΞΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΝΤΟΠΙΑ ΑΓΟΡΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΝΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ

ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΥΛΗ.. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΗΡΘΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ... ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.. ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ,, ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΣΤΡΙΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝΕΙΣ

κυριε Μπογρη το αρθρο σας ειναι εκτος πραγματικοτητας. Αραγε δεν σας ειπε κανενας πως ακομα και συμβουλοι του Μαντα το καταψηφισαν ενω αλλοι που ελκουν την καταγωγη τους απο το Αστρος προτίμησαν να μην παραβρεθουν στο συγκεκριμενο Δημ. συμβουλιο? Γιατι καταπιε τη γλωσσα του ο γιατρος οταν τον ρωτησαν αν ταυτιζεται με την αποψη του Νικα με τον οποιο πολιτεύεται και διεκδικει την ψηφο μας , πως το προγμαμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ειναι καθαρο προεκλογικό και τιποτα απο αυτα που εξαγγελονται δεν θα πραγματοποιηθει ?? Αν ηθελε πραγματικα να γινει το Δημαρχειο ο κ. Μαντας γιατι δεν το εφερνε ως θεμα τρεις μηνες πριν αφου ειχε συνεδριασει η επιτροπη διαβουλευσης και το εθεσε στο θεμα 5 μολις μερες προτου ληξει η προθεσμια καταθεσης φακελλων στο Φιλοδημος?? θα προλαβει εντος 5 ημερων να αγορασει τα οικοπεδα απο 8 διαφορετικους οικοπεδουχους ετσι ωστε να γινει η μεταγραφη στο κτηματολογιο , να εκταμιευτουν τα χρηματα , να συνταχθουν μελετες να γινει μακετα , τευχη δημοπράτησης, διαγωνισμος και οτι αλλο προκυψει ?? Δεν ειναι κοροιδια ??Ας φερει ο κ.Μαντας τα νερα του ΑΝΑΒΑΛΟΥ που τα εχει ταξει εδω και 4 χρονια και ας φτιάξει το Δημαρχειο αργοτερα . ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΦΩΣ ΝΙΚΑΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

...να συνεχισω,γι αυτους που λενε 9 χρονια απραξιας....???Βιολογικος????Πινακιδες σημασης ,ονοματα δρομων???Καθε φορα που θα ξεστομιζεται ανυποστατα πραγματα θα παραθετω ΕΡΓΑ,για να βλεπει ο κοσμος ποιος ετρωγε οπως λετε τοσα χρονια,κ ποιος μας κοροιδευε.Δεν ντρεπεστε κιολας να το λετε .Επειδη ο καθε ΜΙΚΡΟΣ στο σπιτι του μπροστα δεν καρπωθηκε εναν κουβα ασφαλτο για την τρυπα στο αδιεξοδο δρομακι του ή ενα γλομπο για να μην παει να βαλει ενα φωτοκυταρο των 10ΕΥΡΩ.Ευγε στον κοσμο που ψηφιζει με αυτη την λογικη.

Πραγματικα λυπαμαι για το Γιωργο Καμπυλη. Ενας εξιολογος ανθρωπος που αν πεταγε απο πανω του ολα εκεινα τα βαριδια που του αφησε ο προκατοχος του και απευθυνοταν σε νεα ατομα που ασχολουνται με τα κοινα και αλλους που θελουν να ασχοληθουν θα αφηνε εργο. Επεσε και στη παγιδα να αρνηθει την επεκταση του δημαρχειου. Βγαινει ο Λυκουρετζος τον στηριζει για κακη του τυχη.( θα του κανει και δωρο υποψηφιο). Δεν τους εχεις αναγκη Γιωργο ουτε αυτους , ουτε τη κομματικη ταυτοτητα.

Να γίνει δημοψηφισμα.Ο κυριος Δικαιος ο προεδρος των εργων του Αστρους αυτος που πρεπει να βγει δημοσια στην πλατεια να τον χειροκροτησει το πληθος για το μεγαλο εργο που εκανε 5 χρονια τωρα για αυτα που πηγε μεσα στα ΔΣ κσι διεκδικησε με παθος για τους ιστορικους αγωνες που εδωσε,τωρα στο τελος ας κανει και το καλυτερο δωρο στους Αστρινους.Μια μεγαλη κεντρικη ομιλια και μια δημοσια συγκεντρωση να ακουστουν και να καταγραφουν αποψεις

Στο ιδιο εργο θεατες..Το παιχνιδι με τις λεξεις ξανα απο τη παραταξη Καμπυλη. Οι εκλογες εφθασαν και αντι να μιλησουν ξεκαθαρα να καταλαβει ο κοσμος οτι η ομαδα αυτη δεν εχει αποψη για τα προβληματα του τοπου ..5 χρονια τα ιδια. Που θα παει αυτη η κατασταση??

Aφου κύριοι της αντιπολίτευσης δε θα προλάβαινε ο Μαντάς ,γιατί δεν ψηφίζατε ναι ώστε να τον εκθέσετε και να μη λένε εσάς εγκληματίες αλλά ψεύτη και ανίκανο εκείνον?
Επίσης όταν λέτε για χρεωκοπημένο κράτος και ανύπαρκτα χρήματα του Φιλόδημου προφανώς εννοείτε ότι εσείς δε θα διεκδικούσατε τίποτα από αυτά για να μην πιαστείτε κορόιδα?

Στην μισή Ελλάδα δεν υπάρχουν διαβάσεις,όχι μόνο στο Άστρος.Όσο για το νερό,δήμαρχο ψηφίζεις,όχι θεό.Την αποχέτευση που την τελειωσε μετά από χίλιες μασες προηγουμενων,τι έχετε να πείτε.?

Δυστυχώς είναι κατάντια η στάση και των δυο Καμπύληδων.Εμπάθεια μέχρι και για τον τόπο μας για να μη δει καλό ο αντίπαλος.Ποιός να ασχοληθεί με τα κοινά μετά όταν βλέπει τέτοια πράγματα.

Αν ο Μαντας κρατησει τους λιγους καλους που ειχε και καταφερει και βγαλει τους νεους που εμαθα οτι καθολου τυχαιοι δεν ειναι, τοτε προβλεπω ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ. Για παντα δημαρχος θα ειναι. Και ασε τον Καμπυλη να καταψηφιζει τα παντα.Οπως εκανε 5 χρονια. Το Δημαρχειο θα γινει

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΜΕ 70% Ο ΜΑΝΤΑΣ ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ,ΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ,ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΗΡΩΑ ΜΕ ΤΟ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Εσένα το πρόβλημά σου είναι ο Καμπύλης και όχι αν θα γίνει το δημαρχείο . Πόσοι ήταν στο συμβούλιο ; Γιατί σου φταίει η αντιπολίτευση ; Σε ένα τόσο σοβαρό θέμα γιατί απουσίαζαν οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης ; Απορίας άξιον είναι και ο τίτλος που μπήκε από τον υπεύθυνο ενημέρωσης στο άρθρο . Τι δείχνει αυτό , ειλικρινή και σωστή ενημέρωση ; Δε νομίζω ! Υπάρχει κανένας αφελής που να μην καταλαβαίνει τι γίνεται ; Καλό είναι να αλλάξει ο τίτλος για να φανεί η αντικειμενικότητα και όχι να στηλιτεύεται η αντιπολίτευση σε κάθε στιγμή . Είναι πολύ μικρός ο κόσμος και γνωριζόμαστε !!!!!!!!!!!!

Φιλε χικ οn , πραγματικα δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν πολιτη. Ο Γιωργος ο Καμπυλης ηταν συνεχεια επικριτικος μεχρι και για ενα καροτσι μπετο που θα επεφτε σε μια μικρη γειτονια.
Εχω συζητησει απειρες φορες μαζι του και εχω πραγματικα καλη γνωμη γι αυτον , ομως ειναι ξεκαθαρο πως δεν ειναι ετοιμος για δημαρχος.. Μου δινει καποιες φορες την εντυπωση οτι σκοπιμως κανει οτι κανει γιατι βλεπει τι τον πλαισιωνει. Εχει διπλα του ατομα που δεν εχουμε ακουσει τη φωνη τους. Αναλλαμβανε ο Γιωργος να πει για τα παντα.

Η αντιπολίτευση τελικά έδειξε το πρόσωπό της. Να μου πεις όμως το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα έτσι δεν σκέφτεται όταν έρχονται εκλογές (ακόμα και στις φοιτητικές), πώς δηλαδή θα συκοφαντήσει και θα βγάλει τα άπλυτα του άλλου στην φόρα, για να φανεί εκείνος καλύτερος; Ελάχιστοι ενδιαφέρονται πραγματικά για το τόπο τους, κυριαρχεί το ατομικό συμφέρον.
Όσον αφορά την χωροθέτηση του νέου Δημαρχείου και το θέμα της αστικής κινητικότητας ας το αφήσουμε να το λύσουν τα μελετητικά γραφεία που θα αναλάβουν την οριστική μελέτη. Λύσεις υπάρχουν.

Απ ότι φαίνεται ξεκάθαρα στα σχόλια του κόσμου ΚΑΝΕΙΣ δεν είναι ΚΑΤΑ του έργου.Οι μόνοι αρνητικοί είναι κάποιοι φτωχομυαλοι ,κολλημένοι αντιπολιτευτικοί τύποι που με ηλίθιους τρόπους πάνε να το παίξουν σωτήρες του τόπου .Τάκη μη μασάς,ο κόσμος είναι μαζί σου....!!

Τα Δολιανά ειναι μαζι σου ,ενας άνθρωπος που βοήθησε και βοηθα και το χωριό μας!Ναι στο δημαρχείο,ναι στον Μαντα. Θα μιλήσουν οι καλπες. Ψήφισμα απο το λαο για το δημαρχείο να γίνουν ρεζίλι οσοι σταματούν τα εργα,και να δεις μεθαύριο πόσες ψήφους θα πάρετε .

Αντιπολίτευση απλά για να κανουμε αντιπολίτευση...όλα γύρω από μια πλατεία.Οι στρατιώτες στην παράταξη κάτω από τις εντολές που δείνουν οι μέντορες... και όλα αυτά σε βάρος των Αστρινών.Με ποίο δικαίωμα κύριοι που βγήκατε χθες στην πλατεία που δε σας ξέρει η μάνα σας προσπαθείτε να κρίνετε το μέλλον αυτού του τόπου? εμείς τους διώξαμε δυο φορές.. εσείς με ποιο δικαίωμα τους βγάζετε από το χρονοντούλαπο?ΑΣΤΡΙΝΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ

Ο κύριος Καμπύλης στο διαφημιστικό του μήνυμα στο fb αναφέρεται σε αναχρονιστικούς τοπικισμούς και βαρίδια... Ποιός; Αυτός κ η παρέα του που ήξεραν μόνο το δρόμο για τον Αγιαννη;Που δήλωναν δημόσια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την φράση μόνο Αγιάννης!!! Αυτοί μιλάνε για αναχρονιστικό τοπικισμό;; Όσο για τα βαρίδια στην πλάτη τους τα έχουν....ΕΛΕΟΣ.

Τοσο χαζοι θεε μου.Θα εφτιαχναν δημαρχειο στον χωρο απεναντι απο τον Αγιο Νικολαο θα εφτιαχναν και μια Αιθουσα καπου διπλα η απο κατω οπως του Παραλιου Αστρους στο διοικητηριο και μετραμε τωρα ποσοι συλλογοι θα τον χρησιμοποιουσαν σαν πολυχωρο, ποσα Μνημοσυνα ,κηδειες η γαμοι ως μπουφε πριν η μετα ,συναξεις κ.ο.κ.Ο δημος μπορουσε να βγαζει ενα σεβαστο ποσο καθε χρονο μονο απο την χρηση αυτης της Αιθουσας.Και τσακωνεστε αν θα γινουν στα αμπαρια του χωριου το δημαρχειο?κοκορομυαλοι ολοι σας

Είναι απορίας άξιον , πως κάθεται όλη την ημέρα αυτός ο τύπος να παρακολουθεί και να γράφει επαίνους και μπράβο για την δημοτική αρχή. Να χτυπιέται για το καλό του τόπου; Μήπως για την πρόοδο; ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ !!! Πρέπει να έχει μεγάλο συμφέρον όπως δείχνουν τα πράγματα .Το περίεργο είναι ότι του φταίει συνέχεια ο κύριος Καμπύλης . Η προπαγάνδα είναι ένα εργαλείο για να πείσεις , και ως φαίνεται αυτός έχει εξειδικευτεί σε αυτή . Στην αρχή μας έκανε αναλύσεις για το γκάλοπ αλλά είδε πως δεν έγινε τίποτα και τώρα συνεχίζει με το δημαρχείο μην τυχόν και περισώσει την κατρακύλα! Η δημοτική αρχή , έχει την πλειοψηφία , τι την θέλει την αντιπολίτευση ; Η προπαγάνδα έρχεται να καλύψει τα κενά που υπάρχουν , γιατί αν δεν υπήρχε πρόβλημα ήτας , δεν θα χρειαζόταν προπαγάνδα. Η αντιπολίτευση δεν έκανε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση ποτέ, γιατί είναι υπεύθυνοι άνθρωποι . Ενώ έπρεπε να φωνάζουν καιρό τώρα για πολλά τεκταινόμενα στο δήμο. Εν κατακλείδι , μην ξεχνάμε από παρθενογένεση δεν είναι κανένας , ούτε αγαθοί , ούτε αγνοί υπάρχουν τριγύρω από τα κοινά .

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.............
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ Ο ΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.......................
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΕΥΣΕΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ..............

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΜΠΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ . ΕΝΩ Ο ΣΚΑΝΤΖΟΣ ΜΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΓΝΟΙΑ . ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΜΑΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΡΕΦΕΙ ΠΟΛΛΟΥς ΑΚΟΜΗ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΩΣΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΠΑΡΔΟΥΚΑ . ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΤΗΡΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ , ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΧΩΡΙς ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ . ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΤΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ .ΣΑΝΟ ΚΑΡΓΑ ΦΑΤΕ ΓΙΔΙΑ

Αμα εχεις παρει αδεια μητροτητας εχεις ολο το χρονο απο το πρωι μεχρι αργα το βραδυ να γραφεις φιλοσοφιες Αν δουλευες ομως επιδοξε αντιδημαρχε θα ηταν αλλιως τα πραγματα .

Δε νομίζω ότι είναι ένας αυτός που γράφει υπερ Μαντά εκτός αν το χεις δει γιατί είσαι μεσα στο αστροςνιους και ελέγχεις απόρρητα δεδομένα.
Το πρόβλημά σου ποιο είναι ?οτι υπερασπίζονται πολλοί το έργο του δήμαρχου και θέλεις να φαίνονται ένας?Δε θέλεις να ακούγονται οι αντίθετες γνώμες από τη δική σου?Πας καλα ανώνυμε?
Σου είναι περίεργο να κατηγορούν τον Καμπύλη .θέλεις μόνο να βρίζουν τον Μαντά χωρίς απάντηση ,για να μη σου χαλάνε το παιχνίδι.Δε σε είδα να διαμαρτύρεσε για το βρισίδι που τρώει ο δήμαρχος.
Αγνοείς ότι το δημαρχείο χρειαζόταν αυξημένη πλειοψηφία αλλά έχεις άποψη.οκ.

Το λέτε συνέχεια οι καμπυλικοί ότι είμαστε Γίδια που τρώμε σανό όσοι δεν είμαστε μαζί σας...Να σε ρωτήσει το γίδι λοιπόν γιατί δεν λέτε την αλήθεια ότι τα 2,5 εκ που χάσαμε εξ αιτίας σας ήταν για ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.Κι ένα γίδι καταλαβαίνει τη διαφορά.
Αλλά από ανθρώπους που θεωρούν όσους έχουν διαφορετική άποψη γίδια δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο.Και δυστυχώς δεν έχουν να περιμένουν κάτι καλύτερο και τα παιδιά τους.

ΚΡΙΜΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΠΥΛΗ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΚΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ. ΒΑΖΕΙΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΩΡΓΟ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ

Λείπει η ολοκληρωμένη ενημέρωση της κοινωνίας για το θέμα που λέγεται δημαρχείο . Χρειάζεται μια αναδρομή με όλα τα χαρτιά και τις διαδικασίες για να σχηματίσει γνώμη η κοινωνία .Το να καθόμαστε και να λέμε φταίει εκείνος , φταίει ο άλλος δεν οδηγεί πουθενά . Περιμένουμε ενέργειες και βήματα !

Οι λασπολόγοι έπιασαν δουλειά ! Πάλι Καμπύλης τους φταίει !
Ρε μανία ! Μήπως βλέπουν κανένα εφιάλτη; Έχει ομορφιές η περιοχή , θέατρα και αξιοθέατα ! ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Plain text

  • Δεν επιτρέπονται ετικέτες HTML.
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
katafigio